..ictbusinnes pise da su u igri A1 i Telamach..i neko treci..pa vec se pisalo i prosle godine da su A1 u UG dali ponudu..al meni je jos zanimljivi ovaj treci..niko ne piše ko je taj 3 ponuda....???
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
S obzirom da imamo 3 zainteresirana igrača sada sam skoro uvjeren da ćemo dobiti premiju na cijenu, i očekujem cijenu iznad 15 kn, dakle onaj viši rang o kojem sam pričao, 15-20 kn po dionici. Da je ponuđač samo jedan očekivana cijena bi bila 5-6 kn manja.
-
Znaci imamo potvrdu o barem 3 zainteresirane strane. Najslužbeniju koju možemo dobiti.
Ako ovo nije informacija vrijedna rasta cijene dionice onda ne znam...
-
Znaci imamo potvrdu o barem 3 zainteresirane strane. Najslužbeniju koju možemo dobiti.
Ako ovo nije informacija vrijedna rasta cijene dionice onda ne znam...
Potvrda????
Pa koliko smo samo "potvrda" imali da ova OPTE ništa ne vrijedi???
Bez zalijetanja. Doći će ovo na svoje, a do tada lagano... skupljati preko bida...
-
Danas ICT
Izvori ICTbusiness.info s telekom i investicijskog tržišta tvrde kako se broj ukupno zainteresiranih ulagača vrti oko 3 i da je uz A1 Hrvatska tu i Telemach odnosno sama United Grupa koja bi poslije Optimu Telekom mogla pripojiti A1 Hrvatska. Spominju tako i naši izvori jednog velikog investicijskog igrača
-
"Spominju tako i naši izvori jednog velikog investicijskog igrača."
Tko li je taj i čiji je taj?
Prošla godina je bila godina štednje i sigurno su ti 'investicijski igrači' fondovi puni novaca koji treba negdje plasirati. I ne kažem to samo ja...
-
Nije inesticijska banka bas blesava. Naci ce oni najboljeg kupca i njima je to u interesu. A UG neka se cjenka, njih se bas nece puno pitati.
-
Ovdje se čeka prodaja za neku zaradu a Ingra divlja zbog posla od 30 milijuna kuna u par godina šta mora odradit.
Sa 2 kune katapultirana do 12 kuna.
I love this game rekla bi ivana 😜
-
je li moguće da je već procurilo izvješće? na ovoj dionici to nije ključna stvar ali dobro izvješće ne bi škodilo.
-
je li moguće da je već procurilo izvješće? na ovoj dionici to nije ključna stvar ali dobro izvješće ne bi škodilo.
ma kakvo izvješće, to na optimi svakih 10-tak dana euforija pa onda hlađenje
-
-
Evo jedne loše vijesti za Optimiste.
Prije nešto više od godinu dana pisalo se da su gradske firme i ustanove tipa Domovi zdravlja, vrtići itd. prešle tj. prelaze na Optimu, te da će se time povećati broj korisnika i marže. Ovih dana saznah da te iste gradske firme odlaze od Optime i prelaze na A1. Pad korisnika će biti evidentno velik.
Još malo čekanja na kupca i ovo će stvarno postati ljuštura.
Nema tu ništa bez javne nabave. Ne vidim ništa na www.eojn.hr
-
Dao je i jedan naš fond ponudu.. Aif.. Neću pisati koji da se ne ulazi u neke suspektne odnose.. Isto tako mi je poznato da je a1 vršio raznolike pritiske da što prije i bez javnog natječaja dobije optimu.. A trenutno ht plaća tele 2 korisnicima penale ukoliko raskinu ugovor s tele 2 i prebace se u ht.. Borba za korisnike je velika.. Pa sami procijenite..
-
Tko je ono znao reći- Tuku naši, al' tuku i njihovi......
I što nam ti gosti rade u gostima, zabavljaju se ?
Pare na sunce !
IMHO, nešto ćemo uskoro čuti na Optimi
Obzirom da cijena raste sporo i kontinuirano, rekla bih da se očekuje dobra vijest.
-
U petak je nitko neće htjet po 6 kao da je šugava
-
Možda se zamrzne na ovim razinama jedno vrijeme, dok izvješće ne izađe
Neka dobra vijest (koju svi očekujemo) bi dobro pomogla u stabilizaciji cijene, inače ćeš biti u pravu.
-
Možda se zamrzne na ovim razinama jedno vrijeme, dok izvješće ne izađe
Neka dobra vijest (koju svi očekujemo) bi dobro pomogla u stabilizaciji cijene, inače ćeš biti u pravu.
izvješće će biti malo ušminkano, ništa spektakularno, dakle prženje na laganoj vatrici dok ne objave PRODANO!!! (ili NEPRODANO!!!)
-
Pa gdje vam je samopouzdanje ??
Ponašate se kao da roba ne valja, pa ide uz diskont
Na marketu treba biti otvorenog uma, bez formiranih predrasuda. Da nisam imala predrasudu da je Ingra pec, ne bih propustila rast cijene od 3 kn do 12 kn
Tako i ovdje čini se vlada predrasuda... prva je bila da prodaje neće biti, pa da nema kupaca, a sada valjda da ide jeftino, jer nitko neće skupo..
Ja pak mislim da HT traži besprizornu svotu novaca, jer ovo je iskorak nakon kojeg nema povratka. Ulazak trećeg na tržište. Ništa više neće biti isto. Tele2 je dokinuo monopol u mobilnoj telefoniji, ovdje će treći igrač ukinuti monopol u području IPTV
Al' da sam se na vrijeme razvela, tri put sam se već mogla udati. Bilo prilika
Ovo se šmrcko moj, oteglo
-
Tko zna koga ce CREDIT SUISSE jos iscupati iz šešira. Oni imaju tisuće i tisuće klijenata koji traže raznorazne investicije...
-
Tko zna koga ce CREDIT SUISSE jos iscupati iz šešira. Oni imaju tisuće i tisuće klijenata koji traže raznorazne investicije...
u pravu ste što se tiče akvizicija, nema se jednostavno što kupiti, ono što je dobro nitko ne želi prodati, a love iz tih helikoptera koliko hoćeš, banke pune, fondovi puni, stalno traže gdje da ulete
-
- 208 Članova (7 nevidljivih) i 211 Gostiju
- Rekord: 1.969 Korisnika (23. siječnja 202
Još nisu svi pročitali da imamo 3 kupca .
navodno
A cuj navodno... Tomić je ozbiljan lik ne ne bi izisao sa ovim da mu informacija nije pouzdana. Ćovjek doslovno desetljecima prati telko sektor kao novinar i sigurno ima odlične informacije.
To je najbolja neslužbena informacija koju ćemo dobiti, a neslužbena je jer ne smije biti službena.
Barem 3 zainteresirana je odlično, a kažem, CREDIT SUISSE ima dohvat to velikog broja investicijskih fondova i sl...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner