Kolega, prodat ce se jer tako Zaba hoce, lovu i van. A i HT-u ne pase da umjesto njega to kasnine prodaje netko drugi, a ne oni sami. Ide to...
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Dakle obavijest je došla prije kraja roka natječaja i na to je HT promjenio uvjete natječaja i to sad pazi ovo, po nalogu AZTNa. (ovo je vrlo važno!)da, vrlo je važno...djeluju zajednički...iskusniji kolege znaju koje to implikacije može imati...
Ma jasta. Ti kažeš, to je tako. A reci ti nama koliko te je u ovih godinu dana demantiralo puta na kraju. Svaki put, ali bas svaki put. Zar ti ne znaš za riječ dosta?
Ja sam isto bio nevjerni Toma. Ali sam progledao, dosta sam kasnio, ali ipak shvatio.Nažalost, očito se igraju igre ispod stola, no kako vrijeme odmiče sve sam sigurniji da ćemo dobiti novog konvergentnog operatera. Možda ne za koji dan, ali u dogledno vrijeme, gotovo je sigurno.
-
Jeste vidjeli kak je RBA dobio rogove!
Bas su dobar posao odradili!
-
da, vrlo je važno...djeluju zajednički...iskusniji kolege znaju koje to implikacije može imati...
Ma jasta. Ti kažeš, to je tako. A reci ti nama koliko te je u ovih godinu dana demantiralo puta na kraju. Svaki put, ali bas svaki put. Zar ti ne znaš za riječ dosta?
Ja sam isto bio nevjerni Toma. Ali sam progledao, dosta sam kasnio, ali ipak shvatio.Nažalost, očito se igraju igre ispod stola, no kako vrijeme odmiče sve sam sigurniji da ćemo dobiti novog konvergentnog operatera. Možda ne za koji dan, ali u dogledno vrijeme, gotovo je sigurno.
ma da...demantiralo me...hrpa kolega...vidjeti ćemo ko će biti demantiran na kraju balade!
ajde jedan mali test za predmetnu hrpu kolega koji su me demantirali...da li je sve u redu sa slijedećom stavkom iz tendera?
Ponuđači trebaju biti svjesni da prelazak praga od 25% dionica s pravom glasa u Društvu u načelu aktivira obavezu da se objavi obvezna ponuda za preuzimanje u skladu sa Zakonom o preuzimanju dioničkih društava Republike Hrvatske.
-
Do cijene 5,30 na bidu 195 tisuća komada, a nema više prosipanja.
Danas mogu izaći svi koji žele, po cijeni boljoj od jučerašnje.
-
Da, samo što rijetki žele izaći kao nasanjkane rogonje.
-
@barbosa
Ne razumijem Vas.
Sva je prilika da nemate dionice Optime, jer se ne sjećam da ste ikada išta pozitivno napisao o papiru.
Tvrtka je prošla predsrečajnu, otplatila je dugovanja po predstečajnoj, ima nezgodne roditelje koji bi je udali i ne bi, i niti je sve ružičasto, niti je sve crno
Ako imate papir valjda ga imate i zbog nečeg dobrog, ako nemate... ne razumijem poriv da nas svako toliko pokušavate uvjeriti da srljamo u propast
-
ma da...demantiralo me...hrpa kolega...vidjeti ćemo ko će biti demantiran na kraju balade!
ajde jedan mali test za predmetnu hrpu kolega koji su me demantirali...da li je sve u redu sa slijedećom stavkom iz tendera?
Ponuđači trebaju biti svjesni da prelazak praga od 25% dionica s pravom glasa u Društvu u načelu aktivira obavezu da se objavi obvezna ponuda za preuzimanje u skladu sa Zakonom o preuzimanju dioničkih društava Republike Hrvatske.
Je, sve je u redu. Nije ovo pravni akt nego poziv za prodaju, za tender. Ne daje prodavatelj u pozivu pravna tumačenja nego upućuje na moguću obvezu. Ajd sad nas ti prosvjetli modelom po kojem prodavatelji ne bi bili dužni podnijeti javnu ponudu, a ja ću ti pokazati da si u krivu. Ovako apriori.
