Kakav je ovo volumen?
50% volumena ima od prosjeka na ovih 10 papira koje pratim?
Slab kolega, slab... Slabo se kupuje danas
Kakav je ovo volumen?
Kakav je ovo volumen?
Nekako mislim da se danas lijepo prodaje, samo kaj mi to ne vidimo.
Opet je nafta i metalurgija krenula s rastom.
I veliki volumeni svugdje u zadnjih pola sata
Futersi srušeni u sat i pol za 1,5%. Otprilike.
Na koje futurese mislite?...glavnih indexa?....
Da, ujutro kada sam se probudio oko pola 6 sve je bilo u nekom zelenilu. Ili sam ja možda u ranojutarnjem bunilu krivo vidio...
Hm...
Da, ujutro kada sam se probudio oko pola 6 sve je bilo u nekom zelenilu. Ili sam ja možda u ranojutarnjem bunilu krivo vidio...
Hm...
Moguće......no ti ranojutarnji su i jućer "lagali".......veliki plus jućer rano ujutro a preko dana su se vratili u "normalu"......danas oko 7 kad sam gledao bili su svi u blagom plusu dok su trenutno oko nule.......bit će toga vjerovatno sve više ukoliko se volatilnost poveća..... .
Hm...
Moguće......no ti ranojutarnji su i jućer "lagali".......veliki plus jućer rano ujutro a preko dana su se vratili u "normalu"......danas oko 7 kad sam gledao bili su svi u blagom plusu dok su trenutno oko nule.......bit će toga vjerovatno sve više ukoliko se volatilnost poveća..... .
zaključak je da se vas dvojica prerano budite
trgovanje je tek u 15.30h a do onda...
Meni to sve liči na veliiiiku pijanku
pokušao sam gledati video... ali ova gospodična toliko afektira i žmirka očima da mi je pozlilo
sorry
budem samo tekst prošao
pokušao sam gledati video... ali ova gospodična toliko afektira i žmirka očima da mi je pozlilo
sorry
budem samo tekst prošao
Trebalo je prije videa napisati ono upozorenje za epileptičare.
CPI je 7%, najviše od 1982. u USA
ako danas CNX probije triple top na $16, i ZIM također triple top na $62... gdje (kad) je kraj igranke?
ako danas CNX probije triple top na $16, i ZIM također triple top na $62... gdje (kad) je kraj igranke?
A tamo oko 80 ZIM.
Umjesto da hitno dižu kamate oni će lajati na Mjesec do ožujka.
Znači, panična reakcija dizanja kamatnih stopa na dan kad je najviša inflacija umirila bi tržište i poslala poruku da je sve u redu?
Bolje i to nego da glume Erdogana
točno je onoliko koliko su očekivanja, i čudno bi bilo da je i malo veći ili manji.......kao da je ikome i bitno kolika je inflacija zapravo.........taj podatak fed i ostale cent. banke ni ne znaju izračunati ali zato raja vrlo dobro zna......
možemo komotno otvorit kladionicu da će Powell dignut kamate čim bude opet i službeno izglasan i osuši se tinta i pečat na toj odluci
Mislim da sam za danas gotov.
Uzeo sam dva trejda, dva shorta na NVDA, na prvom se nisam dobro pokrio, zakasnio sam puno.
Ali drugi sam ipak bolje odradio.