Koji bi mu otprilike mogao biti prosjek?
Steta sto ga ne možemo pitati.
Steta sto ga ne možemo pitati.
ispod 3,00...mislim ako je većinom kupovao 2016. - 2018. (a vjerojatno jest)...a možda čak i ispod 3...
ispod 3,00...mislim ako je većinom kupovao 2016. - 2018. (a vjerojatno jest)...a možda čak i ispod 3...
Zašto ga povećava?
Prosjek mu nije puno veci od 2 kn.
Nije da pouzdano znam, to ne zna nitko.
Ali promatrajuci pricu pucam tu negdje.
Zašto ga povećava?
Očekuje dobru cijenu kad se bude prodavalo ili je jako dugoročni pa očekuje dividendni prinos 2035. ili ima informaciju ili ima feeling ili mu je dosadno......kad bi ja znao pravu informaciju u pravo vrijeme pritom imao casha bio bih Buffet a ne burekožder na ZSE
Količina koju je kupio nije zanemariva...zaokružio na 600 000.
Ovaj što štopa već par dana na 4.90 će se brzo potrošiti...sve u svemu buy signal💪
Zašto ga povećava?
Očekuje dobru cijenu kad se bude prodavalo ili je jako dugoročni pa očekuje dividendni prinos 2035. ili ima informaciju ili ima feeling ili mu je dosadno......kad bi ja znao pravu informaciju u pravo vrijeme pritom imao casha bio bih Buffet a ne burekožder na ZSE
Btw. gđa. Ana ima skoro 4X više....gdje je njen horizont??!
Da nam je bar Krešo na forumu da nam malo pojasni neke stvari onako iz njegovog gledišta.
njegov duh je uvijek s nama
I NB je kupovao DDJH
možda sad kad je ukeširao Đuku bude branio RIVP ili VART, ili možda nađe što drugo što će ponovno "zapaliti" blog.
a da nam se možda priključi na temi CORONA virus ?
kolege, imam pitanje.. mislim da to jos nitko nije pitao.. a mozda i je ali sam previdio ili zaboravio.. je li moguće:
ZABA da oglas da prodaje svoje dionice za iznos npr 12 kn / dionici... ili 5 kn / dionici, nebitno..... u FTu, narodnim n ovinama, večernjem..
javi se recimo zlocesti da kupuje.. i plati.. i automatski ima preko 25% te mora dati pondu za preuzimanje ostalim dionicarima po ponderiranom 3mjesecnom prosjeku ?
je li takav scenarij moguć da se ništa ne pita HT onda ili sve mora ići u paketu ? trenutno mi se svašta mota po glavi koliko sam lud od OPTE.
hvala.
Ha .
Imaju Ugovor unaprijed sačinjen o zajedničkom istupu, u procesu prodaje
U braku su do daljnjeg
kolege, imam pitanje.. mislim da to jos nitko nije pitao.. a mozda i je ali sam previdio ili zaboravio.. je li moguće:
ZABA da oglas da prodaje svoje dionice za iznos npr 12 kn / dionici... ili 5 kn / dionici, nebitno..... u FTu, narodnim n ovinama, večernjem..
javi se recimo zlocesti da kupuje.. i plati.. i automatski ima preko 25% te mora dati pondu za preuzimanje ostalim dionicarima po ponderiranom 3mjesecnom prosjeku ?
je li takav scenarij moguć da se ništa ne pita HT onda ili sve mora ići u paketu ? trenutno mi se svašta mota po glavi koliko sam lud od OPTE.
hvala.
nije to od Opte, to je od burze
Display Morekolege, imam pitanje.. mislim da to jos nitko nije pitao.. a mozda i je ali sam previdio ili zaboravio.. je li moguće:
hvala.
nije to od Opte, to je od burze
znači njima plati 12kn a nama ostalima 5 kn? Mislim da ne bu tako išlo.
Laudator kolega krivo ste shvatili... ponderirani prosjek.. i slicno.. ciejna stjecanja na burzi.. ispričavam se možda sam se ja krivo izrazio....
Nije tesko zaguglati, ima i na hanfi https://www.google.com/url?sa=t&sourc…eKwMofT0KhSmQ0J
kolege, ima li netk oINFO o našem PT DRVO D.O.O. koji također ima veću količinu OPTE ?
ali dakle ne ono što i sam mogu izgooglati nego netko tko ima više info ?
hvala.
kad je već jednom postignuta cijena tipa 12 ili 5 onda svima narednu godinu mora platiti 12 ili 5. tu ponderirani prosjek ne igra nikakvu ulogu. on je bitan kod istiskivanja.
Na ovoj cijeni Optima je best buy... Krešo zna zašto kupuje zadnjih dana i to nemale količine....idući tjedan podebljavam
josip100. u petak sam dokupio 1000 kom nisam ima vise love da imam jos bi barem 1000 kom..
Koliko sam shvatio g. Naimu smo dosadili. Odlepršao je sa foruma i sad u miru kupuje tisuće dionica Optime ne želeći gubiti energiju na nedokaznu ekipu na forumu?!