meni nisam jasan ni ja koji kupujem, pa kud ću s njima ako nema kupca, izgleda je i ovdje sindrom Dalekovod učinio svoje
Da, ljudi su u strahu...ali 10. 7. je blizu, treba izdržati još malo...
meni nisam jasan ni ja koji kupujem, pa kud ću s njima ako nema kupca, izgleda je i ovdje sindrom Dalekovod učinio svoje
Da,..ali 10. 7. je blizu, treba izdržati još malo...
ma nije problem izdržati, ali tko će lovu za obranu dodavati
ljudi su u strahu....
samo da se i žene još ne poplaše
Izlazak iz OPTE je već postala tradicija petkom
Nešto kao lignje za ručak
Nisu mi jasni ovi koji prodaju po 5,38...
Pa, po koliko je Ana prodala?!
uvijek iste greške ponavljamo.
ostavite se velikih, znate onu od prljavaca, "oni se i onako za sebe pobrinu"
Što ako se tog famoznog i dugo očekivanog 10. srpnja objavi da nema kupaca? Kud će dionica?
Što ako se 10. srpnja objavi da nema kupaca? Kud će dionica?
taj 10.07. je pun simbolike, možda će biti 10 ili 7 , ako kupca ne bude dionica će prema 11.07. u novo trgovanje a vi ste sigurno nakon takvih objava vidjeli negdje da cijena raste, kada bi se z.................
Ne znam, vidjet ćemo...ja sam siguran da postoji kupac...
Inače, ovako se ne prodaje tolika količina dionica...netko namjerno ruši...možda prosijek, o kojem smo pričali
Ne znam, vidjet ćemo...ja sam siguran da postoji kupac...
Inače, ovako se ne prodaje tolika količina dionica...netko namjerno ruši...možda prosijek, o kojem smo pričali
malo je čudno, jer nije bilo laganog spuštanja aska, nego samo udaranje po bidu, možda je to nova taktika, jer se tek kasnije sramežljivo punio ask prema niše, ali to su vjerojatno netom kupljene količine, možda da zloćka pogleda graf, možda se tamo vidi nešto zanimljivo
Mene jedino u vezi OPTE muči: O čemu ćemo za Boga miloga piskarati jednog dana kad se priča završi?!??
mister 444, ukaži se......bar na 4,44.....
tvoji sljedbenici trebaju bar neki znak.....
evo neki šaljivđija prihvatio šalu i stavio 444 na 4,44.....
ajd stavi 444 444 po 4,44.....onda znamo da si "ti"........
baš si mislim kak če na pauzi u podne netko pokušat plašit kad ovaj uplaši prije pauze......
Evo nas ispod 5
Netko si je zacrtao da danas mora izaći van iz ove dionice
Evo nas ispod 5
Netko si je zacrtao da danas mora izaći van iz ove dionice
da ali sve su to relativno male pojedinačne transakcije.......čudno je što od obrane na ovim razinama nema ni "O".......
Nisu mi jasni ovi koji prodaju po 5,38...
Pa, po koliko je Ana prodala?!
Nije.
I, jeste li se dogovorili do koje cijene danas rušite Optimu?
Jel vam barem daju bonus na plaću od 3.200 kn kad uspijete "preplašit" optimaše?
što se ovdje događa ?
Izgleda da in je netko izvuka kablove, preko noći...ovo već izgleda ružno, jutros sam mislio uzet, a nisam i vidim da će bit bolja prilika...moram smanjit prosjek ulaza
paniku stvaraju mali a ne veliki, pa neka balast samo odlazi ako treba i naglavce nije problem, kupnja je kilava a zato i nema veceg buffera (pitanje,zasto veliki aktivno ne brane cijenu obzirom njih ovo boli ipak malkice vise nego ostale, odgovor, pa zato sto se cijena transakcije nece definiranti na marketu nego pregovorima) ovo nije trgovanje bazirano na informaciji... pojavit ce se i veliki uvijek se pojave hehe
Gdje nam je zločka.