Poslao upit tele2 da li planiraju u budućnosti uvođenje usluge fiksne telefonije Kažu da trenutno ne raspolažu sa navedenom informacijom.
Ja im poslao upit kad misle imati 4g signal svuda, kad vec prodaju 5g mobitele. Dobio sam isti odgovor
Poslao upit tele2 da li planiraju u budućnosti uvođenje usluge fiksne telefonije Kažu da trenutno ne raspolažu sa navedenom informacijom.
Ja im poslao upit kad misle imati 4g signal svuda, kad vec prodaju 5g mobitele. Dobio sam isti odgovor
Svašta. Njihov logičan odgovor bi trebao biti:
E hvala na pitanju.. Inače kako Vi?
Znate, kuhaju nešto ovi naši šefovi pa ako kupe Optimu onda bi trebali kao mi nešto zajedno, ovo ono, samo to neka ostane između nas jer se muva i mota okolo A1 a moguće i da je još netko u izvidnici... I tako...
Čujemo se, pozdravite svoje kući
Vaš tele cvaj.
Jeste vi sigurni da vam neki auto boot ne odgovara
Display MorePoslao upit tele2 da li planiraju u budućnosti uvođenje usluge fiksne telefonije Kažu da trenutno ne raspolažu sa navedenom informacijom.
Svašta. Njihov logičan odgovor bi trebao biti:
E hvala na pitanju.. Inače kako Vi?
Znate, kuhaju nešto ovi naši šefovi pa ako kupe Optimu onda bi trebali kao mi nešto zajedno, ovo ono, samo to neka ostane između nas jer se muva i mota okolo A1 a moguće i da je još netko u izvidnici... I tako...
Čujemo se, pozdravite svoje kući
Vaš tele cvaj.
Da UG ili A1 koji se toliko često spominju nemaju niikakve pretenzije prema Optimi mislim da bi to formalno ili neformalno već spomenuli. NJIma nitko ne brani da kažu da ih Optima ne interesira.
Treba uzeti u obzir da se telekomi ne kupuju i/ili prodaju prije dubinskog snimanja
iliti due dilligence-a. Ma nemoguće da nije procurilo da je netko bio u Optimi na
due dilligence-u, ako ga je uopće bilo. Nepoznati ljudi u odijelima ulaze i izlaze iz
firme svaki dan, zaposlenici gledaju tko je i nije im jasno, ali nagađaju i šapuću, a
bar 10-tak ljudi iz Optime ih je moralo upoznati, napominjem ako su uopće bili
tamo u data room-u.
I mUljanik su dubinski snimali, u djuri se kalio crni čelik, pa onda je došlo jato crnih labudova, pa crokorona...jesen ce biti zanimljiva sa izborom vbz. A berza ce i dalje prodavati burek i zarađivati brokerima plaću😅
(Naravno da sam za Birtiju spreman!)
Display MoreTreba uzeti u obzir da se telekomi ne kupuju i/ili prodaju prije dubinskog snimanja
iliti due dilligence-a. Ma nemoguće da nije procurilo da je netko bio u Optimi na
due dilligence-u, ako ga je uopće bilo. Nepoznati ljudi u odijelima ulaze i izlaze iz
firme svaki dan, zaposlenici gledaju tko je i nije im jasno, ali nagađaju i šapuću, a
tamo u data room-u.
Bilo je puno pitanja šuška se i po stilu istih da se zaključiti da je vise ponuđača u igri.
Sve je išlo preko HT-a i do 15.06 je obavljen due dilligence.
Skuplja se mudro, sramežljivo i vrlo, vrlo lukavo!
Ako se promjeni par članaka u ZEM letjeti će perje a i OPTE!
optima pocela sa privlacenjem korisnika... reklame na google i fejsu a imaju i ponudu koja ukljucuje 300+300kn na visa kartici zagrebacke banke..
Display MoreTreba uzeti u obzir da se telekomi ne kupuju i/ili prodaju prije dubinskog snimanja
tamo u data room-u.
Mogao bi to biti razlog " potonuća " na 5 kuna :), A1 bi najrađe da im se Optima pokloni. Šmrc. A nevezano za bilo kakvu prodaju i imanje dionice, ja bi iskreno željela trećeg operatera, jer ova dva A 1 i HT su, osim što su duopol krajnje neinventivni i neljubazni, čak i skupi...jedva čekam da se pojavi treći..a tek kakve se prevare pojavjuju na T COM infrastrukturi , malo guglajte
Sad kad bolje razmislim, polučeno sa ponudom za preuzimanje Kabe gdje sam izgorio, ne bih začudio i ovdje nekoj smicalici
pa da bude spašavaj živu glavu ako možeš!
Sad kad bolje razmislim, polučeno sa ponudom za preuzimanje Kabe gdje sam izgorio, ne bih začudio i ovdje nekoj smicalici
Onda prodaj dionice odmah ujutro i ne stresiraj se
Onda prodaj dionice odmah ujutro i ne stresiraj se
nemoj ujutro nije dobra cijena, jer uvijek prvi potegnu ovi što bez mirogojčeka nemreju delati, oko poldan buš dobil dobru cenu, 0,05 kn više
Zanima me jedinio unatrag godinu dana koliko je OPTE izgubila korisnika, i gdje su ti korisnici otišli.
Piše u izvješću
Negdje izgubili, al' negdje i dobili
Sumljam da mogu dobiti nove korisnike, ali pričekati ćemo
Danas će biti eksplozija na bidu i asku.... Ja računam barem 70 k prometa😉
Komada ili kuna?
izgleda komada, ali dug je dan