pa ovo su svi portali u zemlji prenijeli... A možda j na Balkanu...
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Ako je uvriježeno za Telekome 5 do 15 ebidt-a............ to je za Opte na najjadnijih 5 - 650 nečega. Dodaj dug već vrtoglavih 800 , baš su joj naprtili , eto nas na 150 nečega ili 200 milijuna eura.
Tele 2 je plaćen 400 milijuna
Ako Tele 2 vrijedi više jer ima veću ebidt-a, onda je pola tog iznosa razumno platiti za malu dužnu kompaniju, koja eto ima svoju optiku i fiksne korisnike, i otvara pristup za iptv.
650 nečega je 9 i nešto kn po papiru.
Obzirom da svi znate da sam strava sa kalkulatorom, molim vas da me ispravite
zloćka stalno o dugu, ali izračun ne objavljuje,
A svi telekomi u kreditima, Osnovna djelatnost telekoma je raditi na dug, rijetko koji telekom nema pozamašan dug.
Ali izračuna vrijednosti telekoma sa dugovima nigdje nema i nitko ne objavljuje !
Svi nešto kalkuliraju sa dugovima, ali nitko ne objavljuje izračun niti formulu !
Ili dajte taj izračun sa dugom ili prestanite lamentirati o dugu ako nemate pojma o čemu pričate.
Dug je pretvoren u optiku, opremu, nekretnine, pokretnine, marketing, reklame, uposlenike, više ili manje uspješno poslovanje (u slučaju Optime - manje) itd. itd., Sastavni je dio vrijednosti kompanije.
Jedini sporan dug koji se mora vratiti prilikom kupoprodaje Optime je zajam od 200.000.000,00 kn koji je dobila od HT-a !
Svi drugi dugovi su sastavni dio poslovanja i mora ih vratiti Optima, a ne kupac. Kupac će sasvim sigurno restrukturirati dugove ili dokapitalizirati, injektirati sredstva u Optimu da bi normalnije poslovala ili nešto treće.
-
Oh Ljutko.
Nitko nije niti tvrdio drugačije.
Hellou............
-
Oh Ljutko.
Nitko nije niti tvrdio drugačije.
Hellou............
Izračun na sunce da imamo na čemu voditi raspravu !
-
Znaci 70M dionica po 10 kn plus 200M kn duga i eto nas na pragu od milijarde kuna sto nije preveliki kolac za Velike igrace, ipak je to cca 130 milijuna eura a ja bi rekao da se mogu rastegnut i do 200 milijuna eura
Samo da se oni (ponudadi) rastegnu pa da mi malo izmjerimo lezajke na nekom jadranskom otoku bas kao i glumci koji budu trgovali i ceskali bradu prilikom preuzimanja..
Rjeci mi se pozlatile i eto nas na 12kn +
Ovo ljeto UV faktor 50
-
HT i A1 treuntno imaju 2 stvari koje ih povezuju
Kao i drugi igraci na tetenu. DT i UG takodjer imaju jednu stvar koja ce ih jako povezivati - kako uskoro tako i u buducnosti.
Oboje su odabrali Nokiju za opticku mrezu.
-
Za sve ljubitelje sage UG i Opte. Film koji morate pogledati.
-
OVo mi se nekako uklapa u terminski plan prodaje opte...doduse malo je duze od 31.7. ali UG neda na duze...znakovito, ako planiraju oni gurati te kanale, a po svemu sudeci hoce, kako ce drugacije ako ne preko nase nam Opte
"Vođena interesom korisnika, A1 Hrvatska je bila spremna na duži period platiti i znatno veću cijenu distribucije od tržišno opravdane. United Media Group na to postavlja dodatni uvjet i zahtijeva tek šestomjesečni ugovor, unatoč uobičajenom trogodišnjem trajanju ugovora. Time nedvosmisleno dokazuje da nema namjeru postići dogovor i dugoročno omogućiti dostupnost N1 kanala za A1 korisnike."
-
ovima je bolje da što bolje prodaju optimu...
