Kakva je procedura prelaska u drugu brokersku kuću?
Ovo je katastrofa...tko kaže da će sutra raditi?!
mislim da samo osobna, preslika tekuceg racuna, u sadasnjoj kuci stavis dionice na slobodnu vlasnicku poziciju i onda ih u novoj opet registriras, mislim da je takva procedura, nisam sto posto siguran pa nek netko potvrdi ili dopuni.
davno sam prelazio iz zabe u pbz pa u agrame
mislim da samo osobna, preslika tekuceg racuna, u sadasnjoj kuci stavis dionice na slobodnu vlasnicku poziciju i onda ih u novoj opet registriras, mislim da je takva procedura, nisam sto posto siguran pa nek netko potvrdi ili dopuni.
davno sam prelazio iz zabe u pbz pa u agrame
Jel se to jos radi preko govornog automata .
Sve prodaj, prebaci cash kod brokera, kupi dionice i začas imas povoljniju % po transakciji .
Prodaj, pa kupi ?? Ahahahha dobar savjet...
pa jednostavno, otvoris racun kod brokera kojeg zelis i prebacis dionice preko SKDDa, odregistriras sa starim i registriras ih kod novog, ili ostavis nesto tu, nesto tamo
Na HITA nema preko aplikacije odregistracije, tako da trebate poslati mail da Vam odregistriraju dionice. Onda nazovu pa pitaju pa zašto odlazite, ponude malo bolje uvjete, a ako ne odustanete u roku dan dva odregistriraju sve i prebace vam sve novce na tekući. Ali ostave account što je dobro jer je gledalica bolja od erste preko kojega trenutno trgujem:-)
Pozdrav imam jedno možda glupo pitanje. Domaće dionice sam kupovao preko PBZ brokera. Što ako želim odsada trgovati s InterCapital brokerima, koja je procedura prijenosa?
Pozdrav imam jedno možda glupo pitanje. Domaće dionice sam kupovao preko PBZ brokera. Što ako želim odsada trgovati s InterCapital brokerima, koja je procedura prijenosa?
Odregistriras dionice od PBZ brokera na SKDD, kasnije ih samo registriras ponovno na drugog brokera
Odregistriras dionice od PBZ brokera na SKDD, kasnije ih samo registriras ponovno na drugog brokera
Aha ok, dakle jednostavno je. Hvala