-
Ovdje više nitko ne sumnja da će Optima biti prodana, samo je pitanje po kojoj cijeni. Razmišljanje da se nitko nije javio na natječaj su skroz nerealne. Kako mislite da se barem A1 i UG ne bi javili na ovakav natječaj koji im se događa pod nosom. Mislite da im ne trebaju korisnici Optime. Ovdje ne pričam o cijeni koju su spremni ponuditi, nego samo o tome da su sigurno dali ili će dati nekakvu ponudu. Iako piše da u načelu aktivira obavezu ponude za preuzimanje, mislim da se to u ovom slučaju neće moći izigrati, a čini mi se da ni kupcu to nije u interesu. Pa nije ovo Agrokor i Belje, da se sa jednom izjavom to riješi.
-
Da, aktivira se obveza i obveza ce se izvrsiti jer se mora, a takodjer, iskreno sumnjam da bi oni htjeli da im se mali dionicari motaju pod nogama.
Ide minimum x 2 na sadasnju cijenu, a po svoj prilici i koja kuna vise.
-
-
Bid je strahovito jak, ocito svi racunaju na puno ponuda.
U tom slucaju ne bi trebalo cekati, jer u jednom trenu prodaja moze gore pobjeci, a tko vise onda ovu letjelicu moze dohvatiti!
-
Je, sve je u redu. Nije ovo pravni akt nego poziv za prodaju, za tender. Ne daje prodavatelj u pozivu pravna tumačenja nego upućuje na moguću obvezu. Ajd sad nas ti prosvjetli modelom po kojem prodavatelji ne bi bili dužni podnijeti javnu ponudu, a ja ću ti pokazati da si u krivu. Ovako apriori.
kolega, opet se ne razumijemo, nisam pitao da li nastaje obveza za objavu ponude za preuzimanje nego kada u konkretnom slučaju nastupa predmetna obveza, da li na 25% kako to piše u tenderu ili to ipak nije točno?
-
Na 6,30 danas se iskrcaj vrši..
-
kolega, opet se ne razumijemo, nisam pitao da li nastaje obveza za objavu ponude za preuzimanje nego kada u konkretnom slučaju nastupa predmetna obveza, da li na 25% kako to piše u tenderu ili to ipak nije točno?
Naravno da se ne razumijete. O čemu raspravljate? Dionica od Zabe i Ht-a u paketu koji je na ponudi ima više od 50 posto, tak da čemu rasprave ovog tipa. Da bi se pametovalo?
-
Mislim da je 25% prvi prag za nastanak obveze, zakonski, posve je suvišno posebno ga spominjati
-
Mislim da je 25% prvi prag za nastanak obveze, zakonski, posve je suvišno posebno ga spominjati
jesi li sigurna? plačaš kavu ako nije tako?
Gospodine Barbosa,
Tek pred nekoliko stranica, upisali ste, rekao bih ponešto samuvjereno, sljedeću izjavu:
"samo jedna stvar je činjenica, da je pristigla zadovoljavajuća ponuda, ma kako god tumačili, ovog drugog kruga ne bi niti bilo!"
Tako se, recimo, na sudu, smatra činjenicom ono što netko samouvjereno izjavi da je činjenica, argumenti nisu potrebni.
Lijepo je vidjeti da tražite argumente od drugih.
Pusa.
-
Ovo je dionica na uredjenom trzistu.
Stjecanje 25% povlaci obvezu javne ponude po najvisoj cijeni stjecanja do tada i isplatu razlike retroaktivno svima ako u godinu dana od preuzimanja bude dodatno stjecao po vecoj cijeni.
-
ha cu se isvrnuti na ono sto se vec tice tih 25% i nije samo vezano za OPTE. ako ja imam za tih 25% + 1 i onda vise nemam novaca sto onda? kako me netko moze prisiliti da isplatim ostalih 75% - 1 ostale dioničare ako nemam novaca? ovršnim zakonom?
-
ha cu se isvrnuti na ono sto se vec tice tih 25% i nije samo vezano za OPTE. ako ja imam za tih 25% + 1 i onda vise nemam novaca sto onda? kako me netko moze prisiliti da isplatim ostalih 75% - 1 ostale dioničare ako nemam novaca? ovršnim zakonom?
Da. Moraš imat jamstva kod banke.
-
Da. Moraš imat jamstva kod banke.
Točno. Kao sastavni dio ponude prilaže se dokaz o depozitu ili garancija banka za tu namjenu.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin