Ja imam Tele 2 kućni ruter na mobilni signal, bez ikakve najave osim sitnih slova na računu od prošlog mjeseca mi smanjili FLAT na max. 200 GB. Mi trošimo cca. 500 - 600 GB mjesečno u prosjeku. Probao se žaliti ali ne vrijedi kažu moraju održati stabilnost mreže i mislim da ću preći na A1. Već negdje poslije 15og u mjesecu sam na 2 Mbit-a. Tako da im je prijenos podataka u banani baš kao što kolega kaže.
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Ja sam pak zvala korisničku podršku Max TV danas, nisam ga koristila par mjeseci pa se zablesirao.
Nema pomoći, mora doći tehničar
Korisnička podrška im je za vubiti se
Sve skupa, svi imaju svojih problema i vrijeme je da sjednu za stol i dogovore se.
P.S nisam željela ugovornu obvezu sa HT. Čekam UG
-
Proba sam A 1, jako neugodno iskustvo, prebacija se na Ht, za sad prezadovoljan.Čak su nedavno povećali brzinu...
-
Ja sam fix na Optimi uz ugovor i flat mob bez ugovora kod Tele2. Čekam da se to spoji pa da krenemo svi zajedno u sretniju budućnost.
-
FIX je FIX , To je čvrsto i sigurno i brže .
-
Laudator kako mislite u banani? i ovom TRENUTKU sada ili ? meni sve funkcionira normalno.. korisnik bonova.. osim ako ciljae na mobilni internet samo internet dakle fixni Access Point..? https://www.tele2.hr/privatni-koris…t-uz-pretplatu/
meni na mobitelu sasvim pristojno radi - ZG područje istoka peščenica.
e sada pitanej je da li vi očekujete 100 Mbits/ s.. onda je to druga prica.. ali za procitat vijeti na m obu prosurfat cisto ok....
-
ja na ISKONu fixno, a mobilno Tele2. zadovoljan. Iskon optika 100/50, flat prema fix HR mrezama (1500min), flat prema fix hr mobilnim mrezama (1500 min), flat prema EU fix mrezama (1500min). Ni u jednom slucaju nema uspostave poziva. sve za 190 kn / mjesec + PDV bez ugovorne obveze.
Tele2 bonovi 45kn / mjesec - 1000 mini prema svim fix i mobilnim mrezama u HR, EU nemam minuta, 4 GB internet. uspostava poziva 0,29kn / poziv ( to rijesavam kupovinom bona online gdje dobivam "besplatne" kune, koje se onda trose za uspostavu poziva - isplativo ljudima koji imaju do 10 poziva na dan).
tarifa je zapravo 40 kn 4 GB i 1000min. i jos 5 kn je 100 SMSova koji se zbrajaju svaki mjesec neiskoristeni i prenasaju u slijedeci mjesec.. sada sam na preko 8000 smsova i uvijek mi se to nekako povecava.. mose se i za 10 kn / mjesec uzet 500 SMS ova pa bi mi tarifa bila 50 kn mjesecno.. mislim da ste skuzili svi hehe-.
-
Ajme kako ste vi svi pametni
Zloćka trguje na svjećicu .
Bilo bi dobro i da ih pogleda ponekad
Nisam gledala Opte odavno. U sadašnjem trenutku, na ovoj cijeni , papir je iscijeđen.
Za pomak će trebati vijest.
Ovakva ii onakva
Opte, better be good, zbog tebe sam propustila obogatiti se na Saponiji, Vlenu, Moderni, parkirati se u HT,
Bolje joj je da bude dobra.
zbog OPTE sam izasao prosle godine u 9.mj iz HTa sa gubitkom, zbog OPTE nsiam uletio u BTC u 3.mj 2020..... jao moja OPTE....
-
Opte, moja Opte
U prvom sam rastu cijene zaradila za automobil, ovo je trebalo biti samo za benzin.
Al' gramzivo srce.
To be honest, teško je gledati kako se svi bogate, ... ko' kada gladan gledaš nosa priljubljenog na staklo kako unutra svi u toplom fino jedu.
Bilo je dakle i boljih prilika na tržištu, trebalo ih je samo prepoznati i imati sredstava sve popratiti.
Saponija, Vlen. I Iga. Sve je to donijelo sjajan prinos. Pa i vražji coin.
Al' ne znam zašto još uvijek mislim da ću ovdje opet hefty zaraditi
Stvarno ne mislim da će Zaba prodavati kablove na metar, niti da će HT imati udio u tvrtki kojom ne upravlja uz trećeg operatera koji mu puše za vratom. Jer taj treći misli ući na tržište. Ovako ili onako
Tko zna koju bezočnu cifru traže za Optimu kada se to toliko odvuklo ??
