Ajde Vi nama, Marieleni i meni , prevedite ovaj započeti rat
Od koga će sada A1 dobavljati sportski sadržaj ?
Ajde Vi nama, Marieleni i meni , prevedite ovaj započeti rat
Od koga će sada A1 dobavljati sportski sadržaj ?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…zadina-15058013
Evo malo opširnije od jednog neovisnog medija. Osobno, Tv paket od A1 ne bih uzimao jer mi je skuplji od Optime i Iskona, ali to da u njemu nema N1 bio bi mi deal breaker čak i da im je cijena ista. Poslovno gledano, izbacivanje N1 iz ponude čini mi se lošim potezom, ali A1 očito cijeni da su jako moćni.
Ma pročitala sam ja to, al' ne razumijem.
Do sada su to kupovali od Uniteda.
Sada neće.
Od koga će ?
I zašto ?
Sada će kupiti optimu i to je to.
Sada neće.
Od koga će ?
I zašto ?
dok god se kanali UG-a plaćaju, ove zabrane su nebitne.
bit će zanimljivo što će biti ako zabrane ostanu, a UG kanale ponudi gratis.
a pogotovo ako pajdaši iz A1 i HT-a uskrate gledateljima N1.
onda će imat posla i EU komisija.
ova 2 se bahate, al UG može zadati šah mat.
pričekajmo ZEM, da vidimo što će nam Ministarstvo lake šetnje u konačnici servirati.
Još uvijek ne razumijem, a vi me kamaradi moji žafrkavate.
Šmrcko .
neki prodaju
OPTE | RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. | -1,338 | 0.00% | 876,193 |
neki prodaju
OPTE RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. -1,338 0.00% 876,193
ne znam zašto se blamiraju sa prodajom tog sitniša. ako hoće prodati neka se ugledaju na dioničare koji jednim potpisom prodaju 2,2 mil komada
neki prodaju
OPTE RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. -1,338 0.00% 876,193 ne znam zašto se blamiraju sa prodajom tog sitniša. ako hoće prodati neka se ugledaju na dioničare koji jednim potpisom prodaju 2,2 mil komada
ma ionako svi znamo cijenu.
samo neka cijede.
nema se potrebe gurati, kad se još uvijek može (do)kupiti jeftinije.
ovaj put svima samo uslugu čine.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…tflixu-15058069
E sad, ako Hrvatska želi mijenjati ZEM, neka ga mijenja. Ako ne želi, ne mora.
Sada neće.
Od koga će ?
I zašto ?
Display MoreMa pročitala sam ja to, al' ne razumijem.
Sada neće.
Od koga će ?
I zašto ?
Znači do sada su svoje korisnike zaj......i lošijom ponudom programa za iste novce?
A priča je da SK sad ima slabiju ponudu sporta nego je imao do sada, pa će to nadoknaditi kroz Arenu.
No to je subjektivni dojam, netko će gledati sportske kanale samo zbog Premiershipa, netko samo zbog F1, netko zbog snookera...
Ma dobro, “malo” su se pokefali oko interesa... ha mislim, UG bi vrlo brzo mogao ovladati medijskom scenom i to na način ne da će biti treći igrač nego prvi igrač. Ne mislim tu isključivo na telekomunikacije nego na medije u cjelini. Oni po regiji kupuju ne samo telekom providere nego i novine, magazine, internet portale, televiziju i TV kanale. Koliko je to dobro za sve nas.... ne znam. Možda to potakne konkurenciju i pluralizam medija, a možda se dogodi upravo suprotno odnosno ostane stanje kakvo trenutno jest samo s novim ulogama na sceni.
nije nije. to je samo privid. pratim razne likove koji ipak objektivnije pričaju.
Prati malo bolje... U Srbiji se sve čini da se UG/SBB potaraca, jedina televizija koja ne hvali Vučića i ekipu je N1 i to im je trn u oku... Kad mu postavljaju pitanje na konferencijama jedva ih pusti da završe i uvijek su nekulturni/bezobrazni ili im uopće ne dozvoli da postave pitanje
Dva su klana u sportskim kanalima: Arena sport i Sport Klub.
Kad je tek počelo SK je bio puno jači s ponudom (prije nekih 10ak godina) i u vlasništvu je United Grupe, a Arena Sport je u vlasništvu Telekom Srbije.
Sada u zadnje dvije-tri godine je Arena napravila jedan kvalitetan iskorak i mislim da ima jaču ponudu sportova koje pokriva, ali nije ni ponuda SK zanemariva, ima se što i tamo kvalitetno pogledati.
Ja osobno trenutno imam sve sportske kanale u svojoj ponudi (HT Mostar), ali ovaj rat koji je krenuo iz Srbije se sve više osjeti na čitavom Balkanu. Telemach u BiH je također izgubio Arena sport kanale početkom 2021. godine i ima samo svoj SK, što je dovelo do ne malog broja otkazivanja ugovora Telemachu i prelaska na telekom operatere i njihovu Trio uslugu. Uskoro očekujem da telekom operateri u BiH po isteku ugovora izgube SK kanale, kao posljedicu rata UG/Telekom Srbija (čitaj SK i Arena).
nije nije. to je samo privid. pratim razne likove koji ipak objektivnije pričaju.
Prati malo bolje... U Srbiji se sve čini da se UG/SBB potaraca, jedina televizija koja ne hvali Vučića i ekipu je N1 i to im je trn u oku... Kad mu postavljaju pitanje na konferencijama jedva ih pusti da završe i uvijek su nekulturni/bezobrazni ili im uopće ne dozvoli da postave pitanje
to je plošno shvaćanje realnosti dok je dublje nešto sasvim drugo. obična predstava za javnost da se prikaže ne postojeća konkurencij. isto ko što bakir, dodik i čavić iznapadaju jedan drugog i kad se kamere ugase odu zajedno na ručak da smisle nove laži. vučić ima performanse na razini predškolskog uzrasta i radit će za amere dok se to njima bude dopadalo. treba još nešto da potpiše za kosovo i može se odma objesiti ili odseliti.
o ovome sam Vam i govorio
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvats…cenzura-1084171
UG, ako pošalje ponudu, ovdje cijelu situaciju kontrolira.
pratimo daljnje poteze.
https://hr.n1info.com/vijesti/za-13-…-n1-televizije/
N1 je u ofenzivi. Možda ne znači ništa što je Ladišić dao intervju Slobodnoj (jedna od tvrtki Hanza medije), a možda znači.
n1 je valjda jedina televizija u svijetu koja daje reprizu vijesti