Molim lijepo, kako otkazati SKDDu potvrde o transakciji u pismenom obliku. Ne želim da mi dolaze omotnice poštom na vrata?
Kako otkazati SKDD potvrde o transakciji
-
ivan0003 -
April 15, 2020 at 8:50 PM
-
-
-
Molim lijepo, kako otkazati SKDDu potvrde o transakciji u pismenom obliku. Ne želim da mi dolaze omotnice poštom na vrata?
Otvori online racun u SKDD nakon toga vjerovatno ima opcija slanja nisam sad siguran ali se moze u svakom slucaju
-
Otvoren mi račun kod SKDDa na monitoru, zato i pitam..
Mogu promijeniti dopisnu adresu, ali kako da "ugasim slanje" pošte..
-
Pogledao sam ne mogu naci, znam da odavno ne dolazi mi ta posta, najbolje da ih nazoves i pitas kako to iskljucit.
-
Malo je sad kasno za zvanje, manjana, manjana, hvala svejedno
-
Meni i supruzi su prestali dolaziti kada smo se registrirali na SKDD. Ali sada se može prijavljivati preko E-građanina, prije se moralo napraviti account. Probajte napraviti account i preko njega se ulogirati, treba vam čini mi se samo broj investitora i PUK.
-
Imam account i ulogiran sam, pinovi pukovi log in i sve drugo, kako treba biti.
Gdje kliknuti na stranici skdd?
Najjači je skdd, dok ti izbifla aut. sekretarica o GDPR, pa dok te sjeti koje je i da u radno vrijeme možeš pričati s agentom, pa te uputi stisnuti broj za povezivanje s agentom i onda rečenica (u tom istom radnom vremenu): "Pristup sustavu nije dozvoljen. Molimo nazovite kasnije."
-
koliko ja znam cim ste se prijavili online na stranicama SKDDa automatski Vam je otkazano slanje pošte u pisanom obliku. tako sam ja prošle godine i tako je bilo.
-
to je odlično onda. jedna stvar manje.
-
Nakon što ste se uspješno ulogirali na stranicu SKDD, obavijesti o transakcijama, stanju ili promjeni na računu, dolaze na mail, unutar 2 dana.
Kol. dionicar je podijelio ispravnu informaciju.
-
-
Nakon što ste se uspješno ulogirali na stranicu SKDD, obavijesti o transakcijama, stanju ili promjeni na računu, dolaze na mail, unutar 2 dana.
Kol. dionicar je podijelio ispravnu informaciju.
Također potvrđujem. Isto sam napravio, sad na mail dolazi.
Nek sam se riješio te dosade. Hvala kolege!
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166
- LodeRunner
October 12, 2020 at 2:54 PM - Investicijski fondovi
- LodeRunner