Bila je šala ali nezgodno sročena. Čekam dvije godine, mogu još malo. Ovo što rade Raiff. i Adiko to je loptanje.
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Da ovi znaju što pouzdano, ne bi cijena bila zacementirana na ovih cca 6 kn, nego bi bila nekakva cjenovna reakcija.
-
Po ovome je očito da je UG izvan igre. I kretanje cijene na to ukazuje. Onaj pad prema 5 kuna je bila reakcija na saznanje insajdera da UG ne učestvuje. Volio bih da se varam, ali ...
Jedino veselje bi bilo da se A1 malo isprsi kad bude pitanje cijene. Ali, o tom po tom.
-
Samo ću reći da svi koji ste unutra do kraja imate grandes cojones - ja nemam...
-
Samo ću reći da svi koji ste unutra do kraja imate grandes cojones - ja nemam...
Prepoloviti poziciju i onda imati samo jedno grandes cojone.
-
a trebati će im i velika usta da se ugrizu
najbolje da njima HaTej posudi novac da se sami kupe
-
ovo je zadnji pokusaj rusenja cijena i utovara prije objave o prodaji..izgleda da nije proslo kako su autori clanka ocekivali...neda niko ispod 6 kn...još malo strpljenja
-
Nevezano za današnju patku, imam pitanje, da li HT-u nova uprava ZABA-e izlazi u susret kako je to radila prošla Uprava koja je smijenjena? Ako HT i A1 tako lijepo šuruju oko Optime, jel ZABA-i isto da li će dobiti 6 ili 12 kuna po dionici? U knjigama im piše 10 kuna, Uprave danas lako lete pa ne vjerujem baš da podržavaju deal HT-a i A1, možda im je deal s UG-om ili tko god ih predstavlja puno isplativiji. Možda trebamo čekati da Jutarnji nešto napiše, naravno a da kćerkica ne bu u sukobu interesa
-
Ja znam jednog Ht-ovca koji mi je govorio prije mjesec dva da to ide A1.. koji mjesec prije toga je pričao da bu HT pripojio Optimu.. tako da te priče treba uzeti sa rezervom.. mi ovdje navijamo za UG ili nekog ko će ih sve na bidu nadmašiti..
-
Ovdje se mogu dogoditi samo dvije uvjetno rečeno " loše" stvari
Da kompanija ostane u obitelji. A1 da stekne Optimu po nevelikoj cijeni
Svejedno mislim da neće za manje od 6 kn
Imamo dakle gubitak propuštenih prilika drugdje
I da se proces otegne. Ili da dođe do odgode. Novac za dokup i to je to.
Sa druge strane imamo i vjerojatnost zarade koja nije zanemariva, na uloženo.
Pa sad, kako tko voli
Zar nije cijena 10 kn ?
-
-
po cemu to kolega 10 kn ? po ZABAi da... ali ne mora A1 ponudit 10.. misljenja da da svatko ko ponudi manje od 11 da to nece biti prihvaceno od strane HTa.
-
Ja znam jednog Ht-ovca koji mi je govorio prije mjesec dva da to ide A1.. koji mjesec prije toga je pričao da bu HT pripojio Optimu.. tako da te priče treba uzeti sa rezervom.. mi ovdje navijamo za UG ili nekog ko će ih sve na bidu nadmašiti..
Ja znam jednog bricu ... koji zna jednog mesara , kod kojeg kupuje jedan visokopozicionirani gospodin ...
-
po cemu to kolega 10 kn ? po ZABAi da... ali ne mora A1 ponudit 10.. misljenja da da svatko ko ponudi manje od 11 da to nece biti prihvaceno od strane HTa.
Da li netko može ponuditi 9 kn ?
-
naravno da moze, ali sumnjam da ce to biti prihvaceno.. kolega moze i kunu
po 100ti put ponavljam. ZABA je pod racun dobila po 10.. ja se vodim tom logikom...
-
Onda se javi bogati argentinac , kupi prenose nogometa i treba mu OPTE .
I ponudi isto kako je prešao ostale za nogomet . SVI POLUDE I PRIHVATE .
-
A da se mi svi prebacimo na kupovanje INU, dok se još nije prebacila na desetak puta više od prodajne cijene?
-
po 100ti put ponavljam. ZABA je pod racun dobila po 10.. ja se vodim tom logikom...
Zaba bi bila sretna i sa pola kune plus .
Znači 10, 50 .
-
A da se mi svi prebacimo na kupovanje INU, dok se još nije prebacila na desetak puta više od prodajne cijene?
Dugi štap
-
Mislim da ćemo dočekati i jesen u papiru i neznanju.
Nedavno je netko postao video u kojem jedan od direktora u HT-u govori kako takve prodaje traju od 6 do 12 mjeseci.
Prema tome prije kraja 9. mjeseca..
-
Zaba bi bila sretna i sa pola kune plus .
Znači 10, 50 .
A sada i "tata bi sine"!
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-