Vi se kolega baš uprli brinut za tuđe novce. To mi nekako isto kao i što se odjednom doktori jako sekiraju oko tuđeg zdravlja. Ako ste vani šta vas zabole ako želite unutra, prije objave vam neće niže od 5,8 koliko god vi ronili suze.
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Imate svi pravo pisat sto zelite, al vidljivo je da su se neki usrali prije vremena i sad nam ovdje kmece valjda u zelji da ih se drzi za ruku dok se ne pokakaju do kraja. Mali hint za klimavce, kolega jubito vam je realno puno prije botanicar nego analiticar, pogotovo kad krene sa svojim kvazi izracunima, covjek koristi logiku do neke razine do koje moze, a dalje lupeta, navedeni uradak potom preživaju znani i neznani junaci/strucnjaci koji se spoticu jedni preko drugih ovdje, a realno ne zasluzuju cak ni da im se ime spominje. Kako se sve skupa ponavlja po n-ti puta, a (s)trpljenje me iscrpljuje pozdravljam vas i nemam se namjeru vise ukljucivati ovdje, iznimno uz nove vijesti, inace, trudim se prvenstveno argumentima braniti svoju investiciju od bezveznjaka al kad vidim da se spominju valuacije sa i bez duga, ev, ebitda bez blagog pojma o cem pricate bljucka mi se...
disclaimer za klimavce: pozicija mi nikad nije bila veca i ne planiram povlacenje, pozdrav.
-
maga vaša procjena na simply wall i 150 kn ? 😁😎😄
-
Imate svi pravo pisat sto zelite, al vidljivo je da su se neki usrali prije vremena i sad nam ovdje kmece valjda u zelji da ih se drzi za ruku dok se ne pokakaju do kraja. Mali hint za klimavce, kolega jubito vam je realno puno prije botanicar nego analiticar, pogotovo kad krene sa svojim kvazi izracunima, covjek koristi logiku do neke razine do koje moze, a dalje lupeta, navedeni uradak potom preživaju znani i neznani junaci/strucnjaci koji se spoticu jedni preko drugih ovdje, a realno ne zasluzuju cak ni da im se ime spominje.
Hvala Vam što ste nam se obratili sa nebeskih visina uvaženi bože maga!
Ukazanje vašeg božanskog nojevog lika donosi nam spokoj i mir. Bog maga kaže Riječ i ona se u njoj potpuno izriče. Ta je Riječ odjeknula u svemiru i povijesti.
Lupetam onoliko koliko lupetaš i ti, s tim da se ja ipak malo potrudim dati nekakav, makar i pogrešan izračun (doduše nitko me ne ispravlja), a ti i Onaj-Čije-Se-Ime-Ne-Smije-Izgovoriti s visina rasipate riječ božju u koju se ne smije sumnjati.
Bilo bi dobro da nam konačno predočiš neke argumente, utemeljene na nekakvim dokazima, a ne na mišljenju i osobnim stavovima tvojeg božanskog bića koje nam se udostojilo ukazati.
Jedino si točno napisao da sam se usrao, jer čekam više od dvije godine, a kraj se ne vidi, ništa nije sigurno i ništa se ne zna i nije baš tako izvjestan pozitivan ishod kojem sam se nadao, i da, ja doista vrtim po glavi ima li smisla čekati ili bi bolje bilo prodati dok je još uvijek parsto tisuća zarade u stupcu "dobit".
A koliko si vjerodostojan i argumentiran najbolje govori ovo pitanje koje ti je postavio dioničar.
Dakle bože maga, je li ova procjena od 150 kn realna?
Pozdravlja te botaničar (puno ljepše zanimanje od analitičara) !
-
Jubito drago mi je da ste me citirali. Sada čekam da svi potkrijepe. Pa i g. Dragan Šolak hoće li platiti 150 kn / dionici ako ovo čita 😎😄
-
Jubito drago mi je da ste me citirali. Sada čekam da svi potkrijepe. Pa i g. Dragan Šolak hoće li platiti 150 kn / dionici ako ovo čita 😎😄
How yes no!
