Nadogradnja foruma

  • Official Post

  Poštovani korisnici, danas je izvršena nadogradnja kojom su riješeni neki nedostaci u cilju još boljeg i stabilnijeg rada foruma.

  S novom verzijom smo dobili i nekoliko novih opcija kao što su "Reakcije" na objave, te "Stup srama" koji se nadam da ćemo trebati sve manje i manje.


  Ukoliko primijetite probleme ili pogreške molim da ih ovdje prijavite kako bi se što prije otklonile.

  • Official Post

  Poštovane kolegice i kolege,


  od nedavno smo prerasli i kapacitete novog servera, te su se opet počele pojavljivati ove pogreške (Financiranje servera). Kako u HR ne postoji shared hosting koji bi pružio dovoljno resursa, baza podataka foruma je danas prebačena na Google Cloud, te će time biti otklonjeni svi problemi sa potrebnim kapacitetom.

  To je bio razlog zbog kojeg forum danas nije bio dostupan nekoliko minuta.


  Ako primijetite nekakve probleme u radu molim vas da ih prijavite ovdje kako bi se što prije otklonili.


  Lp

  • Official Post

  Danas je forum bio privremeno nedostupan zbog kompletnog prebacivanja u cloud okruženje. Sada smo u potpunosti modernizirani :)

  Kao rezultat toga će se vidjeti osjetno ubrzanje u radu svih funkcija foruma.


  Svi kolege će nam se uskoro pridružiti nakon globalnog ažuriranja DNS postavki koje može potrajati 24h, ovisno o pružatelju internet usluga kojeg pojedini kolege koriste.  Lp

  • Official Post

  Poštovane kolegice i kolege,


  dionice.net portal danas je dobio i CHAT kojem se može pristupiti iz glavnog izbornika, na pregledu, ili unutar pojedinog pod-foruma.

  Chat omogućuje kratke live komentare trgovanja i događanja, te dopisivanje među članovima.

  Ideja je da se kroz chat neformalno dopisujemo i družimo tijekom trgovanja i nakon (brža komunikacija), a teme i postove koristimo za ozbiljnije i opširnije komentare i analize.


  Što mislite o novoj funkcionalnosti? Bilo kakav komentar ili prijedlog je dobrodošao :)