Nazvao sam službu za korisnike i upitao jeli Optima prodana... Nisu mi odgovorili, očito nešto kriju
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Koliko Optima ima korisnika?
ovisi kako brojite.. je li jedan prikljucak jedan korisnik.. 1 OIB jedan korisnik.. ili po RGU metodi.. prolistajte malo prije po forumu imate sve lijepo objasnjeno.... doslovce ko ma djecu.
mozemo reäi 150 000 - 300 000 ovisno kako brojite.
-
EON, jedna od najpopularnijih OTT platformi u jugoistočnoj Europi - iza koje stoji United Grupa - stigla je u Hrvatsku s velikom ponudom domaćih i međunarodnih televizijskih programa te on-demand video sadržaja, poput serija i filmova, namijenjenih streamingu. Posebnost EON-a je što gledanje takve kombinacije sadržaja nudi gdje god se korisnici nalazili, neovisno o pružatelju internetske usluge.
"Predstavljanje platforme EON u Hrvatskoj znači da su sportski kanal Sport Klub i vodeći regionalni kanal i podružnica CNN-a N1 ponovno dostupni gledateljima u cijeloj zemlji, zajedno s portfeljem kanala Discovery, uključujući Eurosport"
“Ponosni smo što smo partneri s tvrtkom Solford Alpine, koja je pomogla u dovođenju EON-a u Hrvatsku. Ovo je još jedan korak naprijed za Telemach i dokaz kako naša transformacija pomaže da bolje služimo korisnicima. Pozivamo sve da posjete Telemachove trgovine diljem zemlje kako bi uživo doznali sve što EON nudi”, rekao je izvršni direktor Telemacha Hrvatska Adrian Ježina.
-
Čini se da ovi zauzimaju rezervnu klupu, ukoliko se desi da ostanu kratkih rukava.
hm.
-
Čini se da ovi zauzimaju rezervnu klupu, ukoliko se desi da ostanu kratkih rukava.
hm.
kolegice to se mjenja iz sata u sat... za sat moze biti bid 5x jaci od aska u vidljivim nalozima....
-
EON, jedna od najpopularnijih OTT platformi u jugoistočnoj Europi - iza koje stoji United Grupa - stigla je u Hrvatsku s velikom ponudom domaćih i međunarodnih televizijskih programa te on-demand video sadržaja, poput serija i filmova, namijenjenih streamingu. Posebnost EON-a je što gledanje takve kombinacije sadržaja nudi gdje god se korisnici nalazili, neovisno o pružatelju internetske usluge.
"Predstavljanje platforme EON u Hrvatskoj znači da su sportski kanal Sport Klub i vodeći regionalni kanal i podružnica CNN-a N1 ponovno dostupni gledateljima u cijeloj zemlji, zajedno s portfeljem kanala Discovery, uključujući Eurosport"
“Ponosni smo što smo partneri s tvrtkom Solford Alpine, koja je pomogla u dovođenju EON-a u Hrvatsku. Ovo je još jedan korak naprijed za Telemach i dokaz kako naša transformacija pomaže da bolje služimo korisnicima. Pozivamo sve da posjete Telemachove trgovine diljem zemlje kako bi uživo doznali sve što EON nudi”, rekao je izvršni direktor Telemacha Hrvatska Adrian Ježina.
Baš me zanima kolko će biti takvih koji će hodočastiti u njihove trgovine da vide trećerazredno "čudo" od platforme....
-
netko treba potrosacu prodati i malo internet prometa da bi se gledali navedeni sadržaji, ovaj detalj zahtjeva po disklejmeru EON-a: "Pri brzini interneta od 10 Mbit/s, po 1 satu gledanja sadržaja se potroši 4,4 GB prometa". - zelim reći da ovo ipak nije cjelovito rjesenje koje njima treba da se sa pravom nazivaju vertikalno integriranom kompanijom.
-
hm.
A šta bi trebali.. A1 i HT im gase sadržaje... Pa ne mogu biti papci koji će reći: evo mi čekamo sabor, čekamo zem,čekamo optimu.......kao i svaka ozbiljna kompanija,pravovremeno reagiraju i šalju svojevrsnu poruku konkurenciji i javnosti
-
Zaba to gura, rješit će...
-
Kako znaš da gura?
-
-
Kako znaš da gura
Pa priča se po gradu.
-
Molim ali ono stvarno na koljenima da ne objavljujete više nikakve povoljne informacije koje se tiču OPTE. Pogotovo ne petkom.
-
Šuška se, šuška.
Imam prijatelja dugouška.
Pitam ga dali mu je na glavu pala kruška?
Odgovara:, Ponuda je muška.
-
Šuška se, šuška.
Može malo konkretnije...ovdje smijemo i o ciframa...
-
Šuška se, šuška.
Može malo konkretnije...ovdje smijemo i o ciframa...
Ako je cijena dobra, molim ništa prije ponedjeljka ne iznositi. Ako je loša može odmah.😴
-
Kolega Optimistcro dajte napaćenom narodu malo pozitivnih vijesti. Još bolje i pozitivnu cifru 😁
-
Kolega Optimistcro dajte napaćenom narodu malo pozitivnih vijesti. Još bolje i pozitivnu cifru 😁
Iskreno, slažem bezvezne osnovnoškolske stihove, drugim riječima zahebavam se, jer ste svi utihnuli...Ništa zanimljivo .. Ni tetama iz korisničke više nismo zanimljivi...
-
Da Vas malo razbudim, da krene rasprava... To mi je bila ideja.... Inaće da imam info, podijelio bi s vama... Dvi godine smo u istom rovu čekajući dan d
-
Predugo već sve skupa ovo traje a druge karavane prolaze... Ingra.. HPB... ATPL..
-
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166