Ja sam si malo smanjio prosjek ulaska s današnjim dokupom
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Ja mislim da su gospođe otišle jer je kupac nudio 10, ali ovi iz ZABE nisu dali ispod 15 i kupac je na kraju ljutito prihvatio 15 ali iz revolta prema ZABI je tražio da maknu sve svoje iz OPTIME
-
titulus riječi Vam se pozlatili. Castim Vas
-
Gospar zlocesti, ja sam jučer zapalio jednu svijeću u Međugorju i to je jedino u što vjerujem. Mene ne zanima što tko piše, jer ja nemam vremena čitati furešte šta pišu. Ja hoću svoje novce od prodaje Optime ove godine. Šta je zapelo s tim?
Zločesta je dama, gosparka.... A vi Šjor Revelin napišite opsežan mail u kojem ćete objasniti svoju ulogu unutar dioničke strukture društva i argumentirati razloge zbog kojih želite da se ovo riješi što prije, međuostalim i zbog evidentne činjenice da ste uložili godišnju plaću pomorca. Sve to pošaljite na adrese: ht, optima, zaba, aztn, hanfa, revizore, odvj. društva itd.... Nema labavo
Imamo mi u Gradu naziv za takve zličesti Gospare. Bez uvrede, ali nikad ne znaš šta je ispod suknje ili hlača dok ne probaš, velim iz iskustva, jer navigam na brodu. Ne pišem ja e-majlove nikome, neka oni meni pišu pisma, može i na Inglese. Idem se pomoliti Gospi i zapalit još jednu svijeću. Kada je teško na brodu, a ja se molim. I odma bude lakše. I tako već preko 30 godina.
-
.... Vuk dlaku, al' svijeću nikada
E moj revelin...........
Obzirom na dobre vijesti o promjeni članova NO Optime, reklo bi se da je ona što ste je zapalio u Međugorju pomogla
P.S Ovdje je malo tko onaj za kojeg se izdaje, a imena luda nalaze se svuda
-
Jeste to rano učinili? Mislim jutros rano!!!
-
Je li to, to?
-
Jeste to rano učinili? Mislim jutros rano!!!
Jutro da. Prva transakcija je moja.
-
Uuuuuu zakuhava se priča.... Admin ne mićite post. Molim ovaj put napravite iznimku.. Bit će i za vas kokice. Ne mislim kokice kao umanjenicu od koke što može biti perad ili egzotična droga već kokice kao kokice. Pop corn
-
Sada sam.zbunjen. Haha. Može li onda 8.5kn / dionici za infrastrukturu + 7 8 9 ebitda ? Kolko je to onda do 25 Kn ? Ide li ovo u opte kladionicu ? Neka se prebaci ako ide.
-
-
Visoki je datum, a kad je tako obično "čarapica" mi prazna, a vidim zahuktava se pomalo naša OPTE!
Ali visoki je datum i blizu je izvješće, nije valjda da budemo ispod 5kn čučali? -
Vežimo se, polijećemo!!!
Rekao sam ne moze ispod 5kn docekati se FI za Q3
-
sve ste iskomentirali, nemam ništa dodati osim da sam zadovoljan jer sam nakupovao dosta dok je stajala na mjestu
-
Zaokružio na 100.000. Hvala više ne bi.
-
Josip100
Prvi moraš i prodati ako želiš što zaraditi.
-
Vidim da mi koji odavno drzimo dionice jos budemo ispali "jeleni", jer ocito ekipa zna kad treba u "vreću" brzo natrpati a do sada u spavali!?
-
Vidim da mi koji odavno drzimo dionice jos budemo ispali "jeleni", jer ocito ekipa zna kad treba u "vreću" brzo natrpati a do sada u spavali!?
Samo neka budemo jeleni...meni je bitan prosjek koji imam...a oni koji uskacu na vlakic kad krene, cesto ili se popiknu ili im pobjegne
-
Zločesta je dama, gosparka.... A vi Šjor Revelin napišite opsežan mail u kojem ćete objasniti svoju ulogu unutar dioničke strukture društva i argumentirati razloge zbog kojih želite da se ovo riješi što prije, međuostalim i zbog evidentne činjenice da ste uložili godišnju plaću pomorca. Sve to pošaljite na adrese: ht, optima, zaba, aztn, hanfa, revizore, odvj. društva itd.... Nema labavo
Imamo mi u Gradu naziv za takve zličesti Gospare. Bez uvrede, ali nikad ne znaš šta je ispod suknje ili hlača dok ne probaš, velim iz iskustva, jer navigam na brodu. Ne pišem ja e-majlove nikome, neka oni meni pišu pisma, može i na Inglese. Idem se pomoliti Gospi i zapalit još jednu svijeću. Kada je teško na brodu, a ja se molim. I odma bude lakše. I tako već preko 30 godina.
Gospar Revelin molin Vas i za jednu sviću Gospi za nas iz gnijezda Cluba 21+
Hvala!
Vratit ću Vam u Male Braće kada budete na moru i nevolji i kada prvi put stignem na Stradun.
Mirno more i gledajte ovo samo priliku da jeftino kupite papire dok su na akciji koja ponovo kreće krajem mjeseca i traje do 31.03.2021.
Zdravlje Vam je najvaznije a novac samo ako imate previše!
.
-
Nažalost tobogan, povratak na 4,55...
a da, sada bi svi po 4,55 pa bilo je dosta dugo po toj cijeni,
možda stvarno bude opet kako kažete, samo sada treba namiriti ove po 4,70 gdje sam i sam
-
Finally da se pocelo trgovat sa 100k kn, Opte se budi i odmah mi je ljepse
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-