maga : koja obljetnica? koliki vam je prosjek ulaska ? meni je vec prosla obljetnica ali ne sa svom kolicinim.
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
obljetnica - jednogodišnja biti će.. šalu na stranu ide to sve prema svome kraju.. ovom ili onom.. kada se doznaju vijesti uspon ili manje vjerojatno pad će biti silovit - na ovoj 6-ici može taljugat još tko zna kolko pa se okinut na fer vrijednost u sekundi.. strpljen spašen
-
maga : koja obljetnica? koliki vam je prosjek ulaska ? meni je vec prosla obljetnica ali ne sa svom kolicinim.
prva obljetnica, obzirom da sam vas pozicionirao lako se vidi i priblizni ulaz...poanta je da nisam klimav bilo je i dobrog plusa ali i minusa however ja cekam end game, iako se moglo poskakivat na valovima no dobro
-
maga : Vi isto razmislajte kao i ja.. ja isto cekam end game.. ali kao sto sam vec pisao.. bude li manje od 9kn ispast ce da mi je bilo bolje izaci onda..a bude li 10+ dobro sam profitirao. nadam se 12 - 14, max 14 - 18
-
Jedan dio novca iz evropskih fondova predviđa se i za digitalizaciju , mreže i sl.
-
Bida ko' salate
Danas svi imaju priliku izaći sa pristojnim količinama i spasiti se bijede
Prijašnji otpor postao je suport, smjer Up
a jesam vam lijepo napisao da ćemo se oko 6 pozabaviti, neki su izgleda umjesto novca trpali dionice u čarapice i sada moramo testirati čije su čarapice veće, nakon toga možemo očekivati lagani rast prema 6,4-6,5 malu korekciju i do 01.07 da se izbije na kotu 7,2-7,4 iliti skoro 1€ i to će otprilike biti cijena koju će kupac htjeti platiti, u ovom trenutku rekao bi Horvat, a ja sam vam tu cijenu spomenuo još prije 2-3 godine, jer njih ove naše kn niš ne zanimaju, mjerna jedinica je € i prva jedinica je jedan
-
Bida ko' salate
a jesam vam lijepo napisao da ćemo se oko 6 pozabaviti, neki su izgleda umjesto novca trpali dionice u čarapice i sada moramo testirati čije su čarapice veće, nakon toga možemo očekivati lagani rast prema 6,4-6,5 malu korekciju i do 01.07 da se izbije na kotu 7,2-7,4 iliti skoro 1€ i to će otprilike biti cijena koju će kupac htjeti platiti, u ovom trenutku rekao bi Horvat, a ja sam vam tu cijenu spomenuo još prije 2-3 godine, jer njih ove naše kn niš ne zanimaju, mjerna jedinica je € i prva jedinica je jedan
Dok je druga jedinica 2.
-
Dok je druga jedinica 2.
pa baš je smiješno, neki smo vidjeli očekuju i tri u jedan, ali zadovoljiti će se oni i sa jedan u jedan, samo da ne bude i taj jedan samostalni rad
-
Bida ko' salate
Ovak post kao da je napisla baba vanga ali još ono lagano drukerski nastrojena.1€?!
-
Uvijek se vrtimo izmedju 10 i 15.
S tim da upravo to sto su sada u pitanju direktni konkurenti cijenu gura prema gornjem dijelu.
Anyway, tko god uzme na 6 kn zaradit ce solidno. Nesto ili bitno vise.
-
-
Kolega moderatoru,
Cijenim vaše postove... Odmjereni, potkrijepljeni činjenicama, realni...
Također, duže vrijeme mislim da je nominala ono što je sigurno, a ono što bi moglo prebaciti do 15kn je broj zainteresiranih...
Kako god, win-win situacija
Uvijek se vrtimo izmedju 10 i 15.
S tim da upravo to sto su sada u pitanju direktni konkurenti cijenu gura prema gornjem dijelu.
Anyway, tko god uzme na 6 kn zaradit ce solidno. Nesto ili bitno vise.
Dok sam posao svoj post, Vi napišete ovo
-
Sama cinjenica da se u postkoronicnom vremenu s Crobijem na 1600 vrtimo oko 6 kn sugerira da trziste uracunava cijenu od preko 10 kn, s ukljucenim rizicima, nepoznanicama, cekanjem.
Da se ocekuje cijena od 7-8 kn cijena bi se stabilizirala znatno nize od 6 kn.
-
Slijedeći tjedan je dan D .
Kladimo se u 1oooo EURA ?
-
Da je tako, promet bi već u petak to sugerirao. Ja mislim da cijeli lipanj nećemo dočekati dan D, a u srpanju vjerojatno da, ako se budu držali odluka AZTN.
-
Tu je valuta Opte dionica a ne EUR.... Trebaš reći kladimo se u 12650 dionica Opte 😁🤣
-
Ispravak
Oklada u 1000 Eura , da će OPTE uskoro poletjeti . NE znam koji dan , ali brže nego je onaj zadnji dan koji se spominje . Nema razloga da se črka baš zadnji .
-
Da je tako, promet bi već u petak to sugerirao. Ja mislim da cijeli lipanj nećemo dočekati dan D, a u srpanju vjerojatno da, ako se budu držali odluka AZTN.
Ni za živu glavu ne bih volio da se oglase u srpnju prema odluci AZTN-a, jer bi to značilo da nemaju kupca ili da ponude nisu prihvatljive.
Vidim da mnogi još ne shvaćaju da nema roka do kojeg moraju zaključiti prodajni proces.
-
Ni za živu glavu ne bih volio da se oglase u srpnju prema odluci AZTN-a, jer bi to značilo da nemaju kupca ili da ponude nisu prihvatljive.
Vidim da mnogi još ne shvaćaju da nema roka do kojeg moraju zaključiti prodajni proces.
Ima. Ali ne ove godine nego slijedeće. Do 7/2021 mogu prodati svoje i Zabine dionice u paketu.
-
Ima. Ali ne ove godine nego slijedeće. Do 7/2021 mogu prodati svoje i Zabine dionice u paketu.
Ma jasno, ali ne vjerujem da će se to baš toliko dugo razvući.
-
Kakvo je to tumačenje da nema roka do kada moraju zaključiti prodaju? U tom slučaju imamo koliziju dviju točaka u odluci AZTN.
"U slučaju da u roku od šest mjeseci od utvrđenog početka prodaje dionica ne bude interesa za preuzimanje Optime odnosno ako podnesene ponude za kupnju dionica Optime ne budu objektivno prihvatljive, HT se obvezuje angažirati investicijsku banku s mandatom za vođenje prodaje Optime."
Po meni (utvrđeni rok prodaje je 31.1.2020) ovo znači da nakon 6 mjeseci (što je 31.7.2020) ili su prihvatili ili odbili ponudu/e, te angažiraju investicijsku banku. Treće opcije nema. Sada će oni otezati prodaju godinama. Kako da ne.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
IPO Studenac 14
- Avx