ne bi li pred izvješće, za koje se očekuje da bude dosta dobro, trebao opet prema 5?
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Izgleda da je opasnost od inflacije i delta varijante virusa prošla, jučer su baš gadno prijetili.
Ja sam okrenuo Prudential financial i Polaris,čak bi se usudio hibernirat, jer tko zna, sotom inflacijom i delta varijantom, možda se vrate.
-
Sad se napumpalo sve što može zatrudnit. kod mene su ostali za napumpat Csiq i Impuy, eventualno Lvmuy.
Asts je uvijek za pumpanje.
Imal ko šta pametno reć o solarcima?
-
IBM i ABBV se čudno ponašaju. Polaris leti li ga leti.
Baš je zadnjih dana školsko istresanje iz gaća bilo, malih dip trejdera.
-
Mislim da debela gospođa još nije otpjevala.
-
Jučer kupio dip na CCL i malo bio zabrinut da ne bi išlo na kraju još dolje međutim danas prodao sa +6% i usao u SPCE dok je bio pri dnu. Trenutno u plusu 5% ali ću prenoćiti pa šta bude. Na prvi znak većeg preokreta prodajem. Donji prag mi je pozitivna nula 😁
-
Jučer kupio dip na CCL i malo bio zabrinut da ne bi išlo na kraju još dolje međutim danas prodao sa +6% i usao u SPCE dok je bio pri dnu. Trenutno u plusu 5% ali ću prenoćiti pa šta bude. Na prvi znak većeg preokreta prodajem. Donji prag mi je pozitivna nula 😁
bome hrabra kombinacija, CCL i SPCE, pogotovo prvi koji pada već 40-ak dana
po dnevnom grafu ja se ni jedno ne usudim dirati
no ušao sam u ponedjeljak na zaronu u DOW kao earnings play objava kojeg je u četvrtak
po $57.50
jes da je ispao iz kanala ali očekujem dobar FI
-
inače, nešto se kuha na ECOR
jučer enorman promet pri dnu cijene, RelVol mu je jučer bio 48.31!!
upućeni spominju neki patent koji im je odobren a slična stvar (s patentom) se jučer mogla vidjeti i na NURO kojem je cijena rasla valjda 3-4X i nastavilo se u AH trgovanju
ECOR je nedavno zatvorio financiranje izdanjem dionica tako da straha od većeg downside ne bi trebalo biti a s obzirom na promet jučer ja ću ga popratiti danas da vidim kako će se ponašati
-
BLRX će jako skočiti kada iziđe neka vijest, u drugoj polovici godine čekaju se rezultati Phase I/II za cijepivo protiv raka, ako rezultati budu ok to može letiti 200%, ovo pumpanje cijene i volumena zadnje vrijeme je očito priprema za dobre vijesti i veliki skok, ovdje firma ima kontrolu nad cijenom dionice i oni to uvjek lijepo napumpaju na neku vijest
AQST je ubijena dionica sa kešom za manje od godinu dana, ali FDA im je jučer ponovo prihvatio zahtjev za odobrenje lijeka i PDUFA datum je 23.12.2021.,znači termin za odobrenje lijeka.
Ona će po malo rasti i prije prosinca ona će vrijediti sigurno 100% više, u međuvremenu im FDA možda odobri još neke alate za njihove lijekove, ako bi sve išlo kako treba ova firma može vrijediti 10x od sadašnje cijene u idučih 2 godine
-
bome hrabra kombinacija, CCL i SPCE, pogotovo prvi koji pada već 40-ak dana
po dnevnom grafu ja se ni jedno ne usudim dirati
no ušao sam u ponedjeljak na zaronu u DOW kao earnings play objava kojeg je u četvrtak
po $57.50
CCL je na samom dnu ili oko samog dna. Ako ne bude pada burze smatram da može samo gore. Krajem 07. mjeseca i početkom 08. puno brodova iz flote počinje sa plovidbom. Uglavnom pratim situaciju. SPCE je luda dionica, čista špekulacija tako je i tretiram. Na prvi znak da ide prema dolje prodajem.😉
-
-
Jel ima neko neki link šta je sa tom inflacijom i delta virusom, danas nikak ne mogu pronać.
-
-
Andreas Cardenall, isto sa SA, priklonjeniji je, bez mesijanskih poruka, skoroj korekciji, koje u 2021 nije bilo, znači jedno pet do 10%.
On pa ima neki drugi graf, po nekom drugom autoru
Ovo prošlo štriganje samo je podsjetnik da je tako nešto prirodna pojava, kaže. Razlog će se uvijek naći: delta, alfa, inflacija, Fed, Kina,
cijena hrasta, povijesno gledane krivulje ili jednostavno proricanje vrhunskih stručnjaka na domaćem hrvatskom tržištu koji su napr oduvijek tvrdili da će optima biti jednoznamenkasta a eksploz.... no to je to
-
ekipa, tko je danas mislio van i zatvarati pozicije prije korekcije, eto mu prilike
danas sve zeleno
tko zna gdje smo sutra i drugi tjedan?
ja još čekam s DOW izvješće
ostalo sve pomalo pa van
-
Ja sam rasprodao zadnje: ASTS, baš me pofutro.
Tj zalječio malo boli zadobivene od neki dan.
Sad je baš sve naraslo, pa i solarci, farma malo šteka kako koja i IBM I ABBV se dalje ponašahu nesuvislo.
Ja sam u procesu prelaska na Interactive brokerse
pa smanjujem obim trgovanja jer mi i ovako i onako treba psihološka pomoć u suočavanju sa novom platformom
-
Danas kruzeri i avio rastu fino. CCL na primjer +8% samo danas.
-
Da , povrat turizma raste, ja pratim AVIS, rasturao je.
-
ne bi li pred izvješće, za koje se očekuje da bude dosta dobro, trebao opet prema 5?
Ide pangea prema 5. Tamo gdje joj je i mjesto realno. Bude li uskoro opet po 4 natrpat cu se panla ko luka ploce kokaina
-
...
po $57.50
eto, slatke brige sad.. kad izaći?
ako ne bude korekcije, držim do $70... ako ne bude, to je veliko pitanje
-
Hm, čini se da je korekcija tu, ako Dow chemicals ne raste.....
mada bi i orirodna neselektivna korekcija mogla bit, nakon onakvog rasta.
da znsmo, bili bi bogati
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k