Na asku je stajalo po 5,24 na bidu po 5,20 i slijedeća po 5,18. Najednom je nestala ova količina sa 5,20 i prodana hrpa po 5,18.
Mislite da bi vaš savjet upalio?
Na asku je stajalo po 5,24 na bidu po 5,20 i slijedeća po 5,18. Najednom je nestala ova količina sa 5,20 i prodana hrpa po 5,18.
Kolege se meni čini ili je g. Krešo nesto kupio prodao ? Hvala
očekivano dosadan dan na Opte danas......ali...... primjetio sam da naloge i za kupnju i za prodaju zadaju djeca iz vrtiča pa molim cijenjene investitore da provjere svoje tokene kako ne bi ostali bez dionica i/ili novaca......
nisam u posljednjim sekundama pratio razvoj događaja na Opte, jer sam imao neke svoje druge "živčanosti" na radaru
Nisam ni ja gledala.......al' zloćka burzovno mešetar bi rekla da se papir cijedi.
To sam pak na svoje okice gledala na 1,80..... nikako se odlijepiti od 1,80. Niti nakon prvog pozitivnog izvješća koje je otklonilo mogućnost stečaja papir se nije mogao odlijepiti od 1,80.
A toliko smo plitko tržište, i toliko smo puni papira oduvijek, da je čudo da je ne zatuku i na puno niže. Par obrušavanja po bidu i da vidiš.............
Ovo je dakle prilika za kupnju, ne za prodaju, samo treba imati cojones
A?
Nisam ni ja gledala.......al' zloćka burzovno mešetar bi rekla da se papir cijedi.
To sam pak na svoje okice gledala na 1,80..... nikako se odlijepiti od 1,80. Niti nakon prvog pozitivnog izvješća koje je otklonilo mogućnost stečaja papir se nije mogao odlijepiti od 1,80.
A toliko smo plitko tržište, i toliko smo puni papira oduvijek, da je čudo da je ne zatuku i na puno niže. Par obrušavanja po bidu i da vidiš.............
Ovo je dakle prilika za kupnju, ne za prodaju, samo treba imati cojones
A?
Znači, čarapica još nije prazna?
Fali mi ono drugo 🙃
Al' jedna druga stvar mi je zbunjujuća.
UG na sva usta najavljuje ulaganje u fiksnu mrežu i optiku, u namjeri nuđenja IPTV, i ZEM im čini se nije zapreka.
A zapreka je za kupnju ,a 🤗?
Hrpa dionica je 1000 i nešto komada?
Hrpa dionica je 1000 i nešto komada?
Pjesnička figura
Jutros na asku 30 tisuća komada na 5.30. Valjda ispituje javno mijenje.
Malo se pokazao, pa zbrisao. Ostavio dežurnog na 5.24
Ne znam zašto pomišljam da će ovo biti gotovo i prije nego očekujemo
Jedan će nas dan zateći objava
Dva - tri dana prije toga mogli bi gledati desant na ask, tako je barem bilo uvijek i svugdje, i to je to.
Jutros Tinker Bell u prvoj šalici kave. Ili jednorog ?
Graf ili grah, ili talog od kave.. sve je to isto
to je siguran znak, jednorog u velikom slovu O, ma je sigurno neki dobar znak, ja vidim da je kava jaka i to je to, da ne zaspete od "napetog" trgovanja
Ništa tako ne prija kao prva šalica kave na poslu, u malom dnevnom boravku iz prošlih vremena.
To je ujedno i jedino što će mi jednog dana nedostajati.
Kada se obogatim na Optimi i prestanem raditi
Display MoreJutros na asku 30 tisuća komada na 5.30. Valjda ispituje javno mijenje.
Malo se pokazao, pa zbrisao. Ostavio dežurnog na 5.24
Ne znam zašto pomišljam da će ovo biti gotovo i prije nego očekujemo
Jedan će nas dan zateći objava
Dva - tri dana prije toga mogli bi gledati desant na ask, tako je barem bilo uvijek i svugdje, i to je to.
Meni izgleda kao pudlica (bar mislim, nisam neki poznavatelj pasa) s vase slike, a znam da
volite pse .
U svakom slucaju Baba Vanga je predvidila da ce 2021. godina biti bolja od 2020., pa da i to vidimo . Tko zna, mozda je 2021. nasa godina, ali treba biti Optima-istican .
Nemate Vi pojma o TA
Ovo je pudlica
Jesus, sa čime se bavimo...........
Al' moramo se malo zabavljati dok čekamo.
Nemate Vi pojma o TA
Ovo je pudlica
Jesus, sa čime se bavimo...........
Al' moramo se malo zabavljati dok čekamo.
Ovo mi lici na zlocestog smajlija
Kad vec odvajkad povezujemo Telemach vlasnika i nasu udavacu Optimu, evo malo teksta oko 5G...
autor i koji je zakljucak, dobro ili loše za našu opte?
Ako uzmemo u obzir da se Telemach bori za 5G, da su 5G i optika ko dva prsta ruke, da Opte ima optike, i vec prozvakane cinjenice da UGu treba optika kao mainstream i da je to najavio - kad se podvuce crta, ja bi rekao da je dobro.
Naravno, ovo je kladionica, mozemo nagadjati po vlastitom nahodjenju
svi očekuju od 5G-ej mreže čuda, pa tako i ovdje
svi očekuju od 5G-ej mreže čuda, pa tako i ovdje
A Cajna vec leti iznad nas sa 6G - China leapfrogs world with first 6G experimental satellite