Ljudi zaradite novce još malo pa gotovo 😁
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
mislim da ce OPTE bit prodana do 7 misec...
Također mislim da će do kraja 6. mjeseca biti prodano i da se neće ulaziti dublje u dio godine kada se ne donose velike odluke (zbog puno ljudi na godisnjima).
-
Gasim monitor
Baš na crti otpora galeb istrese 10 tisuća komada. U dionici sam jako jako dugo, i vidjela sam to puno puta, uvijek nekako školski u ključnom trenutku
Obzirom da svatko ima pravo prodavati svoje, ostaje nam dakle to promatrati kao kuriozitet
That's all Fallks.
Tko zna čije prodaju? Nekako mi se vidi kao da ne svoje
-
Uf što je ova plaća dobro sjela danas ujutro za OPTE.
Kolegice izgleda da ovih 10000 komada nije bilo dovoljno, morat će težu artiljeriju da zaustave Vašeg pinocchio Bullish flag
-
Sunac, ono je bio pinocchio bar, jedna svjećica..
Flag je u širem vremenskom okviru.......... al' to ide up !!!!!!!!!!!
uglavnom nitko se ne gura prodati, danas je stvarno bilo trgovanje za pohvalu, svi su mogli u miru i k/p
-
Kolegice i tako čekate kraj i objavu prodaje, pa neznam zašto Vas more ti grafovi i otpori kada to uopće nema nikakve veze sa cijenom iza objave prodaje.
U svakom je slučaju ljepše čekati kraj prodaje ako dionica raste, a protfelj je u plusu nego obratno.
-
Gasim monitor
Baš na crti otpora galeb istrese 10 tisuća komada. U dionici sam jako jako dugo, i vidjela sam to puno puta, uvijek nekako školski u ključnom trenutku
Obzirom da svatko ima pravo prodavati svoje, ostaje nam dakle to promatrati kao kuriozitet
That's all Fallks.
Kolegice i tako čekate kraj i objavu prodaje, pa neznam zašto Vas more ti grafovi i otpori kada to uopće nema nikakve veze sa cijenom iza objave prodaje.
O why, o why..
First Sin
Vanity
Prvi je grijeh u trgovanju taština.
Rast cijene papira dokaz nam je da nismo pogriješili, da nam je procjena bila ispravna. Pa ljudski veseli 🙃.
Smiješni smo mi ljudi.
-
Sve to stoji, ali se treba uzeti u obzir da se trguje na dosta plitkom tržištu gdje nema kapitala pa su oscilacije velike.
Npr netko sa 30-40 000 komada odluci zaljuljati cijenu put dolje on napravi masakr i ako uhvati par paničara iza toga još uđe Nazad jeftinije.
Poanta je da svi ovi omjeri cijene nemaju nikakve veze sa zaključnom cijenom za koji dan, tjedan ili mjesec.
-
isto tako, netko sa 30-40000 komada odluči zaljuljati cijenu prema gore ....
-
Cure i decki, nekak mi to snjofa na dobrih 15 kn. Nema razloga da se onaj tko uzima ne isprsi i zatvori pricu. Kupuje se visedesetljetna trzisna pozicija i mogucnost razvoja. Ali ok, kaj mi znamo, velike su to igre tamo...
-
-
Dugo danima, i preko godine gledam na dionicu i mogu vam reći da me više nije strah što će biti, mislim da je put vidljiv, ali nikada nisam vidio u tako malo prostora da je otprilike 100 tisuća komada na kupnji.
Još malo pa nestalo....
-
Ovi nalozi na kupnji mi se cinu ko da ce svaki cas doc do explozije OPTIME..
-
Dugo danima, i preko godine gledam na dionicu i mogu vam reći da me više nije strah što će biti, mislim da je put vidljiv, ali nikada nisam vidio u tako malo prostora da je otprilike 100 tisuća komada na kupnji.
Još malo pa nestalo....
Ne tako davno iznad 8,00 kn je na kupnji bilo više od 100.000 komada.
-
Velik otpor na 6,00, ali svladali smo mi i veći od ovog... Mislim da ćemo ubrzo opet gledati uvis...
-
pokušava se još uvijek štopati na silu
-
Ovo je smijesno vise kako netko ne dopusta da cijena naraste gore, kada je bilo na 5.94 i kada je vec fino raslo prema 6, netko je stavio 11.400 komada na 5.96 i potpuno ubio sve.
Doslovno ne postoji niti jedna dionica trenutno na burzi na kojoj se ovako zestoko brani bilo kakav rast.
-
Još malo pa nestalo....
nakupilo se povratnika iz Dlkv, Ddjh, ingr.......... a love ne fali, tko se prvi vratio već je zaradio
-
Ovo je smijesno vise kako netko ne dopusta da cijena naraste gore, kada je bilo na 5.94 i kada je vec fino raslo prema 6, netko je stavio 11.400 komada na 5.96 i potpuno ubio sve.
Doslovno ne postoji niti jedna dionica trenutno na burzi na kojoj se ovako zestoko brani bilo kakav rast.
Ovo je igra tradera koji su krenuli sa 5,2 i već se sada naplaćuju. Ali tko zapne sa velikom cijenom ulaska neka ne žali, jer će uskoro zaraditi puno vise nego oni 🥳
-
Ovo je igra tradera koji su krenuli sa 5,2 i već se sada naplaćuju. Ali tko zapne sa velikom cijenom ulaska neka ne žali, jer će uskoro zaraditi puno vise nego oni 🥳
jeeee al dvaput je dvaput
-
To bi bilo neko inicijalno objasnjenje koje je i meni prvo palo na pamet, ali onda razmislis, sto ne bi logicnije bilo i za te koji su kupovali na 5.2 prodati od tih 11.400 par tisuca na 5.98, par na 6.04, par na 6.10 i par 6.14 recimo? Pogotovo jer je bio jako lijepo uhvatio rast i od 5.7 do 5.92 je protrgovano sa oko 75.000 dionica.
Ali s obzirom da kada smo dosli na 5.94 se odjednom od 5.94 do 6.00 stvorilo oko 35-40 tisuca dionica na prodaju mi upucuje da se radi o namjernom stopanju, a ne izlasku trejdera.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin