Kopsejak +313 ..zaokruzio na 640 000 komada.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Impresivna brojka.
Moraš imati i novaca i cohones za to
-
samo da mi je novaca, bio bih pun ko cicak, sad smo na putu prema 7.5
-
Kopsejak +313 ..zaokruzio na 640 000 komada.
Imam jaki osjećaj da je ovo lagana alibi kupnja... Kad bude 5 do 12 pomesti će ask grubom metlom
..
-
Možda skuplja za finish a ovo je samo tek tako da mi imamo šta tu pisati . Nego, kolega Flight jel i vi kupujete na malo ili samo na veliko
-
Ja ne kupujem niti imam namjeru kupovati. Sto se davno kupilo to će valjda dostajati do kraja ove price.
-
Impresivna brojka.
Moraš imati i novaca i cohones za to
Ako imaš dovoljno novaca čak ti i ne trbaju cojones...
-
Broj dionica OPTE koju g. Krešo ima je svakako za respekt.
-
Pa lik ima manje od 1% firme. A prvih 10 dionicara drži vise od 70% firme. To su sve zanemarive količine u usporedbi sa dioničarima u vecim i profitabilnjnim kompanijama.
Nedavno sam gledao knjigu dionicara HT-a, tamo ima dosta dionicara fizickih osoba koji drze i nekoliko desetaka milijuna kuna vrijedne udjele. A imaju manje od pola posto firme.
-
Slažem se kolega Flight ali nije isto imati toliku izloženost u jednom HT-u ili u OPTE koja može prema gore sa cijenom ali može i dolje isto tako. HT je nešto kao sigurna luka već godinama dok OPTE graniči sa kockom.
Kao što sam već ranije pisao imam OPTE preko ušiju i vjerujem u dobar ishod. Pretpostavljam da tako nešto i g. Krešo smatra plus vjerojatno ima sigurno puno bolji uvid u situaciju od nas.
-
-
Ne kuzim?!
A odakle ti znaš koliko je netko izložen u odnosu na ukupnu imovinu?
A sto bi onda rekli ovi u Ingri ili DDJH?
Sve je to relativno. Nitko pametan i iskusan ne stavlja sva jaja u jednu košaru. A i neki vrag moraš znati o ulaganju u koje ulažeš i dublje se pozabaviti slicnim transakcijama i svime ostalim sto ima veze sa investiranjem i investicijom. To bi bilo očekivano i logično.
-
Ne znam naravno i to su samo pretpostavke sa moje strane, ljudima u Ingri ili DDJH se ja divim iskreno. To može potonuti u pola sata dok odeš na wc na neku imalo lošiju vijest. Izbjegavam takve dionice osobno na ZSE.
-
Pretpostavka je majka svih zaheba.... tako kažu.
Svaka dionica može potonuti. I HT je pred koji mjesec pao u nekoliko dana za gotovo 25%. A i pitanje je neke prosjecne cijene ulaza i onoga sto neki nazivaju marža sigurnosti. Ako je ta margina dovoljno niska, a procjena vrijednosti dovoljno visoka, onda zaista svi ili gotovo svi mogu zaraditi na takvoj dionici. Da li će to tako biti i sa OPTE, pokazat će vrijeme.
-
kako napreduje ono prvo čitanje zakona u saboru? nešto mi govori da je to okidač ovog rasta.
-
kako napreduje ono prvo čitanje zakona u saboru? nešto mi govori da je to okidač ovog rasta.
Prati dnevni red i Sabor TV
-
Fajrvol
Upravo zbog toga sam prešao u Ingru jer ona najteže može potonuti.Da pratiš trgovanje vidio bi. Zadnje padaju u padu tržišta a prva se oporavlja. Ne padaju na najmanji šum, brani ih uprava, itd.
-
7.8.2020. Je cijena sa 5.9 pala na 4.65 zbog objave da ce se angažirati investicijska banka da bi se proces prodaje dovršio na vrijeme. (taj korak u AZTNovom procesu prodaje Optime piše već godinama)
Ustvari, nikakva loša vijest, ali trziste je reagiralo kako je reagiralo. Credit Suisse vodi prodaju i mislim da to nije nikako loše.
Vrijeme za povratak iznad tih razina.
-
evo pratim trgovanje..uglavnom se tuce po asku..ocito se nekome zuri uc na ovim razinama
-
evo pratim trgovanje..uglavnom se tuce po asku..ocito se nekome zuri uc na ovim razinama
I ja isto pratim......mačke nema, miševi kolo vode a "tuće" se sa šakom kuna sitnim nalozima.....
-
hugh:
"sitni nalozi" je zadnjih tjedan dana dogurase sa 5.20 na 5.70 ...kad budu jos dosta vece razine nije vazno "sitni il krupni nalozi"..
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 2.8k
- harpun