Za danas je najavljena sjednica Nadzornog .
Ispravak izvješća za prvi kvartal ?
i što je bilo sa onim kreditom od 200 milijuna kn ? Dospio na naplatu ?
Ispravak izvješća se moguće odnosi na copy-paste sa zastarjelim podacima. Al ne znam, ja sam primijetio također da postoje greške u izvješću no one nisu bile suštinske za poslovni rezultat. A kredit odnosno potraživanje je valjda prolongirano i vjerojatno će biti refinancirano prije ili u trenutku kupoprodaje, koliko ja shvaćam. To su pitanja za vjerovnike i upravu.
Za sada nema informacije o kakvim se ispravcima radi.
sve je obavijeno velom tajne hehe!
Stigao ispravak, pa tko ima vremena neka izvoli.
Stigao ispravak, pa tko ima vremena neka izvoli.
Još uvijek nije ispravljeno, fali točka na i
Izgleda da su u prvoj verziji zaboravili uključiti "Izvještaj o promjenama kapitala" na stranici 26.
A koji je zaključak na kraju ? Dobro loše.. ?
Za sudjelovanje u radu glavne skupštine se trebalo prijaviti najkasnije do 2. srpnja. Ne možeš baš samo banuti na skupštinu kad tebi to padne napamet i postavljati pitanja odnosno sudjelovati u njezinom radu.
A na pitanje na koje bi ti želio čuti odgovor nećeš ga čuti jer o tome ne odlučuju uprava i NO Optime nego prodavatelji, Zagrebačka banka i HT. Na skupštini će se raspravljati o prošlogodišnjim rezultatima, dopuni i izmjenama statuta i imenovanju novog NO.
Odluke Glavne skupštine:
Sutra je 10.07., da me netko pitao prije 3 mjeseca rekao bih da će danas biti živahno na ovoj temi. A bome sve utihnulo, nigdje nema nikakve obavijesti barem o prestanku upravljanja, čeka se ponedjeljak ?
Mozda je problem u pretransparentnom natjecaju?
Znamo sve. Imamo prodavatelja koji ne zeli prodati, jednog kupca koji bi kupio ali ne bi platio, drugog kupca koji bi kupio ali po svojim pravilima, upravu kojoj se zivo fucka za klijente i razvoj i cijenu dionice kojom se stalno upravlja.
Malo manje transparentnosti bi nam bolje doslo!
Mozda je problem u pretransparentnom natjecaju?
Znamo sve. Imamo prodavatelja koji ne zeli prodati, jednog kupca koji bi kupio ali ne bi platio, drugog kupca koji bi kupio ali po svojim pravilima, upravu kojoj se zivo fucka za klijente i razvoj i cijenu dionice kojom se stalno upravlja.
Malo manje transparentnosti bi nam bolje doslo!
Kako godi bilo i tko god na kraju kupio ja bih sad kupovao. Netko će morati raspetljati čvor, a nova uprava će se pozabaviti ostalim do udaje.
zaba i formalno vlada od ponedjeljka, meni to ok...
Obično je petak dan za objave, pa možda nešto izađe iza 16:00
Što bi moglo izaći danas kada niti novi ZEM nije upućen u saborsku proceduru, a pogotovo nije izglasan ?
UG grupa ne može niti kupiti Optimu dok je stari zakon na snazi koji eksplicitno zabranjuje vertikalnu integraciju.
A1 može kupiti Optimu.
Što bi moglo izaći danas kada niti novi ZEM nije upućen u saborsku proceduru, a pogotovo nije izglasan ?
UG grupa ne može niti kupiti Optimu dok je stari zakon na snazi koji eksplicitno zabranjuje vertikalnu integraciju.
A1 može kupiti Optimu.
Obzirom da se i u javnim istupima govori kako novi zakon dozvoljava vertikalnu integraciju, mogla bi se objaviti prodaja koja će biti završena dozvolom regulatora.
Aztn i tako neće postupak završiti u roku 3-4 mjeseca, a do tada bude izglasan novi zakon
Mozda sam pao sa banane, ali volio bi znati zasto se stalno ponavljaju gluposti da UG "ne moze" kupiti Optimu? Moze je kupiti kao i svi drugi kupci. Cim se pojavi prodavatelj.
Mozda sam pao sa banane, ali volio bi znati zasto se stalno ponavljaju gluposti da UG "ne moze" kupiti Optimu? Moze je kupiti kao i svi drugi kupci. Cim se pojavi prodavatelj.
Ajoj…. Ajmo Jovo nanovo. Svatko je prodavatelj ako su cijena i uvjeti zadovoljavajući. Pitanje je sto tu koga i koliko zadovoljava. Al generalno, po meni je prodaja izglednija od neprodaje, a za ostalo ćemo vidjeti. Nije vrijeme za cmizdrenje nego za akciju. IMHO