Izgleda da je vrijeme za pokrivanje
Može se uhvatiti dolar- tri i u pokrivanju, long, al' to se u principu ni štapom ne smije dirati za long, do duljnjeg
Izgleda da je vrijeme za pokrivanje
Može se uhvatiti dolar- tri i u pokrivanju, long, al' to se u principu ni štapom ne smije dirati za long, do duljnjeg
na inozemnim tržištima je ludilo samo što se o tome kod nas ne smije pisati.
Prosvjednici s bakljama i zvučnicima koji se protive mirovinskoj reformi provalili su u zgradu burze Euronext. I dalje traže ostavku Macrona nakon njegoveskandaloznu izjavu, gdje je opravdavao potrebu primjene reforme, te skandirao slogane "Macronova ostavka".
Jaka ti ludila, mislim da se indexi ne bi pošteno ohladili ni da imamo kataklizmu.
zavisi sa kojeg dijela planete su indexi ali ovi evropski su izgubili vezu sa realnošću. jedino logično obrazloženje mi je da novac bježi u bilo šta pa i u dionice. da li je za to odabrana prava razina vrlo brzo ćemo to saznati.
novac bježi gdje god namiriše zaradu u određenom trenutku i za vrijednost ne bere brigu sve dok je miris love dobar i ne postane spaljeni novac.......value nije više ni približan value nego precijenjenost gdje nove hrpe novca samo dolaze na "stare hrpe" po sve precijenjenijim valuacijama......sve po principu kud svi turci tu i mali Mujo.......nitko po "zabavu ne ide u prazan disko"......mega cap mega bijeg.......svi se uhvate za rukice i prihvate igru jel miris love je jak.......kad igra završi, kreće "nova igra" po "novim pravilima", market ju prihvati i opet se svi sretno uhvate za rukice i novo kolo sreće kreće.......šta reć.....stara igra s modernim modifikacijama........burza i putevi novca koji traži naćin da ga bude još više na bilo koji naćin koji nosi novac.......kad s prića potroši smisli se nova "modernija pamet" koja jaše dalje istog konja koji sad ima "GPS između očiju".....mema tog financijskog instrumenta koji neće smislit da igra traje beskrajno jel nas djece ima kolko oš i samo bi se igrali pa to i dobijemo......nema više roditelja koji djeci "može" reći da je dost'..........nema dosta na razvijenom marketu, samo još.......i kad je dosta, evo ti ipak još "al samo ovaj put"........"majke mi".......
Cathie Wood's Ark Invest remains a super bull on Tesla stock, predicting a $2,000 price in 2027. Ark ETFs also bought 256,000 Tesla shares.
Eto prilike za zaradu.
Cathie Wood's Ark Invest remains a super bull on Tesla stock, predicting a $2,000 price in 2027. Ark ETFs also bought 256,000 Tesla shares.
Eto prilike za zaradu.
ovu opet napale halucinacije pred novu rundu korekcije i potopa arke.......i ja bi htio to što ona troši pa da tak vidim svijet........sve mi se ćini da je i sa crobexom poćela upravljat.......
Za one koje prvenstveno prate indekse CBOE ima novu igracku. Obzirom na osjetno vecu kolicinu 0DTE opcija kojima se trziste u zadnje vrijeme igra u odnosu na one dugorocnije, mislim da ce indikator imati svoju svrhu. Jednostavno zato jer je realizirana i implicirana volatilnost na SPXu gledajuci putem VIXa izuzetno niska, dok je dnevna volatilnost vrlo visoka.
VIX kao indikator pozicioniranja trzista izgubio je dio svoje svrhe gomilanjem trgovine u jednodnevne opcije.
Japanski je mala beba za razumijeti spram ovog
Japanski je mala beba za razumijeti spram ovog
Evo onda slikica da malo pojasni..
Svežite se, polijećemo u svemir
Nope.
Još uvijek ne razumijem. Al' fala na trudu, i na povjerenju
Samo krajičkom oka pogledam što činite, zauzeta sam u realitetu . i pomalo to liči na space shuttle, to što radite.
Napredovali smo, učimo
Al' ajde, solidarno.. vi koji znate pročitati izvješće, je li ovo na rubu bankrota ili se radi o održivom poslovanju
- Albemarle Corporation (ALB): Strong revenue growth and cash flow upside visibility through 2027.
- Lithium Americas (LAC): Quality assets with ample funding for construction activities.
- Piedmont Lithium (PLL): Sales are expected to commence in Q3 2023 and have a high-quality asset base.
Ja ću pogledati grafove čim stignem
ALB nastavlja roniti, danas minus 10 posto i 52 week low nakon sto je cile najavio nacionalizaciju rudnika litija
Display MoreSamo krajičkom oka pogledam što činite, zauzeta sam u realitetu . i pomalo to liči na space shuttle, to što radite.
Napredovali smo, učimo
Al' ajde, solidarno.. vi koji znate pročitati izvješće, je li ovo na rubu bankrota ili se radi o održivom poslovanju
- Albemarle Corporation (ALB): Strong revenue growth and cash flow upside visibility through 2027.
- Lithium Americas (LAC): Quality assets with ample funding for construction activities.
- Piedmont Lithium (PLL): Sales are expected to commence in Q3 2023 and have a high-quality asset base.
Ja ću pogledati grafove čim stignem
ALB nastavlja roniti, danas minus 10 posto i 52 week low nakon sto je cile najavio nacionalizaciju rudnika litija
Rekao sam vam, ne u rudare. Vidjelo se to na zlatu i srebru: dok je metal već dobrano rastao, dionice rudara uglavnom nisu pratile rast.
Danas opet lagan zaokret u defenzivu: farmacija, staples, real estate, utility
BBBY otisao baj baj. Nadam se da nitko nije zapeo unutra.
STLA će danas biti rodeo jer je padao sa teslom a i jednogodišnji ex dividend 9% day je danas. paneće znat kudbi. inače naspram tesle stla ima pokazatelje ko neprikosnoveni genije naspram kišne gliste
Manipuliraju sa cijenom, mislim da je na zatvaranju u petak bila 17.72, a onda se odnekud stvorila 16.22 pa je sada kao u plusu [ Evropa, usa predtrgov@nje].
Dividenda je 1.42 $
Manipuliraju sa cijenom, mislim da je na zatvaranju u petak bila 17.72, a onda se odnekud stvorila 16.22 pa je sada kao u plusu [ Evropa, usa predtrgov@nje].
Dividenda je 1.42 $
Ne manipuliraju nego je tako kod njih zbog dividende. Oni koliko sam shvatio gledaju zadnju minus dividenda i to im je pocetna iduci dan. Tako je bilo i na ZIMu, sa 23 nakon dividende od 6 dolara palo na 17 i onda kao bilo u plusu kad je otislo na 19.
BBBY otisao baj baj. Nadam se da nitko nije zapeo unutra.
BBBY -34% u pre-marketu
Baš lijepa korekcija u 18.00