351 stranica!!! ko će to pročitati ajmeee. bolje se u grah uzdati.
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
351 stranica!!! ko će to pročitati ajmeee. bolje se u grah uzdati.
Što se toga tiče ne morate se sekirati, naši saborski zastupnici ionako po naredbi stranačkog čelnika podignu ručice ili stisnu dugmić, ne zamaraju se oni čitanjem kraćih ili dužih zakona
-
to je jasno. jedino ako se tko javi sa nekim prijedlogom onda je to nečiji plaćeni lobista. ne troše oni zube za badaf.
-
to je jasno. jedino ako se tko javi sa nekim prijedlogom onda je to nečiji plaćeni lobista. ne troše oni zube za badaf.
Nekako mi se čini da mi uopće nismo svjesni "borbe" iza kulisa oko ovog zakona i oko same prodaje Optime.
-
Kakvo je to očitovanje "primljeno na znanje". Ono, nemaš ništa pametno za napisati, pa onda lupiš to ili "razmotrit će se". Gdje je pojašnjenje.
Valjda UG ima neki plan. Tu nije samo pitanje prodaje/kupnje Optime, nego da oni ne mogu ni stvoriti novu Optimu za sebe.
-
bog te mazo!
nakon mjesec dana navratim na temu, pa sve isto opet
još ni zakon nisu prvi put pročitali
jel u ovoj zemlji išta funkcionira?
na primjeru Zg i Petrinje i Gline rekao bih odokativno ne
bolje prodati OPTE i kupiti auto dizalicu, skidati dimnjake po gradu, keš lova
crnjak!
-
Sve je isto.
Na bidu čekaju da ask kapitulira, na asku su nevjernici
Ja pak imam Blind Faith da će sve biti dobro, u svoje vrijeme
Veliki se uvijek nekako dogovore, a para vrti gdje burgija neće. Tako se nekada govorilo. Oduvijek i zauvijek.
Na 1,80 me forum uvjeravao, a na žalost dijelom i uvjerio, hvala im , da to ništa ne vrijedi
Na 5 kn ista priča. Al' sada imam Blind Faith, i ne dam se razuvjeriti .
Osim što je risk/ reward povoljan
A da je koma gledati da i purani lete, a ovo čudo prikovano, je.
A da će izlaz nadokanaditi sve boli, hoće
-
kolege, koliko je bio "paket" dionica u IPO OPTE ? gledamm knjigu i ima dosta računa sa 244 dionice ?
-
Sve će biti ok oko OPTE dragi kolege. Samo da se onaj podoficir Horvat drži što dalje od toga, sve je ovdje moguće u ovoj zemlji Čudesa...
-
Tko je gospodin Horvat ?
-
-
Zlocesti,to ti je "gospodin H steta sto ste lazov i kurva" kao sto pjevaju legendarni prljavci.😉
-
Tko je gospodin Horvat ?
pitomac JNA, u ovome trenutku velika faca u hrvatskoj Vladi, oš graditeljstvo, oš prostorno uređenje,oš gospodarstvo, poduzetništvo il obrt, ma najbolje mu ide održivi razvoj, održava se na funkciji i razvija speleologiju, ne bi li se jednoga dana valjda dočepao ministarstva obrane, da mu konačno i taj bivši čin dođe do izražaja
-
Opte... better be good
Do sada me Opte košta 35 tisuća kuna propuštene zarade na Adrisu, jer je novaca koliko je, a čarapica isto toliko.
Umorili smo se već čekajući. Oteglo se. Kažu da je posljednjih petmaestak minuta najteže.
-
https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…a-u-2020-godini
Javio se i G. B. Batelic da malo pohvali zaposlene i ohrabri Optimase u dionicama
-
meni je isto skinuta zarada u eth, mislio sam da ce ovo biti vec gotovo pa all in da uletim po 180-190 sad je 1100, znaci x6 sam propustio zbog opte tako da ocekujem bolju cijenu da mi zaljeci rane zbog propustene zarade.
-
ne znam čemu panika. Mislim da je nervoza kod onih koji su uslina 5 i više. Za ostale, samo je pitanje vremena i postotka zarade nakon preuzimanja (vidi Kraš)😎👍
-
nemo:
kazes nervoza kod onih koji su usli na 5...zar mislis da ti nece debelo zaradit??
jos malo pricekajmo..ulazit ce se i na 6 i na 7 i na tim ulazima dobro zaradit
-
pa po koliko je DRVO najvis ekupovalo? ima li netko knjigu s pocetka 2019.. tamo sijecanj veljaca da usproedimo sa srpnjom kolovozom 2019 ?
bas me zanima za to nase DRVO. evo neka netko napise ko ima knjige za usporedbu.
hvala unaprijed. (znam da se od Hvala ne živi )
-
e sada meni nesto palo napamet... dakle.. ako se recimo OPTE proda ove godine..za minimalnih 10 kn / dionici, HT dobiva cca 121 milion KN. dakle.. ako ostale usluge HTa nevezano za taj iznos ostanu na razini.( neto dobit ) . a za te "iste razine" dividenda za 2020 iz dobiti 2019. je bila 8 kn, postoji li mogucnost iakko vece dividende, recimo 10 kn / dionici? a da ne govorimo da se opte proda za 20 kn / dionici, mozda 12 kn / dionici u 2021. godini od HTa ?
-
kakvo rusenje cijene sa 200komada.. nekome bas tih 1000kn igra ulogu u zivotu? imamosjecaj da su tu nekada takve manipulacije..
-
-