Očekujem informacije, neslužbeno danas poslijepodne. Službeno sutra prije otvaranja trgovanja na zse, ili da se isto zaustavi do obavijesti.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Jel netko pisao Hanfi? Bez da ih se gnjavi nece nitko nista.
-
Ajmo sad da potvrdimo ako netko zna....da li su u obvezi objaviti koliko je pristiglo ponuda?
-
Opet smo negdje na 50:50.
Poučeni dosadašnjim iskustvom očekujemo sapunjanje daske, sa druge strane, ne bi li za moral izmučene, koronom dotučene nacije bilo lijepo švicarskom točnošću reći crno na bijelo, danas u 16.00 sati što je ili nije?
Puno državljana sagoriti će radeći, vjerojatno će mnogi umrijeti, pa ne bi li se ovdje moglo pokazati malo poštenja i štovanja slova zakona a ne tragediju uzeti ko izgovor.
Odijeknula bi tako pozitivna vijest, ovako dobivamo samo prilog smrzotini.
Da ne govorim koliko bi transparentnost imala utjecaj na tržište kapitala.
Ili moramo čekati novog mesiju Šaranovića?
Osobno, pesimist sam.
-
Nikakvo cudo da stignu ponude sa ne moralno malim ponudama ili da niema ponuda. Kako svi drhtimo tako i investitori, a trenutno nije vrijeme za investiranje.jbga loša sreća
-
Možda uredno i na vrijeme izviejste investicijsku javnost
Bilo bi pošteno da se prije objave zatvori trgovanje na opte, s obzirom da je to izuzetno cjenovno osjetljiva informacija, kako bi se svi akteri na vrijeme mogli informirati, a ne samo oni koji neprekidno vise na monitorima.
-
Neka svi koji imaju OPTE posalju HTu i HANFI mail da objave info o pristiglim ponudama danas. Jedina fer i ispravna stvar.
Ako objave krajem tijedna, mnogi ce plakati iz ovih ili onih razloga za vikend.
-
Nikakvo cudo da stignu ponude sa ne moralno malim ponudama ili da niema ponuda. Kako svi drhtimo tako i investitori, a trenutno nije vrijeme za investiranje.jbga loša sreća
HT ima na računu 5.000 milijuna kuna. E sad će tamo doći neki budući konkurent ponudit mu siću od ne znam 5,00 kn po diobžnici, za nešto što je HT vodio po 10,00 kn. Mislim da bi taj i slični bili odbijeni sa indignacijom i od HT i od ZABe. Pa ne gori pod petama prodavačima, kao buregđijama na burzi.
-
HT ima na računu 5.000 milijuna kuna. E sad će tamo doći neki budući konkurent ponudit mu siću od ne znam 5,00 kn po diobžnici, za nešto što je HT vodio po 10,00 kn. Mislim da bi taj i slični bili odbijeni sa indignacijom i od HT i od ZABe. Pa ne gori pod petama prodavačima, kao buregđijama na burzi.
Oni moraju prodati. Dakle, ako stignu ponude koju su ispod neke minimalne cijene, HT i ZABA ih mogu odbiti. Ako pak stignu zadovoljavajuće ponude, nemaju izbora, moraju ih prihvatiti. Ne gori im pod petama, ali ih AZTN na to prisiljava. Tu je cijela poanta zašto se Optima mora prodati.
-
Prica o ht i zabi, super. Sta je sa sitnim ribom koja ceka objavu ponude. Ne mislim da ce prihvatiti ponudu kakvu takvu, ali prica o vrijednost dionice koja ce biti....
-
-
Sektor za superviziju tržišta kapitala capital.markets@hanfa.hr -
ODNOSI S DIONIČARIMA / INVESTITORIMA
Hrvatski Telekom d.d
Radnička cesta 21
10000 Zagreb Telefon: + 385 1 4911 114
Fax: + 385 1 4911 115
E-mail: ir@t.ht.hr
-
-
HT i ZABA ne moraju prodati ako ponuda nije zadovoljavajuća. To smo usvojili prije stoljeća sedmog. Znamo i što će biti i u kojim rokovima nakon (eventualno) takvog raspleta.
-
Boli Zabu i Ht kifla za nas sitne ribe, oni gledaju, ako već moraju, da uvale svoje dionice po pravoj cijeni, od barem 15-20, jer kakav popust, molim vas lijepo budite skoncentrirani, kad ste u banci ili telekomu dobili popust? Ako su vam to već tako i predstavili, malim slovima su se osigurali da ćete sve to masno platiti. Zašto se onda svi bojimo da se igra promijenila? Slažem se da sada igraju s većim ribama, ali to su žmukleri, koji će pošto poto, uvaliti bilo kome samo da su u plusu i znaju da su na vrhu. Vjerojatno bi i mi sami učinili isto da smo u njihovoj poziciji.
A ponude, evo ja sam siguran da će ih biti, ali time ne pozivam nikoga ni na kupnju ni na prodaju, svatko ima svoju glavu. Ja sam svoju već dobro izložio riziku i strpljivo čekam naplatu.
-
Prodaje se posljednjih 4-5% visokokonkurentnog, zasicenog i profitabilnog trzista. Ono, zadnja glavica kupusa na cijeloj pijaci. I da nece biti ponuda?!?
Stvarno svasta. Mozda sam ja nesto krivo ubrao, ali totalno...
-
Prica o ht i zabi, super. Sta je sa sitnim ribom koja ceka objavu ponude. Ne mislim da ce prihvatiti ponudu kakvu takvu, ali prica o vrijednost dionice koja ce biti....
Kada jedan dioničar pređe 25%, mora predati javnu ponudu. Mali dioničari je mogu, ali i ne moraju prihvatiti. Kada pređe, mislim, 95%, može istiskivati male dioničare i tada oni moraju prodati. Potencijalni kupac će vjerovatno u konačnici i ići na istiskivanje. Jer će uvijek postojati netko tko se neće javiti na prvu ponudu. Ima u knjizi puno dioničara s 5-6 dionica. Njima je tako svejedno.
-
Netko traži konsolidirane podatke za prošlu godinu .
-
U cijeloj ovoj strci u svakodnevnici, specifičnost profesije, smetnula sam sa uma da je danas 18.03 ????????
Ma jel' to danas u podne bilo, rok za predaju ponuda ?
Hellou zloćka, pala s Marsa
-
Rok je danas do 16.00 h.
-
U cijeloj ovoj strci u svakodnevnici, specifičnost profesije, smetnula sam sa uma da je danas 18.03 ????????
U 16:00 je rok ako se dobro sjećam
-
Zar ne do 16 sati? Ne znam zasto sam mislio do 16! Ali svejedno jer tako danas nitko nece nista objaviti, barem mislim
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner