rađe nek mi propadne nego da zeznem ovih zadnjih 5% ljudi
sve se plaća, sve se vraća
Pazi da oni ne zeznu tebe.
Nema tu milosti.
rađe nek mi propadne nego da zeznem ovih zadnjih 5% ljudi
sve se plaća, sve se vraća
Pazi da oni ne zeznu tebe.
Nema tu milosti.
Odlukom Uprave društva od 16.03.2022. donesene temeljem čl. 17. Statuta, uz suglasnost Nadzornog odbora Banke od 18.03.2022., povećan je temeljni kapital društva s iznosa od 307.085.400,00 kn za iznos od 20.000.000,00 kn na iznos od 327.085.400,00 kn, izdavanjem 2.000.000 novih redovnih dionica na ime, u nematerijaliziranom obliku, bez nominalnog iznosa. Temeljni kapital povećava se uplatom uloga u novcu i to iznosa od 10 kuna po dionici, odnosno ukupnog iznosa od 20.000.000,00 kuna, te upisom i uplatom dionica od strane ulagatelja J&T banka a.s. u Češkoj Republici, Prag, Sokolovská 700/113a, Karlin, OIB 02314285742.
Dakle napravili dokap uz iskljucenje manjinskih dioničara... koje su nedugo htjeli istisnuti ali su valjda skuzili da po zakonu nemaju dovoljni postotak za squiz out... pa sad to valjda rješavaju ovako, nek mi netko objasni kakav je to kriminal.. ako ide novi pokusaj istiskivanja sada ne bi smio biti ispod 10kn ili?
ovdje mi ostalo nešto zarobljeno novca i najradije bih sam sebe istisnuo ko dosadni prištić, jer ovi očito još nisu smislili kako će nas prevariti
znači li ovo da su upisali u sudski registar i ove što nisu otkupili ili je tako mali postotak ostao da se ne vidi
kolega to je B serija, A se vidi ovdje
BPBA-R-A: Promjene dioničara - MojeDionice
posljednje sto je upisano koliko vidim je
"Odlukom Uprave društva od 16.03.2022. donesene temeljem čl. 17. Statuta, uz suglasnost Nadzornog odbora Banke od 18.03.2022., povećan je temeljni kapital društva s iznosa od 307.085.400,00 kn za iznos od 20.000.000,00 kn na iznos od 327.085.400,00 kn, izdavanjem 2.000.000 novih redovnih dionica na ime, u nematerijaliziranom obliku, bez nominalnog iznosa. Temeljni kapital povećava se uplatom uloga u novcu i to iznosa od 10 kuna po dionici, odnosno ukupnog iznosa od 20.000.000,00 kuna, te upisom i uplatom dionica od strane ulagatelja J&T banka a.s. u Češkoj Republici, Prag, Sokolovská 700/113a, Karlin, OIB 02314285742."
sorry ako sam krivo razumio što pitate
kolega to je B serija, A se vidi ovdje
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=BPBA-RA
posljednje što je upisano koliko je vidim
"Odlukom Uprave društva od 16.03.2022. donesene temeljem čl. 17. Statuta, uz suglasnost Nadzornog odbora Banke od 18.03.2022., povećan je temeljni kapital društva s iznosom od 307.085.400,00 kn za iznos od 20.000.000,00 kn na iznos od 327.085.400,00 kn, izdavanjem 2.000.000 novih redovnih dionica na ime, u nematerijaliziranom obliku, bez nominalnog iznosa Temeljni kapital povećava se uplatom uloga u novcu i na iznos od 10 kuna po dionici, odnosno ukupni iznos od 20.000.000,00 kuna, te upisom i uplatom dionice od strane ulagatelja J&T banka as u Češkoj Republici, Prag, Sokolovská 700/113a, Karlin, OIB 02314285742."
sorry ako sam krivo razumio što pitate
ok hvala, nisam to gledao, imam još nešto dionica, nisu mi otkupili pa me ovo sa 100% malo zbunilo, valjda će ipak nešto platiti, neće nas valjda pokrasti kao na Agrokoru
dakle pušing
|
malo osvježio portfelj, nama ih više
bome i pare se već na računu i to još jučer uplaćene, nema što, prava poštena pljačka, hvala premijeru i svim institucijama što budno motre radarima, tako da nitko neopažen ne može doći u Rvatsku i popišati nas kad mu se ćefne
Meni nista nije sjelo, samo su maknute s gledalice, pise odregistrirano, a isplata 0,0, isto tako mi je bilo s Hidroelektrom. Jesam li nešto propustio, po koliko su platili, 3 kune i nestao sitno?
Meni nista nije sjelo, samo su maknute s gledalice, pise odregistrirano, a isplata 0,0, isto tako mi je bilo s Hidroelektrom. Jesam li nešto propustio, po koliko su platili, 3 kune i nestao sitno?
platili su pošteno kako su i obećali, ali nisam baš provjeravao u lipu, po uplaćenoj ukupnoj količini novca rekao bih da su platili 3,31
samo što je to, ako smo prije 2-3 godine trgovali do 12, a po 7 je išlo standardno,
meni jučer nestale s popisa a do uvečer uplatili novac, možda će tako i vama
platili su pošteno kako su i obećali, ali nisam baš provjeravao u lipu, po uplaćenoj ukupnoj količini novca rekao bih da su platili 3,31
samo što je to, ako smo prije 2-3 godine trgovali do 12, a po 7 je išlo standardno,
meni jučer nestale s popisa a do uvečer uplatili novac, možda će tako i vama
Ako smijem pitati, na koji racun Vam je uplaceno, tekuci, ziro ili brokerski?
meni na žiro
Onda je moje negdje u Međuzemlju jer sam ziro ugasio, moram zvati SKDD, mada sam im poslao novi tekuci racun otvoren u PBZu, ali nisam dobio nikakvu povratnu info na mail
Zvao SKDDu, sve riješeno za dvije minute, nisu azurirali podatke, pozdrav ekipo do neke sljedeće pljačke, ovo je postalo pravilo da svatko radi sto i kako trči, sad se vec bojim za sve ostale pozicije da me ne razvodne ko gemist u seoskoj birtiji