-
Ekipa vratimo se malo u realnost na ZSE. Od svih prognoza koje mi drže vodu su cijena od 9-12kn. Iznad toga i samo par desetaka lipa je jako dobar bonus. Za nekakve veće cijene neću ni govoriti jer mi iskreno ne izgledaju realno ali tko zna. 🙂
Vidim da većina nas gubi strpljenje čekajući ali mislim da za nekih 2-3 mjeseca bi trebali biti puno pametniji.
-
Da se prikljucim, šalu na stranu, nisam ni nervozan ni nestrpljiv a cijena neka bude srednja 10,50 i koja lipa gore, sasvim korektno. Nisam ni puno izložen, nego imam tu novca koji stoji. A vec sam imao 2-3 prilike preprodati, uloziti dalje, mozda i vise i sigurnije zaraditi. A ta naknadna pamet...
Sad, izaći ili čekati. Kao Hugo. Sigurno ću pogriješiti. Ako ne izađem u tom famoznom srpnju 2020, onda cu ostaviti do sudnjeg dana. Neće mi više kruha jesti. Ali baš sad...uff
-
Mene kod Opte najviše ovo brine. Ako ja i žena idemo za naših cca 150.000 dionica zajedno kod istog bilježnika ovjeriti ponudu nakon objave hoće li nas Hanfica optužiti za UZP, zabit nam 40.000.000 kazne svakom i bacit u prdekanu.
-
Mene kod Opte najviše ovo brine. Ako ja i žena idemo za naših cca 150.000 dionica zajedno kod istog bilježnika ovjeriti ponudu nakon objave hoće li nas Hanfica optužiti za UZP, zabit nam 40.000.000 kazne svakom i bacit u prdekanu.
Nece jer to ce onda biti udruzeni crkveni pothvat, a onda se sve prasta, naravno ukoliko ste se ugovorno vezali u crkvi
-
-
Ajme malodušnih.
A tamo nam se na grafu leptirići smiješe
Sve će svima biti dobro. A ako i ne bude, sam pao, sam se ubio. Poliži šapicu i vozi dalje
Svi smo oduvijek znali sve rizike i potencijal nagrade, i što smo sada malodušni
Tješi nas i lekcije nam dijeli kolegica koja se pohvalila da je "Opte prepustila u ruke Boga od Burze i da je u redu na Mediki".
Propovjed bez rizika i sa distance, malo licemjerno.
A o grafovima bolje da ne pričamo.
Iskreno ne znam šta ni ti, a ni kolegica imate napisati više o ovoj temi a da je "doprinos temi" kako moderator to voli nazvati... Moderatoru malo smo licemjerni, od teme do teme drugačija pravila
-
Iskreno ne znam šta ni ti, a ni kolegica imate napisati više o ovoj temi a da je "doprinos temi" kako moderator to voli nazvati... Moderatoru malo smo licemjerni, od teme do teme drugačija pravila
Imaš pravo, ja zbilja nemam više dati nikakav doprinos..
Međutim, ovo je tema OPTE prodaja - kladionica (kavana), tu se blebeće tko što hoće, tako da nema greške za moderatora.
-
Ovdje je gotovo. Bida nema nikakvog više skoro. Da li se je išta već doznalo?
-
-
Dobra prilika za dokup ako itko još ima neku šušku za opte.
-
strpljen spašen... polako kolega... drhvate rućice.. a se te dionice je netko i kupio... . corona.. ljudima treba za kruh.. imate podatke.. prosjecan hrvat ima 60 000kn u banci... a većina građana ima financijsku imovinu od 500 eur.. pa si mislite..
-
prema trenutnom stanju izgleda će kupac ponuditi 5kn a ostalo do 15, 20 ili koliko je tko već predvidio kroz dividendu iz budućeg razdoblja
-
prema trenutnom stanju izgleda će kupac ponuditi 5kn a ostalo do 15, 20 ili koliko je tko već predvidio kroz dividendu iz budućeg razdoblja
a prema stanju siječanj 2020. će ponuditi 8 kn ?
-
KUPNJE (66.112) - OPTE kažeš nema bida? netko žrtvuje pijuna da pojede topa i pokušava još malo ušićariti prije neminovnog.
-
Preletačević u ATPL
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-