Ako netko želi kupiti zgodnu analizu stanja na telekom tržištu u RH za USD 1.150,00
https://www.marketresearchreports.com/paul-budde-com…cs-and-analyses
Ako netko želi kupiti zgodnu analizu stanja na telekom tržištu u RH za USD 1.150,00
https://www.marketresearchreports.com/paul-budde-com…cs-and-analyses
Pa nek se Skupe svi ovdje pa kupimo
moje mišljenje da je dugačka odgoda prodaje uistinu najrealnija opcija i da će ulagačima biti potrebno puno više stepljenja da bi zaradili. Covid 19 je sve usporio ili blokirao. Cijena je ipak stabilna. Licitiranje nema smisla.
Imate pravo na misljenje, makar nema uporista u stvarnosti. Vec ste se pokazali kao los prognozer (pocev od Rivp pa preko Peveca itd.). NHF. Covid19 nema utjecaja na preuzimanja telekoma u dekoncentraciji. A i nedavno je javljeno da nitko nije trazio odgodu.
P.S.
Tko dosad nije ovdje zaradio neka se okane burze. Ali ozbiljno.
Tko još nije shvatio kako je za UG Optima strateška kupnja, onda nikad i neće.
Strpljen spašen
Joj samo da ne poleti Jos do 10.6. da Jos jednu placu ubacim unutra. Danas Sam jednu hehe 😊😃😁
Joj samo da ne poleti Jos do 10.6. da Jos jednu placu ubacim unutra. Danas Sam jednu hehe 😊😃😁
Šteta što vam je tako mala plaća pa smo pali na 5.70...
Strpljen spašen
Strateskih 15 kn nek pljunu i to je to!
Strpljen spašen
E kolega shvatili su, uvjeren sam svi.... Ali ima nadrealno veliki broj drukera koji bi bili najsretniji da od dionice ostane prah i pepeo..
HNS ima sedam prijava na razgovore za otkup TV prava, stigle su iz raznih država. Zainteresirani su i HT i VOX-nogomet koji su vlasnici aktualnih prava od 2019. do 2022. godine. Pritom je Arenasportu bitna Prva HNL, a VOX-nogometu, koji je vlasnik HNTV-a, u interesu bi bilo zadržati drugu ligu, futsal… Što je sada pod znakom pitanja. Iz inozemstva su se javile agencije iz Švedske, Švicarske, Italije, Slovenije, a u igri je i ponuda vlasnika Sportkluba i Nove TV.
"...a u igri je i ponuda vlasnika Sportkluba i Nove TV."
Znaci mozda gledamo nasu ligu na Opti TV slijedecih godina.
ZABA je kompletirala nove članove uprave, ako ne poguraju ovo i neizađe nikakav info do kraja mjeseca.....idem u pesimističan modalitet.
Telekomi su najbolje dionice .
Deutsche Telekom je sidro stabilnosti u globalnoj krizi. Naše mreže djeluju pouzdano kao digitalne rešetke za društvo", izjavio je u izjavi izvršni direktor telekomunikacijske tvrtke Tim Hottges.
Telekomi su najbolje dionice .
Deutsche Telekom je sidro stabilnosti u globalnoj krizi. Naše mreže djeluju pouzdano kao digitalne rešetke za društvo", izjavio je u izjavi izvršni direktor telekomunikacijske tvrtke Tim Hottges.
ma da, trebalo je samo njih izlistati, kupiš svih i mirna Bosna
I tako će to biti, sve do konačnog dana objave/prodaje. Sve više i više nevjernika.
Gdje nam je nestala zlocesti ?
Možda gleda u onu čarapicu....
Ha, gledam u graf
I u onu mrkvu na dugom štapu zvanu preuzimanje
Al' ima istine u onome kažu, ovo je malo nelikvidno tržište i od jednake je koristi i bacanje graha.
I u onome što moller kaže- Postaviš se na i na bid i na ask
Ne trejdam opte, šmrcko, trčala sam u jednom navratu za papirom i ne bih više
Čekamo.
Display MoreHa, gledam u graf
I u onu mrkvu na dugom štapu zvanu preuzimanje
Al' ima istine u onome kažu, ovo je malo nelikvidno tržište i od jednake je koristi i bacanje graha.
I u onome što moller kaže- Postaviš se na i na bid i na ask
Ne trejdam opte, šmrcko, trčala sam u jednom navratu za papirom i ne bih više
Čekamo.
nema nikakve panike.
trgovanje u skladu sa zastavicom.
čekamo objavu i/ili proboj prema gore.
Telekomi i jesu najbolje dionice zato samo njih i imam, prisutan sam u cetiri telekoma u regiji
Opte stabilno, posuđuje od HTeja i vraća dugove
Opte stabilno, posuđuje od HTeja i vraća dugove
Dugoročno !