da mi netko upre prstom sto kupiti gdje cu zaraditi vise od 7% u 6 mjeseci do 1 godinu to bi i napravila..ali ovako
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Možete nam otkriti izvor tih informacija ?
Da, sve ste pogodili, kristalna kugla, savjeti vidovitog Milana ili ste imali insajderske info ?
sve pomalo samo ne tim redoslijedom
-
Sutra će valjda ipak malo bolja cijena jer su danas prodavali ovi šta su morali zbog abdominalne boli. Ja još moram zaradit za svoje dvi-tri pizze.
-
Optima je osla ko jeftina kurva. Netko ju je prije platio skupo neko jeftino a neko dobio badave... 🤘🤘😉🤪🤪🤪 proslu god zaradio a ovu to isto ispusio .. ma nece me vise vidjeti dosta mi... zato ljudi prodaju nece se natezat s njom..😆😆
-
Po pisanju sam mislio da je topic "kladionica"
A nije, ode ja onda tamo da me admin ne zaključa!
-
Prodao OPTE sa minusom danas pa mogu i pod ključ nema veze
-
Imam 3 odvjetnička društva s "pedigreom" koji zastupaju moju firmu! Pošto vidim nitko ne želi od ovdje uvaženih forumaša ništa poduzeti a samo pišu i kukaju i inicijale spominju, ja sam ovima svoj trojici dao zadatak da istraže prodaju navedenih AH i KK jer su neki znali a neki rušili cijenu.
Svoj sud će oni meni prezentirati pa ću onda biti pametniji barem s pravne strane gledišta!
Što mi je dalje činiti i ima li svrhe! Žigmana ne treba obavještavati on je obična "tabula rasa"!
Ovdje je preko 3000 dionačara, ja nikada ne bih ništa nečasno činio... uvijek mirno spavam hvala Bogu a ne netko da me ne daj Bože nešto pita a da ne govorim na vrata kuca!
-
Kazao je i kako za sada nema naznaka da bi sabor, koji redovan rad završava 15. srpnja, zasjedao izvanredno.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ma/2290100.aspx
Školske ferije ima Sabor
Neće ni ZEM prije jeseni. Jesen stiže, dunjo moja
-
Kazao je i kako za sada nema naznaka da bi sabor, koji redovan rad završava 15. srpnja, zasjedao izvanredno.
Školske ferije ima Sabor
Prazne li oni Remetinec, a gdje će nove strpati, vele tamo nema mjesta!
Školske ferije ima Sabor
Ja mislim da sada imam način za sve... ako bilo što želite samo kažite "možemo" i vidjeti ćete kako možete sve što poželite!
-
Prodao OPTE sa minusom danas pa mogu i pod ključ nema veze
Koega iskreno mi je žao! Ima nekih kojima očito nije!
-
-
Mogu vam samo nešto reći pa dalje s ekipom ovdje gdje jesam uživati!
Svi oni koji su se drvenili oko drveta evo vam dragi moji.... DRVO isplivalo u gnoju!
Pitam se jel to neka "navlakuša" firma!????
-
Svi oni koji su se drvenili oko drveta evo vam dragi moji.... DRVO isplivalo u gnoju!
Kako to mislite isplivalo ne kužim ??
Kako to mislite isplivalo ne kužim ??
Ptkm ?? Jer je u top 10 ?? !
-
No, i ovih smo se proteklih dana makar zabavljali.
Većina će izaći vani sa plusom, samo smo imali veća očekivanja.
A na burzi je plus mio, koliki bio.
Zašto mislim da ćemo iz Opte ipak izaći sa malom premijom
Tromjesečni nam je eto zajamčen, sve preko toga će biti lijepo.
Opte, moja Opte, uvijek sam razmišljala da ćeš ostati stara cura, u zapećku. Nikad baš da će te mama i tata dati za skoro pa ništa.
Gdje su nam sada učene kolege i njihove valuacije, argumentirane ?
Na burzi je dakle jedino sigurno da ništa nije sigurno.
I dobra stara Verdija, o pretpostavci i majci.
-
Pa moglo bi se reci da sigurnih 7 % zarade nije bas malo za prilicno kratko vrijeme.
Ali da, zaboravili smo da svi strucnjaci po forumima to okrecu svaki dan, i imaju godisnje prinose od parsto posto, to je njima nista.
Ali nekima dosta...
-
Besprizorno kako ke AH izasla iz dionice 🤮 ali ipak je ovo hrvatska ne samo da je nemoralno nego je i kazneno djelo od strane AH.
A ovaj koji je kupio vjerojatno to nije kupio sa svojim novcima,
A i ono rusenje prosjeka je bilo dogovoreno.
Eto sada neki govore da je cijena umjetno odrzavana iznad 6 kuna da bi neki, tj AH i drugi, mogli izaci.
🤮
-
Sto reci HT, ZABI i Telemachu ? Oprostite na izrazavanju, ali vi ste kreteni. I kriminalci. A A1 je ionako puno bolji od vas.
-
Kupac i prodavači su se mogli dogovoriti i za kunu i za pet kuna, to je njihov dogovor i apsolutno je nebitan za male dioničare, dok je ispod tromjesečnog prosjeka. Tko je, kako i zašto rušio prosjek, to je jedino bitno pitanje. Je li Hanžekovićka nešto znala ja nemam pojma. Svatko tko sumnja da je, pa da je prodala bez da otkrije tu informaciju općoj javnosti, neka je prijavi.
Onaj tko misli da prijava neće rezultirati ničime jer je država ovakva i onakva, pogrješio je davno, čim je kupio dionicu. Bilo Optime, bilo neke druge.
-
Onaj tko misli da crveno svjetlo znaci da ces sigurno biti ziv kada predjes cestu, a pogine, pogresio je davno, cim je kao pjesak poceo prelaziti cestu. To je vasa logika mikromakrto.
-
bome se netko odvažio uzest sebi 100kom i kako stoje stvari do 5,14 trebati će nam 4,1 godina ovijem tempom, da ne cjepidlačimo s prijestupnom godinom
-
a koliki im je ono EV po kojemu su kupili Optimu ? 3,7 ev
čak su i to krivo prikazali, u medijima
kakva je to računica ?
ovo kao da su kupovali na Haitiju telekom
-
-