-
Neznam ko mi draži u zadnje vrijeme, UG ili bombarder Zoki. Utrka je neizvjesna. Ali pare će presudit.
-
-
---------https://www.index.hr/vijesti/clanak…ja/2264754.aspx
A ono bi, navodi, bilo da se promjeni Zakon o elektroničkim medijima ili raspiše natječaj za frekvenciju koja bi im omogućila da budu dostupni svim gledateljima u Hrvatskoj.
"Postoje slobodne frekvencije. U novo, digitalno doba frekvencije više nisu problem, mogu se dodijeliti bez tehnoloških ograničenja. Pitanje je odluke države i regulatornog tijela hoće li raspisati nove frekvencije i kada. Mi sad jedino možemo upozoravati da se ovo događa jer Hrvatska godinama nije uskladila Zakon o elektroničkim medijima, ovakva restrikcija kao u hrvatskom zakonu ne postoji ni u jednom zakonodavstvu EU, neke zemlje štite mogućnost od monopola. Ja bih samo htio zahvaliti svima na porukama potpore, ljudima koji reagiraju na društvenim mrežama, zahvaliti kolegama u medijima i naglasiti kako ovo nije samo problem N1, već i slobode medija i demokratizacije društva", rekao nam je Ladišić.
-
ljudi ... uz dužno poštovanje prema svima... ali, velika većina vas više nije normalna!! optimistična optima prirasla srcu, pojela mozak! i to još javno priznajete!!! imam "normalnu" količinu, ali koliko bezpodložnih providnih drukova....
oprostite, ali nisam se mogao suzdržati...
admine.... kako ti kažeš!!!
-
ljudi ... uz dužno poštovanje prema svima... ali, velika većina vas više nije normalna!! optimistična optima prirasla srcu, pojela mozak! i to još javno priznajete!!! imam "normalnu" količinu, ali koliko bezpodložnih providnih drukova....
Ja bih ovom prigodom zamolio moderatora da otvori i treću temu uz originalnu i “kladionicu”.... tzv. Molitveni i obredni kutak za skepticare i pogane.... pa da nevjernici, krivovjerci i “znalci” mogu tamo zavedene ovce, vracati na “pravi put”.
Kandidata za “čobane” ima i vise no sto je potrebno, pa bi bilo dobro da se i njima napravi mjesta za prakticiranje vudu i ostalih vradžbina. 😁
-
Hm da, imaš pravo. Davno je sve anlizirano, testirani. Jubito i zlocko su sta tehnički i statistički odradili posao. Tko ima vremena čekati će finale a svima ostalima sretno.
-
Ja bih ovom prigodom zamolio moderatora da otvori i treću temu uz originalnu i “kladionicu”.... tzv. Molitveni i obredni kutak za skepticare i pogane.... pa da nevjernici, krivovjerci i “znalci” mogu tamo zavedene ovce, vracati na “pravi put”.
Kandidata za “čobane” ima i vise no sto je potrebno, pa bi bilo dobro da se i njima napravi mjesta za prakticiranje vudu i ostalih vradžbina. 😁
Voodoo fucking magic, man😄
-
mislijo sam kupiti jos 50 tisuča komada, ali sad neču. Prodajem sve za 9,50 i fijuuu😷
-
još koji dan i biti će
Jede se kavijar, pije se džin
Ima se para, ima se s čim -
bolje da što bolje prodaju..
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…ijarde-15061751
I to prije nego propadnu
-
bolje da što bolje prodaju..
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…ijarde-15061751
I to prije nego propadnu
Pa prodali su samo mi ne znamo cijenu, ali kontam raspon od 12 pa na gore, nije ovaj rat oko zakona zbog nebitnog N1
-
Nemo je opet pod ključem ??
Optužuju nas za drukanje
Nadam se da me nitko ne uzima za ozbiljno. Kada crtam i tako to......
Pojma nemam po koliko ćemo van...... sve je moguće, od 7 kn do 12 kn.........
Pa bih pošteno rekla, očekujem 8 kn , nadam se 10 kn
Al' samo neka završi.
Da sam se ranije razvela tri put bih se već udala.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun