Šta se čeka, treba još kupit.Ja sam odlučio još 10000km, pa šta bude.Mislim da nece više puno ispod 6
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Zašto onda kupujete , bez vizije ?
Imaš 134 prethodne stranice razno-raznih vizija i vizionara.
Ja više ne kupujem, ja sad držim i strpljivo čekam.
-
Pitanje :
Ima li netko viziju , koja će biti cijena za OPTE za 6 mjeseci ?
Ili na kraju godine ?
Neće je biti - kupac će u međuvremenu kupiti 100% dionica i delistirati Optimu
Ako bude po tvome , po kojoj cijeni ?
-
Šta se čeka, treba još kupit.Ja sam odlučio još 10000km, pa šta bude.Mislim da nece više puno ispod 6
Tako sam i ja mislio kada sam dokupljivao u rujnu / kolovozu 2019. Po 6.5 kn pa je u ožujku 2020. Cijena pala u jednom trenu i na 3.8 kn. 😉
-
Svi mi bi trebali znati što je burza.Kocka.Samo se netko kocka s manje rizika, a netko više.Ja osobno, 25-30% ulažem u rizičnije dionice.Optima mi spada u rizičnije.Mislim da nije situacija ista sad i prije godinu dana.Nisu bez veze angažirali banku, ito ne bilokoju.Ovo će bit rješeno, uskoro... Ulaz mi je 5.30 i vjerovatno ću pojačat još poziciju ako se zadrži na ovim razinama....
-
Zašto onda kupujete , bez vizije ?
Šokre kupuje. Većina čeka. Ako bogda, za 4-5 mj. ode optima. A meni je vizija dosla proslo ljeto...u obliku oblaka mi se pojavila cifra 12,58😮
-
Meditirao sam i pitao gospodina Svevisnjeg za koliko love ce biti prodana Optima i vidio sam meditirajuci cijenu u oblaku od 119 mil.€(cc.892mil.kn)🙏
-
Hm.
Glas prepoznajem, samo mi je lice nepoznato ???????
Hm
-
Balgo onina koji vjeruju, a ne vide...😊
-
Meditirao sam i pitao gospodina Svevisnjeg za koliko love ce biti prodana Optima i vidio sam meditirajuci cijenu u oblaku od 119 mil.€(cc.892mil.kn)🙏
Nekoć davno sam rekao da je tražena cijena između 120 i 150 milja€ i vjerujem da će se u tim gabaritima zatvoriti prodaja
-
-
Pa to je malo manje nego za koliko je prodan Dukat.
Sa svom opremom, brendovima i tržištem...
Ako dobijete te pare, kapa do poda!
A taj HT ga isto mulja, moraju prodat a najradije ne bi
-
Pa to je malo manje nego za koliko je prodan Dukat.
Sa svom opremom, brendovima i tržištem...
Ako dobijete te pare, kapa do poda!
A taj HT ga isto mulja, moraju prodat a najradije ne bi
Dukat je prodan za preko 2 mlrd kuna.... S druge strane našao si super tvrtku za usporedbu..
-
-
Nekoć davno sam rekao da je tražena cijena između 120 i 150 milja€ i vjerujem da će se u tim gabaritima zatvoriti prodaja
moje ocekivanje oko 5 Ebitda il 90 mileura.. oko 10 kn po dionici...
-
moje ocekivanje oko 5 Ebitda il 90 mileura.. oko 10 kn po dionici...
Nisam nigdje čuo slučaj da se fiksni operator prodao za ispod 7 Ebitda, a da se proda po 5 bi bio presedan svjetskih razmjera.
Ali vjerujem da bi svi bili sretni i sa tih 5 ebitda tj 10 kn po dionici.
-
headhunter:
najnize akvizicije sta sa vidja su bile na 6 EBITDA...pa racunam neka mi najgore prodjemo ispod svih prosjeka trženja pa san uzeo neka bude 5 EBITDA ...ispod nema sanse
-
Ne trolam, ali ako nije realno zasto se to dogodilo vec jednom (ili 2 puta)? Jedino cega me je strah u biti su ovakvi ruzicasti pogledi, i to jos na balkanu. Kao da nemamo dovoljno primjera za oprez.... a o navodnoj prodaji zakljucujete po vasim nadanjima da se nece dogoditi produzenje samog upravljanja (iako tu opciju treba uzeti na razmatranje), iako o tome ni govora trenutno nema...
