https://www.index.hr/mobile/clanak.…ndex_tid=126997
HT daje sve od sebe da ih otjera.
Natjerat će ih i da plate Optimu dobro. A UG ce biti sretan i tako kupiti
https://www.index.hr/mobile/clanak.…ndex_tid=126997
HT daje sve od sebe da ih otjera.
Natjerat će ih i da plate Optimu dobro. A UG ce biti sretan i tako kupiti
JoSko111 hvala.puno na info
ug su teški škrtci i ZABA ih treba iscijediti do maximuma sve u našu korist. Nema više džabe ko u Bosni.
Ovdje se opako ratuje.
QuoteNa platformi MAXtv, sukladno važećem ugovoru između HT-a i United Media Grupe (UMG), kanali N1 i Sport Klub aktivni su do 30. lipnja ove godine, odnosno još tjedan dana. U kojoj su fazi pregovori oko produženja ugovora i zašto sve traje ovako dugo?
U ovom trenutku, osam dana prije završetka sadašnjeg ugovora, još uvijek nema odgovora na pitanje o ostanku ili gašenju N1 televizije u distribuciji HT-a, kao što ga do posljednjeg trenutka nije bilo ni od A1 telekoma. Ni tada zapravo nije ni bila riječ o pregovorima, jer je odluka već bila unaprijed donesena.
ne daj Bože ovaj petak dobrih vijesti kao zadnja dva petka...prebrzo ćemo slijedeći tjedan pasti ispod 4,00kn
Ako ništa drugo veselim se isteku upravljanja HT. Neka više sjašu.
"Efikasno" ZSE trziste evo tvrdi da optima kompletna vrijedi 40m eura, pritom izgleda ne kuzi postoji li problem u računici...u nastavku ovom logikom valja očekivati i oglas tipa, prodaje se ili mjenja za stari bicikl...
Zašto je uopće nekome bitno što tržište misli?
Kad se vlasnički paketi budu prodavali, prodavati će se po dogovoru između prodavača i kupca.
To što tržište jedan dan firmu vrednuje po 4 kune, a drugi dan po 8, bez da se išta značajno promjenilo u poslovanju na bilo koju stranu, to u ovom slučaju apsolutno nije bitno.
Opta dojadila bogu i vragu. Nitko više ništa ne analizira nit čita. Da izađe objava u petak u podne na 15 kn to bi valjda izazvalo totalnu paniku i zaron na 2 kn 🤣
Kad se vlasnički paketi budu prodavali, prodavati će se po dogovoru između prodavača i kupca.
To što tržište jedan dan firmu vrednuje po 4 kune, a drugi dan po 8, bez da se išta značajno promjenilo u poslovanju na bilo koju stranu, to u ovom slučaju apsolutno nije bitno.
slažemo se kolega u bitnome, ali na tržištu ima različitih investitora. Onih koji kupe i čekaju "kraj" pa što bude, nadajući se realnoj vrijednosti, i onih koji razmišljaju da li do "kraja" mogu, za isti iznos, kupiti duplo veći broj dionica od onih koje trenutno imaju.
naravno, potpuno se slazem, svejedno informacije radi treba reci klimavima da ipak postoji i nemala gomilica onih koji bez razumijevanja trče sa medvjedima i bikovima zavisno koji su u naletu, stoga i gledamo ovakve nebuloze od cijena.
naravno, potpuno se slazem, svejedno informacije radi treba reci klimavima da ipak postoji i nemala gomilica onih koji bez razumijevanja trče sa medvjedima i bikovima zavisno koji su u naletu, stoga i gledamo ovakve nebuloze od cijena.
moze se povuci korelacija sa brodarima..od kad rastu, Opte tone, a bilo je i obrnuto ali rijetki su to trenuci zadnjih mjesec dana
Ima tu kratkorocnog preslagivanja portfelja u skladu sa vjetrovima na moru
e vidiš kolega, takvih klimavaca koji su na Optimi već zaradili jedan novi auto, vjerujem ima više.
I takvi klimavci razmišljaju i dalje, pa bi htjeli još i za motor zaraditi. Ali kako vidim, ne ide pa ne ide.
Možda na kraju i auto prodam
Ministrica kaže: ZEM za par tjedana u saboru.
Ministrica kaže: ZEM za par tjedana u saboru.
Koliko je već puta do sada obećala i koliko puta je taj rok promašen ? Najgore bi bilo da sabor ode na ljetnu pauzu do jeseni, a da se ovo ne izglasa.
Malo o novom pothvatu UGa. Spominje se i optima.
---------Mi nećemo nuditi EON kao što IPTV usluge nudi konkurencija. Naša je želja da se zakon u Hrvatskoj promijeni i da se i nama omogući da napravimo potpuno konvergentnog operatera kao što su to naši konkurenti, ali vjerujemo da će ova usluga biti zanimljiva korisnicima i zato smo je odlučili uvesti - kaže Ježina.
Al' gle čuda, izmjena zakona nikako da se nađe na dnevnom redu.
Kako je krenulo biti će i Jesen stiže, dunjo moja
---------Mi nećemo nuditi EON kao što IPTV usluge nudi konkurencija. Naša je želja da se zakon u Hrvatskoj promijeni i da se i nama omogući da napravimo potpuno konvergentnog operatera kao što su to naši konkurenti, ali vjerujemo da će ova usluga biti zanimljiva korisnicima i zato smo je odlučili uvesti - kaže Ježina.
Al' gle čuda, izmjena zakona nikako da se nađe na dnevnom redu.
Kako je krenulo biti će i Jesen stiže, dunjo moja
Bull bull bull shit. Imam tvornicu 🔒 pa mi je svejedno. Vec sam prebacio i zaboravio u kunama vrijednost mojeg famoznog opte paketaa. Zakoni, sabor, država; do not give a shit. Svejedno. Sad moze i kao ddjh. Nulovanje. Investirati u rvacku. Nikad više.🤮🤢🤮🤢
Znaci ostaje samo A1....🤔
Odakle ti taj zaključak da ostaje samo A1?
Upravo suprotno. Ovo je usluga kakvih već ima u RH. Telemachu trebaju korisnici… Optima je jedini značajniji kanal kako može do njih. Naravno ako se ispune određeni uvjeti i postigne dogovor oko uvjeta prodaje i cijene. Kladim se da ova usluga neće naići na značajniji interes gledatelja…. u odnosu na marketinška sredstva koja će se na nj. (u)trositi.
A još su nevjerojatniji ti pomaci iz depresije u euforiju i obratno. Al to je valjda normalno kad imaš krdo koje razumije samo kad mu mašeš crvenom krpom ili ga lupaš stapom po dupetu.