....to vam je dragi moj kolega igra s ovima koji navodno skuplje kupuju velike količine pa jeftinije prodaju....majstor pokupi 50 000 komada po asku ...a onda istovari tih istih 50 000 "jeftinije" svojim suigračima koji su se naslagali i čekaju na bidu...i onda ekipa koja se splaši doda na to još kojih 50 000 komada...suigračima od majstora...i tako se papirići pokupe u zajedničku košaru...
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Da je poštenja, ovi su mogli lijepo napisati da su do predviđenog roka u ponedjeljak došle jedna ili dvije ponude, ali da se zbog promjene uvjeta natječaja rok za dodatne ponude produljuje za još dva tjedna. Ovako, tamo neki znaju koliko je ponuda i drmaju, a većina ne zna. I bude žrtva drmanja.
A licemjerja.
-
Gledajući unazad, netko nam je radio o glavi
A znakovito je i tko je prodavao, mada svi imaju sva prava sve prodati u svako vrijeme
A sada sve od početka. Trenutno ne pomaže ni što smo svi bez novaca, kupili smo sve što smo mislili i nismo
Ja još uvijek mislim da će sve dobro završiti, sucker.... a ovo neka ne bude nagovor na išta.
-
Mozda nam novinari "isceprkaju" i posalju koju pozitivnu vijest.
Sigurno rade na tome!
-
Sinoc mi je ovo poslala moja prijateljica lulu. Trenutno u egzilu. Ako je pogrijesila bolje joj je da se i ne vraca. Opet igra na cypher.
-
U ovoj dionici se osjecam kao da trcim maraton i blizu sam ciljne ravnine ali svako malo me netko zaustavi,a tako sam blizu cilja.
-
Kreće novi krug igre, opet iskrcavanje na Normandiji, drugi dio... 31000 komada na 5,85
Ali je brzo lego.
-
hm ako ne izdrži 5,80 kn... ima i kupnje... skinuto 29 000 s aska.
-
Ja sam poslao mail AZTNu.
Obavijest je došla od njih 28.2.HT ju je pustio na burzu 3.3. u 16:17
To su dva radna dana za koje je netko mogao znati što se događa, a mi nismo bili odmah informirani..
Savjetujem da im i vi pošaljete mail i malo izvršimo pritisak. Ja sam ih malo prozvao za netransparentnost, pa bi bilo fer da dobijemo i nekkave odgovore.
-
Kupnja je sve jaca i jaca.
Mislim da se ask bude pokorio uskoro.
Ovo stanje ni gore ni dolje je najgore za iscekivati.
-
-
U ovoj dionici se osjecam kao da trcim maraton i blizu sam ciljne ravnine ali svako malo me netko zaustavi,a tako sam blizu cilja.
Mislim da se većina nas u ovoj dionici osjeća lavovski, jer svako malo netko rikne.
-
ja planiram ne gledat do 19.03. takionako me samo zanima ponuda a ne ovo trgovanje..nemam ja živaca za ovo a ni love za dokupit više
-
Najgore od svega sta oni na ove promjene cijena pitaju samo optimu da li postoje koje informacije koje su bitne, a svima je ocito da te informacije u prvom redu drzi ht koji je isto uvrsten na burzu pa bi samim time i on bi bio u obvezi transparentnosti informacija koji utjecu na njegovu imovinu, te da ih optima ne moze imat pa zar ne bi bilo logicno da i njih pitaju u istom trenutku
-
Bok svima,
samo jedna napomena. AZTN je 28.2. morao javno objaviti odluku i navesti razloge te odluke o ukidanju stavka "tog i tog" u HT-vom natječaju na svojoj web stranici: http://www.aztn.hr/odluke/?y=2020
Međutim, trenutno 4 radna dana kasnije, AZTN-ova odluka i dalje nije javno objavljena, što je protuzakonita prema Zakonu o zaštiti tržišnog natjecanja.
Razlog ovoga je činjenica da nisu smjeli javno objaviti odluku jer je odluka donešena zbog "prigovora druge strane" (natjecatelja) čime bi se otkrili tajni podaci iz natječaja, "ime i prezime natjecatelja" koje mora biti u odluci.
Da je odluka po službenoj dužnosti, tada bi AZTN mogao objaviti odluku.
pozdrav svima
-
Što valjda znači da se na natječaj misli javiti i netko tko nije iz branše. Dakle, fondovi. Ajde, bar neka dobra vijest. Izdurat u čekanju još dva tjedna.
-
Bok svima,
samo jedna napomena. AZTN je 28.2. morao javno objaviti odluku i navesti razloge te odluke o ukidanju stavka "tog i tog" u HT-vom natječaju na svojoj web stranici: http://www.aztn.hr/odluke/?y=2020
Međutim, trenutno 4 radna dana kasnije, AZTN-ova odluka i dalje nije javno objavljena, što je protuzakonita prema Zakonu o zaštiti tržišnog natjecanja.
Razlog ovoga je činjenica da nisu smjeli javno objaviti odluku jer je odluka donešena zbog "prigovora druge strane" (natjecatelja) čime bi se otkrili tajni podaci iz natječaja, "ime i prezime natjecatelja" koje mora biti u odluci.
Da je odluka po službenoj dužnosti, tada bi AZTN mogao objaviti odluku.
pozdrav svima
Kako je činjenica da je "odluka donešena zbog "prigovora druge strane"?
I da je ta "druga strana" natjecatelj?
Zašto bi AZTN morao otkriti tajne podatke iz natječaja?
-
Obvijest i na AZTN, nista novo:
-
-
Trgovina u četvrtak 27.02 i petak 28.02. Lista do 400 tog dioničara (ljudi sa 10k dionica) , ispod mi se nije dalo.
Prodavači:
Erste banka Rijeka skrbnički 191 000
J.Tokić 108 000 (ukoliko je ovaj vezan uz firmu Tokić d.o.o., regulator bi imao sta reći s obzirom na osobu koja sjedi u nadzornom odboru )
Croatia banka 048 skrbnički 100 000 (ovi namjerno gube lovu, kupuju skuplje, prodaju jeftinije tjednima, imaju još par manjih računa)
S.B 033 skrbnički 55 000
U ta dva dana je protrgovano ukupno oko 730k komada. Vi ste ovdje nabrojali 4 racuna koji su zajedno odgovorni za 450k prodanih dionica. (s tim da ne mozemo biti sigurni jel unutar dana bilo jos kupovina i prodaja). To je preko 60%.
Ono sto zelim reci, nema tu masovne bjezanije iz dionice, nego ovih par racuna vrse pritisak na kupnju.
Vidjet cemo kako ce se stvari dalje odvijati.
-
Bok,
AZTN je dužan objaviti odluku i obrazloženje odluke na: http://www.aztn.hr/odluke/?y=2020
Ako zbog tajnosti stranke koja je uložila prigovor ne smije, jer bi se obrazloženjem otkrili tajni podaci iz natječaja, tada ima pravo ne objaviti. Da je po službenoj tužnosti, po riječi zakona, tada je u odluci moralo pisati "prema članku tome i tome morate promijeniti uvjete natječaja tu i tu".
lp
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k