Hanza grca u probelmima i treba para. Jednostavno da jednostavnije ne može.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
A možda je dobila premiju?! Jadna, nema novaca za kiriju i živežne namirnice.
Koje gluposti se ovdje pišu još je dobro da nam je ovako, kako je.
Pa dotična je u NO i da je prodala, morala bi o tome obavijestiti burzu i javnost. Nije ona u petak navečer pala s Marsa da ne zna što treba i kako činiti.
Mislim da to njezino prebacivanje nema nikakve veze sa Optimom nego s nekim drugim stvarima, poslovima i transakcijama.
-
Hanza grca u probelmima i treba para. Jednostavno da jednostavnije ne može.
Bez ljutnje ali čestitam kolega... Izrekli ste glupost mjeseca.. Da je ovo prava ekipa na forumu dobili biste sticker značku.....
To je info koji imam od nekih kolega koji tamo rade, ja ne znam otkud crpite vi vaše informacije.
-
Bez ljutnje ali čestitam kolega... Izrekli ste glupost mjeseca.. Da je ovo prava ekipa na forumu dobili biste sticker značku.....
To je info koji imam od nekih kolega koji tamo rade, ja ne znam otkud crpite vi vaše informacije.
Ljudi vole svašta pričati, pogotovo u firmama koje se restrukturiraju i gdje im visi giljotina iznad glave, al financijska izvješća, barem ona javno dostupna, nisu tako loša.
-
Prodala u finišu zato što joj hitno trebaju novci. Čovjek se ovdje može baš dobro nasmijati.
-
Kolega dioničar vam je ekspert za inside inf od teta iz firma😁pa razmjenite dojmove.
A jedna A.H svoje pravne osobe sigurno neće financirati iz čistog casha.100%
bogami za neke firme jesam
-
Pa što je to nego skrivanje. Mogla je prodati sa svoga imena, ali prebacila je na skrbnički.
Prodaja preko svojeg imena zahtijeva ZSE ili SKDD. Za prodaju preko skrbnickog dovoljan i je papiric od javne biljeznice, sto je i ona sama.
Hvala.
Za dionice na skrbi isto čekaš da dobiješ ponudu koju prihvatiš?
U praksi to se sve stigne napraviti nakon što se objavi rezltat.
-
Uzbuna u kokošinjcu🙃
Ako je gospođa H. prodala, obzirom na povezanost sa društvom, izaći će objava na zse.
Zaboravljate prt tom, da je netko i kupio vrtoglavi broj komada.
-
Ma nije ona prodala nego se pripremila za prodaju, isplata ce se izvrsiti na skrbnicki odakle ce kupiti dionice druge koje hoca pa povuci na svoj racun. Ovakvim potezom smanjuje si gnjavaze i ja bi to napravio. S obzirom da je to napravila znam da je sve dogovoreno ona nam je indirektno dala mig da je sve gotovo.
-
Uzbuna u kokošinjcu🙃
Ako je gospođa H. prodala, obzirom na povezanost sa društvom, izaći će objava na zse.
napokon netko malo koherentno rezonira, dakle postoji kupac (mozda kupac ima razloga zasto kupuje), i to za priličnu količinu dakle ne radi se o malom Peri s placa....
-
-
Ma nije ona prodala nego se pripremila za prodaju, isplata ce se izvrsiti na skrbnicki odakle ce kupiti dionice druge koje hoca pa povuci na svoj racun. Ovakvim potezom smanjuje si gnjavaze i ja bi to napravio. S obzirom da je to napravila znam da je sve dogovoreno ona nam je indirektno dala mig da je sve gotovo.
Aaa, što ne kažeš. Htjela nam je javiti da se smirimo. To već ima smisla.
PS. Ne mislim da je ova pretumbacija negativna s osnova očekivane prodaje.
-
Aaa, što ne kažeš. Htjela nam je javiti da se smirimo. To već ima smisla.
PS. Ne mislim da je ova pretumbacija negativna s osnova očekivane prodaje.
Ne cak stovise ovo je ekstra pozitivna vijest, znaci da smo na kraju i sljedi objava i isplata
-
Meni su od AH veća misterija ovi dioničari koji danas stoje na prodaji od 6,5 do 6,9. Koje su njihove priče, ok da je prosinac ali ako su unutra prvog ožujka koja su njihova očekivanja, nade, vizije?
-
Uzbuna u kokošinjcu🙃
ako je dobro prodala, čudno da nije još kupovala dok ima po ovim cijenama, ahhhh da, ona ima love, a mi nemamo pa pušta nama
-
Uzbuna u kokošinjcu🙃
napokon netko malo koherentno rezonira, dakle postoji kupac (mozda kupac ima razloga zasto kupuje), i to za priličnu količinu dakle ne radi se o malom Peri s placa....
Pa da, a ona naivna prodala ne znajući što je čeka uskoro. Vrlo koherentno.
-
Gda. Ana ide na ples a after je vec unaprijed organizirala, da bude komodna i iskoristi svaki dan kao da je posljednji.
Ko moze, moze..
-
To je izgleda to, samo cekamo sluzbeno, vjerovatno je prebacila na skrbnicki zbog toga sto ona ima informaciju koju ce mo mi docekati uskoro poslje 16h, znaci optima je prodana cekamo samo da saznamo kupca i cijenu. Prebacila je na skrbnicki da kad joj sjedne lova ne mora prebacivati sa svog racuna na brokerski za kupovinu nego kad joj sjedne isplata samo da nalog sta da joj kupe. (moje misljenje). Biti ce zanimljiv mjesec
Stvarno je ovo maštovit forum. To si zaključio temeljem njenog portfelja raznih dionica na njeno ime koje možeš pregledati na moje dionice. Baš je zato prebacila na skrbnički.
Možda je nekom dala diskont na prodajnu cijenu pa će novce dobiti prije.
koje su joj još ostale dionice? ja sam našao samo ove obveznice OPTE-O-142A
-
Možda je prodala ili će prodati, možda je založila ili ili ili .... zar nije najbitnije da se nešto događa? Velika većina čeka da izađe. U čemu je problem?
-
U skladu sa krilaticom pripremi se na najgore, očekuj najbolje, meni se te njene pretumbacije uopće ne sviđaju, jer ne znam što se iza brda valja. Nadam se da je nešto potpuno benigno i za nas male nevažno.
-
1. OPTE-O-142A 0. 7. HANŽEKOVIĆ ANA 13.550.000 101,00% 03.02.21 13,69 5,42% 0pte 0 142A sa iznosom od 13.5M podijelite sa 2.2M dionica koje je imala u top 4 i dodete do cijene od 6.15kn kolika je bila vrijednost na dan kada se preselila. Trenutno stoji 03.02.2021 kao zadnji dan trgovanja.
To je samo preslagivanje
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k