po nekom mom videnju idemo do 7,5 pa korekcija do 6,8 pa UP
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Vitka ili punašna na dan D bila, nek se samo mala sretano uda i bude fešta do zore.
-
Eto ga, ceka se samo prodaja Optime pa da se i jadni Svicarci malo ukesiraju.
-
When prices rise or fall and there is a decrease in volume, then this might be interpreted as being a weak price move, because the price move had very little strength and interest from traders.
Read more at: https://commodity.com/technical-analysis/volume/Cijena se povukla, interesa nema, pa ako neće dolje, morati će gore
-
Znaci skida se što god dođe na 6.5....fino fino...
-
Ma ne reagujem uopće dok je ispod 12,99...
-
Ma ne reagujem uopće dok je ispod 12,99...
Ne mogu prie, ali na 10 dajem brokerčiću 2 (dva) naloga za prodaju. A pošto vidiim daje vasceloj javnosti bitno se pohvalit (kurchit), objavim neto iznos kad sve završi. E bit ce onda a dis ti bia 2021.🤑
-
E nećete mi više ubacivat opte u košaricu. Skidam se sa bida i hote kvragu. Kupovali u pon po 6,9 sad ne vrijedi ni 6,3. Razočarani jer nije probilo 7 u utorak? Ili sam propustio neku kstrofa vijest?
-
Ma normalne fluktuacije cijene. Nekima se ne da cekati pa kapitaliziraju ili misle da dalje mogu bolje.
Za koji tjedan ce se opet gurati na bidu.
-
Ma sve 5 ali ko da me pes ugrizo za jxxx. Odem na kavu i izgubim 30milja na opte a ingra divlja kao da su dobili farbanje Eiffelovog tornja.
-
-
Ma sve 5 ali ko da me pes ugrizo za jxxx. Odem na kavu i izgubim 30milja na opte a ingra divlja kao da su dobili farbanje Eiffelovog tornja.
i što kažu na kavi, oćel skoro otvoriti kafiće
-
Ma to bila kava na automatu u ACI marini. Ako takva pomija bude i u kafićima bolje da ne otvaraju.
-
Ma to bila kava na automatu u ACI marini. Ako takva pomija bude i u kafićima bolje da ne otvaraju.
a skupaaa, aaa
-
a skupaaa, aaa
taman koliko (ne)vrijedi
-
Hm.
Nalog od 10 tisuća komada bio je na asku izložen ravnih deset minuta, toliko je trebalo da ga spase bijede.
Ako cijenimo da je ovo dip, cijena je OK
Ako mislimo da je pad, biti će toga i povoljnijeg
Al' si mislim. čime ćemo se mi zabavljati jednog dana kada ovo završi. ajme nas jadnih . Nema tobogana, ni lovice, ni skrivača
-
Hm.
Nalog od 10 tisuća komada bio je na asku izložen ravnih deset minuta, toliko je trebalo da ga spase bijede.
Al' si mislim. čime ćemo se mi zabavljati jednog dana kada ovo završi. ajme nas jadnih . Nema tobogana, ni lovice, ni
Zekica, samo cool. Setnja i meditacija u prirodi bez mobitela, ili ekrana do Uskrsa. Ide sve kako je i planirano. Ne gledajte u tu siću na dnevnoj razini...sve Optimalno🤑
-
Ide korizma, da se odreknemo gledanja u monitor, da odmorimo oci, a nakon uskrsa nek nas iznenade sa dobrom cjenom 😂
-
Hm.
Al' si mislim. čime ćemo se mi zabavljati jednog dana kada ovo završi. ajme nas jadnih . Nema tobogana, ni lovice, ni skrivača
Buy the dip. Short the VIX. Fuck Bitcoin. 😉
-
Dečki, nafuckali smo .
HT vuče od Optime 456 milijuna kuna prihoda, i on tu sirotu kravicu neće nikada pustiti iz dvorišta
Ha !
Jesam vas !
Al' da ta Optima ništa ne vrijedi, kako se na forumu provlači cvrvena nit, e to nije istina.
-
Osim što je smiješno, i boring je
Zloćka otkrila novu zabavu, Bitcoin. Dućan radi non-stop
Svi znate da ne znam pročitati Fi, whoops... ali
6 kn po papiru na 70 milijuna komada je 500 milijuna kn
500 milijuna dugovi, to je 1000.
Oko 135 milijuna eura. Tele 2 je prodan za 220 milijuna.
Hellou...........
BTW, ask je nekako šupalj ??
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-