... stoga HT neće davati daljnje objave u pogledu procesa prodaje sve do njegova završetka.
Dakle, možemo jedino lajat na mjesec.
... stoga HT neće davati daljnje objave u pogledu procesa prodaje sve do njegova završetka.
Dakle, možemo jedino lajat na mjesec.
Ako za dan dva se ovo ne vrati preko 5, imamo new normal na 4.70 na kojem će se gnjojiti mjesecima, plus / minus 5%, do sljedeće vijesti...
Netko prodaje al netko bome i kupuje...
Mislim da će knjiga dioničara optime biti najzanimljivija lektira na burzi ovaj tjedan
Nadalje, točkom III.3. citiranog rješenja izričito je propisano da je HT, ukoliko po preteku roka od 6 mjeseci od dana utvrđenog početka prodaje ne bude iskazan interes za kupnju dionica Optime, obvezan angažirati investicijsku banku s mandatom vođenja procesa prodaje.
Sve je tu jasno na zalost 😉
Kolega zašto ne postate kompletan članak...
Tek onda bi bilo sve jasno 😉
Mislim da će knjiga dioničara optime biti najzanimljivija lektira na burzi ovaj tjedan
da da ... vec par puta su se ovde pozivali na knjigu iz koje se nije moglo nista iscitati a tako ce biti i ovaj put...
Nadalje, točkom III.3. citiranog rješenja izričito je propisano da je HT, ukoliko po preteku roka od 6 mjeseci od dana utvrđenog početka prodaje ne bude iskazan interes za kupnju dionica Optime, obvezan angažirati investicijsku banku s mandatom vođenja procesa prodaje.
Sve je tu jasno na zalost 😉
Kolega zašto ne postate kompletan članak...
Tek onda bi bilo sve jasno 😉
...kolega imate kompletan clanak na stranicama aztn.hr ... Sve je " javno i transparentno " kako kazu dotini....
onih 26000 komada maloprije na 4,74 Kn sam dobro vidio? to je trebalo bit neko strašilo?
Nema tu jos potrebe za strasilima. Pa malo prije (cca 1430h) je u skoro jednom susu prosipano 30k komada. Oni sa slabim zivcima i velikim nestrpljenjem voditi ce sigurno jos nekoliko dana ovu rundu.
osobno sam danas ovdje očekivao veći vatromet. ovo trgovanje u relativno uskom rasponu mi pomalo neobično. a promet vrlo dobrih milju i pol. kaj je sad, stablo otreseno?
HT uzeo investicijsku banku za prodaju Optima Telekoma
QuoteNajjači domaći telekom operator Hrvatski Telekom angažirao je investicijsku banku za proces prodaje Optima Telekoma, objavila je Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja. Naime, tako je po odluci AZTN-a agenciju obavijestio povjerenik Deloitte koji navodi kako će HT započeti s ispunjavanjem svoje obveze angažiranja investicijske banke za daljnji proces prodaje odnosno poduzima aktivnosti kojima bi se spriječilo moguće kašnjenje u pogledu ispunjenja obveza propisanih rješenjem AZTN-a o uvjetno dopuštenoj koncentraciji poduzetnika HT i Optima.
eto, ko hoće, ima povoljno oko 125 000 kom do 4,73 pa eto prilike.....bez dizanja cijene ste veliki baja.....
I dok ovo pišem, uteče on sa 90 000.....valjda mu nije odgovarala ova reklama o povoljnoj kupnji....
eto, ko hoće, ima povoljno oko 125 000 kom do 4,73 pa eto prilike.....bez dizanja cijene ste veliki baja.....
Taman da ću kupiti kad ono povučeni nalozi..
Isto.
Pobjegao mi je za sekundu
Meni isto tako nekad pobjegne za sekundu
isto i meni, dok ja pišem po forumu utekla mi prilika života....
Vidjela sam ja na asku 90 531 komad na 4,73
Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš
Uglavnom današnji dan prošao bez velikog stresa, hrpa papira dobili nove gazde i HT objavio da prodaja ide dalje i da je već izabrana inv banka.
Uglavnom sve ide po planu i programu..
Znači postoje ozbiljni ulagači sa 90.000 dionica, a možda i više i koji ne prodaju, te plaše druge kako bi dokupili još koju dionicu
Nečijem, sigurno
Promaklo mi je, koja banka i gdje je i kada to objavljeno ?
Nečijem, sigurno
Promaklo mi je, koja banka i gdje je i kada to objavljeno ?
Da, baš sam i ja htio pitati