Nakon dugoooo vremena evo i mene unutra s ok količinom...kupujem još...neka pada...spreman sam...
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
prijedlog zakona ide u drugo čitanje
-
prijedlog zakona ide u drugo čitanje
trebati će njima jedno 7 puta to čitati dok shvate
-
s obzirom u kakvoj državi živimo vjerojatnije je da nece raditi nista u interesu gradjana i da se ne priprema treca prava konkurencija, a ne daj boze kakva investicija pa da udje svijezi novac u htvatsku..ici ce se na pogodovanje sadasnjima... najradje bi oni to poklonili adrisu ili barem izvarali nekako male dionicare..svi znamo tko je najveci rizik u ovoj dionici
-
Ajde, ajde... ne treba biti defetist. Prodali su se i drugi operateri na razinama dosta višim nego je sad Optima. Neće ona ostati za sjeme.
Neće biti nikakvog "poklanjanja". U to sam prilično siguran.
Doduše, ovdje nikad u ništa ne možeš biti siguran. Al ako se u nešto treba pouzdati onda su to slične priče i slične valuacije. "Insajderi" raznih fela su iz moje perspektive obični kokošari. Jer nerijetko budu žrtve svojih doušnika i onih iznad njih koji im dojavljuju.
-
Ajde, ajde... ne treba biti defetist.
Flight, koliko po satu naplacujes psiholosku pomoc propalim investitorima?
Ono, da znam, zlu ne trebalo.
-
Zašto propalim?
Ja vjerujem samo u one inteligentne, obrazovane i iskusne. No, takvi ti redovito ne trebaju nikakvu pomoć.
Propali nisu vrijedni truda. Njih Škartam!
-
Tko je najveća prijetnja u dionici ?
HT vjerojatno ne bi želio trećeg, on bi rado incest za vijeke i vijekova.
Al' Zaba vjerojatno ne bi htjela prodavati kablove na metar. A Zaba drži 37% papira, ispravite me ako griješim
Ovo se naprosto odvuklo preko mjere našeg podnošenja, a nama je već kolosalno dosadno
A Suisse Bank je izabrana posve slučajno, između valjda dvije tisuće banaka na svijetu i barem dvadesetak u regiji
Al' da se oteglo, je
A da bi nam svima bilo pametnije primiti se kuhače, bi
A da se čovjek mora negdje zabaviti, mora
Što naravno ne bi trebalo utjecati na investicijske odluke
-
Tko je najveća prijetnja u dionici ?
HT vjerojatno ne bi želio trećeg, on bi rado incest za vijeke i vijekova.
Al' Zaba vjerojatno ne bi htjela prodavati kablove na metar. A Zaba drži 37% papira, ispravite me ako griješim
Ovo se naprosto odvuklo preko mjere našeg podnošenja, a nama je već kolosalno dosadno
A Suisse Bank je izabrana posve slučajno, između valjda dvije tisuće banaka na svijetu i barem dvadesetak u regiji
Al' da se oteglo, je
A da bi nam svima bilo pametnije primiti se kuhače, bi
A da se čovjek mora negdje zabaviti, mora
Što naravno ne bi trebalo utjecati na investicijske odluke
nema više ni onoga s 25000 na 5,60 treba netko javiti u Sabor da prekinu s čitanjem
-
HT je najvjerojatnije zainteresiran da se to, ako vec mora, proda najnesposobnijem tj Adrisu. Adrsi s tim nece napraviti nista osobito, kao sto nije niti sa osiguranjima. A za cromaris i hotele koristi rentni polozaj pa ima nekakv uspjeh. Inace da nema rentnog polozaja vec bi Adris propao ili zivotario. Tako bi propao ili zivotario sa Optimom. I na koncu prodao HTu. A nikada HTu ne bi postao konkurencija.
A1 bi kupio, ali kokosari i zeli za sto manje novce.
UG bi kupio, ali postoji rizik. Rizik je AZTN ( citaj drzava ). Drzava koju cine politicari nije zainteresirana za nikakav ulaz novog novca, ponovnu podjelu karata itd. U situaciji u kojoj se nalazi vladajuca garnitura oni zele biti i dalje na vrhu ponzijeve piramide tj sheme i pretvarati drzavno u svoje. Njima RH samo zato sluzi. Nisu osobito zainteresirani za opstojnost drzave, a jos manje za gradjane. Nama se iselilo preko 500 000 ljudi, a nitko ni da trepne. Neko novi, neovisan, nepoznat samo smeta ovima na celu Ponzija. To sve nema nikakve veze sa " uvodjenjem treceg operatera ili boljitkom za RH ".
Dakle rizici su : 1. HT, 2. " drzava tj garnitura koja rukovodi Ponzijem "
-
-
Pa nisam siguran da A1 ne bi platio Optimu. Problem je taj što bi se prodajom njemu održao status quo bez trećeg operatera. Bezveze se komplicira jer se žele zadržati poluge moći u uskom krugu "moćnika" umjesto da se tržištu prepusti odluka. A nekaj se bude iskoprcalo, nigdar ni bilo da ni nekak bilo...
-
Pa nisam siguran da A1 ne bi platio Optimu. Problem je taj što bi se prodajom njemu održao status quo bez trećeg operatera. Bezveze se komplicira jer se žele zadržati poluge moći u uskom krugu "moćnika" umjesto da se tržištu prepusti odluka. A nekaj se bude iskoprcalo, nigdar ni bilo da ni nekak bilo...
Ponzi je jos uvijek u tijeku. Poluge u uskom krugu mocnika su bitne.
-
Jutros na otvaranju opet maneken na asku sa 26 tisuća komada.
Ovo je stvarno sve dojadilo.
Hanfa mora imati pune ruke posla 🤔
To se događa na dosta dionica. Posljedica nelikvidnosti i dosade. Nitko ne reagira, ostane sam i makne se bez rezultata.
-
Jutros na otvaranju opet maneken na asku sa 26 tisuća komada.
Ovo je stvarno sve dojadilo.
Hanfa mora imati pune ruke posla 🤔
To se događa na dosta dionica. Posljedica nelikvidnosti i dosade. Nitko ne reagira, ostane sam i makne se bez rezultata.
jutros je to bilo na 6-7 dionica i ne vjerujem da to radi jedna osoba, to je neka sinkronizirana ekipa koja očito sjedi negdje zajedno, ali pronaći će njih Hanfa, samo da im netko pokaže gdje su
-
jutros je to bilo na 6-7 dionica i ne vjerujem da to radi jedna osoba, to je neka sinkronizirana ekipa koja očito sjedi negdje zajedno, ali pronaći će njih Hanfa, samo da im netko pokaže gdje su
Ne bih rekla da je ekipa, nego se klate od dosade, a ovako se osjećaju važni. Ne vjerujem da to Hanfu zanima jer još nisam vidjela u zadnje vrijeme da se natko namješta prije takvog naloga i ostane nasamaren. Nemaju nikakvog efekta.
-
Zakon je prihvaćen .
-
puno buke oko zakona a na kraju ništ od dobrih očekivanja......reko bi se nerješeno, kao na početku utakmice oko zakona.....što se zakona tiče ništa novog što nismo znali?
-
i neka je prihvaćen da više i to skinemo ovdje sa dnevnog reda. Barem je 100 postova bilo da temu zakon ovo ono.
-
Zakon nije izglasan već je prihvaćen prijedlog zakona i sada ide u drugo čitanje
-
Zakon je prihvaćen .
a sa koliko glasova, možda je to presudno ovdje
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-