-
ne bu me cudilo da bude i 30 kn / dionici... pa pogledajte kako nas g. Dragan Šolak izbjegava plačanje poreza.... XD mozda pljune samo što više da kao.. "troškovi poslovanja " XD
https://www.ekspres.net/drustvo/solak-…rez-u-hrvatskoj
"Čak 6.730.175 miliona evra koje su uplatili hrvatski operateri Telekom, Iskon i Vipnet završilo je na polutajnim računima Šolakove „United media grupe” na Kipru i u Lihtenštajnu. Ova tema ima i te kako regionalni karakter jer „United grupa” (koju čini slovenački Telemach i srpski SBB) posluje u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Makedoniji"
https://www.nacional.hr/malta-files-me…lacanja-poreza/
jxxxxx .. Falcon je skup...
https://www.dassaultfalcon.com/en/Aircraft/Mo…s/overview.aspx
-
-
Opte, moja Opte
U prvom sam rastu cijene zaradila za automobil, ovo je trebalo biti samo za benzin.
Al' gramzivo srce.
To be honest, teško je gledati kako se svi bogate, ... ko' kada gladan gledaš nosa priljubljenog na staklo kako unutra svi u toplom fino jedu.
Bilo je dakle i boljih prilika na tržištu, trebalo ih je samo prepoznati i imati sredstava sve popratiti.
Saponija, Vlen. I Iga. Sve je to donijelo sjajan prinos. Pa i vražji coin.
Al' ne znam zašto još uvijek mislim da ću ovdje opet hefty zaraditi
Stvarno ne mislim da će Zaba prodavati kablove na metar, niti da će HT imati udio u tvrtki kojom ne upravlja uz trećeg operatera koji mu puše za vratom. Jer taj treći misli ući na tržište. Ovako ili onako
Tko zna koju bezočnu cifru traže za Optimu kada se to toliko odvuklo ??
Opte tema u desetercu (uz gusle??) sa humorom kojeg ne mogu dokučiti. Xijena Optime ce biti kakva bude. To je garantirano 150% tocan podatak, ostalo su dnevnopoliticka pumpanja đađa.😒
-
Ajme kako ste vi svi pametni
Zloćka trguje na svjećicu .
Bilo bi dobro i da ih pogleda ponekad
Nisam gledala Opte odavno. U sadašnjem trenutku, na ovoj cijeni , papir je iscijeđen.
Za pomak će trebati vijest.
Ovakva ii onakva
Opte, better be good, zbog tebe sam propustila obogatiti se na Saponiji, Vlenu, Moderni, parkirati se u HT,
Bolje joj je da bude dobra.
opet gusle...😂😂😂
-
E moj Nemo, ono nije bio humor, pa se ni ne može dokučiti.
Ono je bila kuknjava !
Dojadili su.
Obzirom da je ovo kladionica, i kuknjava je dozvoljena
-
kme kme kme...😂😂😂 nema mjestu kulnjave, Patak napokon ide doma🎻
-
tocno, ne kolega. ali niej li da Bnet vise ne postoji? znam ad sam nedavno na stranicama A1 viddio kao neki logo Bnet.. ali koliko ja znam kao Bnet vise ne postoji....
nisam znao da im je to zabranjeno iskreno kolega.
-
flight:
drago mi da ima ljudi koji logicno razmisljaju
ja sam tehnicka struka...i vidim odlicnu logiku kolega Flight-a....
-
Majko mila...Čitam već nekoliko stranica i ne vjerujem o kojim se sve glupostima ovdje razglaba.... Od bandera, kanala i kablova kanala do gospođa koje nude pakete.. I iz toga se izvlaće zaključci što će biti sa Optimom....
Btw, dok vi razglabate o glupostina iza bitcoina se samo čuje MIK MIK
-
Upravo me zvali iz HT...da me otmu od Optime...s njima smo od 2006...nude iskon paket za 165kn...što je najgore s optimom imam max 15mbps...a na iskonu bi imao min 20mbps i 15kn manje
možda se to na kraju i desi(imam dionice od Optime)
Agentica je bila prilično odlučna...moglo bi ovo naopako izaći...da HT totalno očerupa Optimu..pa da bude potpuno bez perja:(
U stvarnosti HT nikada ne postize proklamirane brzine.
-
po mom iskustvu, itekako zovu.
Ja nemam ugovoru obvezu i ne želim imati pa sam ih odj...
I to se sjećam da su me zvali baš u trenutku kad sam u Optimi uzimao (napokon) brži Internet.
-
Uvijek ćete zakasniti .
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-