Nisam ni puno popušio....
Ali mislim da me ZSE više neće vidjeti...nakon ovoga.. jednim se opeko.. papa..
Di su oni koji su pričali o 7 - 8 EBITDa ono 14 - 18 kn..
Kakav debakl!!
A kome ja onda Hanžekovićka uvalila po onoj cijeni??!
PS zaradio za tri jumbo pizze
Ne nije AH prodala..vec otpustila...😉
Svaka škola se plaća, samo treba znati slusati pametnije AH i KK...🙃
Čestitiam svima...ipak je cijena 25% veća od trenutne tržišne cijene tako da nitko ne bi trebao bit (previše) tužan...moglo je i bolje, ali i gore...oslobodit će se ogromna likvidnost...ali tek za 6 mjeseci
Čestitiam svima...ipak je cijena 25% veća od trenutne tržišne cijene tako da nitko ne bi trebao bit (previše) tužan...moglo je i bolje, ali i gore...oslobodit će se ogromna likvidnost...ali tek za 6 mjeseci
Što tek za 6 mj dobin pare ????!!!!
Ma oslobodit će se jedna velika rupa. Dignem lovu od OPTE prodam ostale dione da pokrpam minus i sa jednom velikom nulom sve utrpam u beton i ciglu.
Ciao ZSE!!!
Ako dobro citam, 639M je EV - enterprise value. Od toga oduzmite dug i kes, i to vam je vrijednost transakcije za 100% vlasnistva.
Ok po dionici ?
Nisam sada u prilici racunati, vijest me zatekla u teretani racunat cemo navecer. Gore sam krivo napisao, kasnije sam ispravio ali si me ti vec citirao, treba oduzeti samo dug jer je kes na racunu vec uracunat u EV, odnosno u vrijednost transakcije.
Moguće da pare nećeš dobiti još godinu dana.
Obicno cijena krene prema cijenu u preuzimanju sljedeci dan trgovanja pa vidi dal ti se isplati izletit na nekoj razini... Dok se ne razjasni ovaj tromjesecni prosjek, cijena nece preko 5.36kn...
Pa ti si pričao o tome.
4,4 kune po dionici.. Cijena se iskorigirala fino, očito je bilo da tko treba znat ipak zna
[…]Izracunala sam ti, dusice, u postu malo iznad. 5,36 kn.
koliko iznosi po dionici bez tromjesecnog prosjeka?
Pa ti si pričao o tome.
UJesam..
Navučen od strane ostalih... 5-10 EBITDa.. da ali Tele2 je prodan za 7.2 EBITDa.. bla bla.bla.... bla bla.. sve veliki znalci...
Procjena od 7.2 kn / dionici od revizora. Kolko je KK i AH uzelu ispod stola..
4,4 kune po dionici.. Cijena se iskorigirala fino, očito je bilo da tko treba znat ipak zna
Kako sad pak 4.4 a priča se o 5.36 ??
Pa ti si pričao o tome.
UJesam..
Navučen od strane ostalih... 5-10 EBITDa.. da ali Tele2 je prodan za 7.2 EBITDa.. bla bla.bla.... bla bla.. sve veliki znalci...
Procjena od 7.2 kn / dionici od revizora. Kolko je KK i AH uzelu ispod stola...
Svatko od nas ulaže svoju lovu i samostalno, s bogatstvom ili rupom u džepu, odgovara za svoje investicije. Nisi ti navučen, nego si sad naučen. Znaš kako se kaže, svi na burzi pobjeđuju, neki dobiju novac, a neki iskustvo.
UJesam..
Procjena od 7.2 kn / dionici od revizora. Kolko je KK i AH uzelu ispod stola...
Svatko od nas ulaže svoju lovu i samostalno, s bogatstvom ili rupom u džepu, odgovara za svoje investicije. Nisi ti navučen, nego si sad naučen. Znaš kako se kaže, svi na burzi pobjeđuju, neki dobiju novac, a neki iskustvo.
Da, i stvarno vrijedi ona .. uzdaj se u se i u svoje kljuse..
Ova transakcika je mozda izuzece od tromj prosjeka zbog rjesenja aztn.
Ma nisam ja sigurna u taj tromjesečni ???????
Nije loše...
Nije idealno, ali ipak će se nešto zaraditi
Ma nisam ja sigurna u taj tromjesečni ???????
Uzdam se u Vas....onda ste i Vi popušili ako je tromjesečni ! ?