Picu čeka. 🍕
Upravo tako. Cijela pica npr.60 kn i meni dovoljna četvrtina, 15 kuna, ali mogla bih pojesti i vise ako se nudi.
stigla pizza, samo je još vruća, pec, pec treba pripizzati
Picu čeka. 🍕
Upravo tako. Cijela pica npr.60 kn i meni dovoljna četvrtina, 15 kuna, ali mogla bih pojesti i vise ako se nudi.
stigla pizza, samo je još vruća, pec, pec treba pripizzati
ma da vise oce zavrsit ova spunica pa makar i po 5 kn ... dvi godine citam ove pizdarije ...ZAVRSI VISEE
Ne kupuje se tu na temelju izvješća, već radi zna se čega.
A sat otkucava i bliži se kraj.
meni se baš čini da taj sat već dugo pokazuje točno vrijeme samo dva puta dnevno, slažem se da nama izvješće nije bitno, ali eventualni kupac možda gleda i takve stvari
Lako se vama zafrkavat kad ste svi puni ko brod i likvidni ko mamić, zamislite kako je jadnoj Hanžekovički, sjeo joj margin call na 15 milja kuna danas.
Lako se vama zafrkavat kad ste svi puni ko brod i likvidni ko mamić, zamislite kako je jadnoj Hanžekovički, sjeo joj margin call na 15 milja kuna danas.
A nek vidi kako je bakama koje je HRT ovrsio.
Nek vidi kako je Gazdi i Ćaći...
ma da vise oce zavrsit ova spunica pa makar i po 5 kn ... dvi godine citam ove pizdarije ...ZAVRSI VISEE
Lako tebi, ja se već pet godina kiselim. Valjda će se riješit kroz pola godine, turšija mi na uši izlazi.
ovo nema baš veze s optimom.. ali pokazuje koliko je bitno uvesti EUR
Da mi je ući u glavu ovih šta se guraju na asku.
da mi je uci u glavu onih koji imaju dionicu koja im se ne svida
Da mi je ući u glavu ovih šta se guraju na asku.
od kako je glavna golubica napustila gnijezdo, izgleda su im i ostali golubovi odlepršali iz glave, a sada su im se očito i vrapčići uznemirili
pa imate film 'Biti John Malkovich'
Gledajući u retrovizor, a svi smo generali nakon bitke, ovo mi je najveći promašaj Ever.
Ogroman oportunitetni gubitak.
No, novac se ne broji dok su karte još na stolu.
Oprostiti ćete mi, ja se trenutno bogatim na HT, ako ih ne možeš pobijediti pridruži im se, i na sapunima. Pa bi se reklo da ne ide bez Money Menagment. I Risk Menagment.
Razmišljam o tankerima, čekam ljeto i idu dani pod kapom nebeskom.
Al' da se oteglo, je. Da kemijaju, kemijaju. Da mi je znati što kuhaju za posljednju večeru.
Mora da u hodu mijenjaju jelovnik.
Display MoreGledajući u retrovizor, a svi smo generali nakon bitke, ovo mi je najveći promašaj Ever.
Oprostiti ćete mi, ja se trenutno bogatim na HT, ako ih ne možeš pobijediti pridruži im se, i na sapunima. Pa bi se reklo da ne ide bez Money Menagment. I Risk Menagment.
Al' da se oteglo, je. Da kemijaju, kemijaju. Da mi je znati što kuhaju za posljednju večeru.
Je ovo bilo uz gusle?😆
Display MoreGledajući u retrovizor, a svi smo generali nakon bitke, ovo mi je najveći promašaj Ever.
Ma ne brini. Sve su dogovorili odavno, samo im je slatko sisat žrtvu do 30.6. Najobičniji krpelji.
Uz kuhaču
Gola i bosa odoh se primiti kuhače .
O kuhači pak uz gusle . To je priča za jedan drugi dan.
Uz kuhaču
Gola...i bosa...a stavit čarapice 😛
Makar se dobro zabavljamo.
Pa nije fer ne izreći da se pad vidio iz aviona, neka nitko nije izenađen
I mada stojim na bidu u redu, ovo je izgleda to je to. . Na 6 kn se kupuje, a ne prodaje.
Ajde natrpajte me, please, pa tek onda pamet u glavu
Uz kuhaču
Gola...i bosa...a stavit čarapice 😛
došlo je do male promjene taktike, pred sam finish došlo je umjesto katapultizacije do kapitulacije i prema ovome gore napisanom "receptu gola i bosa" mislim da upravo kolegica danas prodaje, samo ju je još sram priznati
Kolegica danas kupuje, mada nije razumno to izreći. Prodavala je neki dan.
Vi ste mi svi ovdje neprijetelji !!!!!!!
Kako na to uvijek zaboravim
Prodaje se u euforiji, kupuje u beznađu. Obzirom da je to protivno ljudskoj naravi, trgujemo onako kakvi smo. Dok ne naučimo bolje.
Ajde, sve će svima biti dobro.
Ako ne bude, zloćo sucker samo takav. Muzejski primjerak.