P.s. imam dionice Optime i vec sam zaradio na njima...
Do sada ste valjda vidjeli da se "ne smije" pod znak upitnika na ovoj temi postavljati pitanje prodaje......zašto?......kako smo i proteklih dana vidjeli, previše je onih "stručnjaka" koji osječaju da je ovaj put "to stvarno to" i da "najviše za mjesec, dva ide prodaja sigurno" ......i ta sva stručnost proizlazi iz njihovog "nepogriješivog osječaja".......i tako več skoro godinu dana.......stvar je da nitko na forumu nezna, postoji samo veča ili manja mogučnost događaja prodaje, ovisno o trenutnoj situaciji u preuzimanju koju mi opet ovdje neznamo.....ili ste "vjernik" u prodaju ovdje ili ne......ili "vjernik" ovisno o cijeni i trenutnom trendu.....
-
Ne trolam, ali ako nije realno zasto se to dogodilo vec jednom (ili 2 puta)? Jedino cega me je strah u biti su ovakvi ruzicasti pogledi, i to jos na balkanu. Kao da nemamo dovoljno primjera za oprez.... a o navodnoj prodaji zakljucujete po vasim nadanjima da se nece dogoditi produzenje samog upravljanja (iako tu opciju treba uzeti na razmatranje), iako o tome ni govora trenutno nema...
Do sada ste valjda vidjeli da se "ne smije" pod znak upitnika na ovoj temi postavljati pitanje prodaje......zašto?......kako smo i proteklih dana vidjeli, previše je onih "stručnjaka" koji osječaju da je ovaj put "to stvarno to" i da "najviše za mjesec, dva ide prodaja sigurno" ......i ta sva stručnost proizlazi iz njihovog "nepogriješivog osječaja".......i tako več skoro godinu dana.......stvar je da nitko na forumu nezna, postoji samo veča ili manja mogučnost događaja prodaje, ovisno o trenutnoj situaciji u preuzimanju koju mi opet ovdje neznamo.....ili ste "vjernik" u prodaju ovdje ili ne......ili "vjernik" ovisno o cijeni i trenutnom trendu.....
Pa od tebe nikad nismo čuli nikad ništa konkretno osim konstantnog seruckanja po svim papirima. Al najzanimljivije kako si onda kad si ušao u neke od njih, postao slatkorječiv i ljubazan prema članovima foruma po kojima si prije toga “praznio crijeva”. Al recimo da to nije bitno, iako mnogo govori o karakteru.
Napisi nam ti svoj scenarij pa da raspravljamo o konkretnim stvarima, a ne da čitamo tvoja konstantna pametovanja bez pokrića. Osim toga, ako se osjećaš ugrožen, siguran sam da se uvijek možeš obratiti nekoj od nevladinih udruga koje se bave spašavanjem “hrčaka i latica od tulipana”. Jer čini mi se da su oni jedini koji bi se posvetili tvojim promašenim zalopojkama. Bez uvrede
-
Haha, pa da. Vidim i osjecam nekakvu netrpeljivost sto sam uvrijedio njihov nepogresiv osjecaj, odmah su se osjetili prozvani. Mislim, vec 2 godine pratim krajickom oka tu optimu i napise po forumima i konstantno je samo jedno, a to je ''evo sad ce''. Pa reko, ajde bas da i ja vidim sto i o cemu se tu radi.... Kad stvarno, nitko nista u biti nezna, samo nekakve indikacije postoje i prepricavanja, znaci samo jedna stvar - KLADIONICA. A o strucnosti ovih zagovornika velicine Optime i ovih koji govore ''sad ce'' sto reci. Razumijem ih, jer ako ulozis u nesto jako jako puno para, moras si stvarati privid onoga ''bit ce to ok, ok je to'' i traziti opravdanja i stvarati si laznu sliku o sigurnosti investicije, inace to pojede....
Ali ja samo zdravorazumski trazim odgovore i logicka rjesenje... nisam htio nikoga dovoditi u neugodnosti ispitivanjem, da nebi oni morali preispitivati svoje odluke
-
Junak a Krešo iz top10 kupuje tek tako.. poznata imena imaju bezzevw opasne količine od 50ak tisuća kom ?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin