14:11:05 | 7,10 | 10411 | 73.918,10 | ||
14:11:05 | 7,10 | 3000 | 21.300,00 | ||
14:11:05 | 7,10 | 400 | 2.840,00 | ||
14:11:05 | 7,10 | 700 | 4.970,00 | ||
14:11:05 | 7,10 | 2101 | 14.917,10 |
Ovo je bilo po kupnji, pa ne izgleda mi da baš neki malecki ovo skupljaju.
14:11:05 | 7,10 | 10411 | 73.918,10 | ||
14:11:05 | 7,10 | 3000 | 21.300,00 | ||
14:11:05 | 7,10 | 400 | 2.840,00 | ||
14:11:05 | 7,10 | 700 | 4.970,00 | ||
14:11:05 | 7,10 | 2101 | 14.917,10 |
Ovo je bilo po kupnji, pa ne izgleda mi da baš neki malecki ovo skupljaju.
Pa naravno da ne sakupljaju malecki. Očito dio ekipe ima vlastitu procjenu da to vise vrijedi, a natječaj je otovoren do pon. u podne. Ne kažem da se neće još neko vrijeme i nakon toga roka moći kupovati i prodavati, samo da je taj dan blizu. A ozbiljniju količinu nije bas tako lako sakupiti. Govorim o milijun ili vise kuna.
Mislim da je kolega Verdi davno izjavio da istim dionicama 3-5 puta u danu protrguju i u istim rukama ostanu.
Baš me zainteresiralo s ovim rušenjem jel nešto "u mreži" ostalo
To su gluposti.
jel mi netko može objasniti kakvi su to prodavači koji mora nasilu prodati 500 komada po 6,90....da bi 10 minuta nakon toga mogao dobiti 7,00
jel mi netko može objasniti kakvi su to prodavači koji mora nasilu prodati 500 komada po 6,90....da bi 10 minuta nakon toga mogao dobiti 7,00
Nestrpljivi i uplašeni.
Nestrpljivi i uplašeni.
a ovoga što je stavi0 na kupnju 4 komada pa 7 kn bi tribalo dočekati pa pendrekom
Drvo još malo podebljalo i imamo novog u top 10
Novi u top 10,izgurao Kresimira za vise od 50000kom
KOPSEJAK KREŠIMIR | 507.777 | 0,73% |
10. | HPB D.D. | 558.263 | 0,80% |
Rekao sam vam da su orke došle u lov, nema više malih ribica.
Još u petak je hpb skoro skinuo Krešimira, ostali su kratki za 1500 komada tada, tako da sam ocekivao ovo danas. Skoro cjelokupna kupovina od prošlog četvrtka je u rukama 5 orka ubojica, 3 brokerske kuće + hpb + zagrebačka banka. Trejderi su tu sitno ulovili. Pamet u glavu momci i cure slijedecih dana, ako već hranite orke, nek bude skupo.
Rekao sam vam da su orke došle u lov, nema više malih ribica.
Još u petak je hpb skoro skinuo Krešimira, ostali su kratki za 1500 komada tada, tako da sam ocekivao ovo danas. Skoro cjelokupna kupovina od prošlog četvrtka je u rukama 5 orka ubojica, 3 brokerske kuće + hpb + zagrebačka banka. Trejderi su tu sitno ulovili. Pamet u glavu momci i cure slijedecih dana, ako već hranite orke, nek bude skupo.
Kad orce love i za sitne ribice ima, uvijek je tako. I meni ovih dana te mrvice pale u moja usta!
KOPSEJAK KREŠIMIR 507.777 0,73%
10. HPB D.D. 558.263 0,80%
Izgurali Kresimira, ali i on bome tu ima preko 6 milijuna u jednoj dionici✌🖐
KOPSEJAK KREŠIMIR 507.777 0,73%
10. HPB D.D. 558.263 0,80% Izgurali Kresimira, ali i on bome tu ima preko 6 milijuna u jednoj dionici✌🖐
Molim kolegu da navede po koliko je to vrednovao dionicu gospodina Krešimira da i ja svojem portfelju mogu korigirati vrijednost.
Izgurali Kresimira, ali i on bome tu ima preko 6 milijuna u jednoj dionici✌🖐
Molim kolegu da navede po koliko je to vrednovao dionicu gospodina Krešimira da i ja svojem portfelju mogu korigirati vrijednost.
Hhhahaa... bas i ja to gledam al svi se nadamo da ce biti bar takva vrijednost
Vidite cijena je sasvim ok 12kn..
Netko je rusenje virusom izgleda kao kinezi odradio:
JE LI MOGUCE??? Naravno da je moguce. Pa to je Kina 100g ispred nas!
KINA je zaobišla i nasamarila SVE !
ZARADILA JE VIŠE OD 20 MILIJARDI DOLARA U NEKOLIKO DANA !
Osim toga, vratila je oko 30 % udjela vlastitog monopola !
XI JIPING je prevario Evropu i Ameriku.
Kako dobro.
Pred očima cijelog svijeta,odigrali su prekrasnu igru.
Prije su dionice tehnoloških tvrtki ,pripadale Evropljanima i Amerikancima,stranim ulagačima.
To znači,gotovo polovica prihoda od teške i kemijske industrije,nije odlazilo u kinesku riznicu, već na račune " financijskih morskih pasa" u Evropi.
Zbog situacije u Wuhanu,Juan je počeo opadati,ali Centralna banka nije poduzela ništa, da podrži Juan.
Bilo je puno glasina da Kina nema niti dovoljno maski za borbu protiv korona virusa.
Te glasine i izjava XI JIPINGA, da je spreman zaštititi narod Wuhana, doveli su do velikog pada cijena dionica, kineskih tehnoloških i kemijskih industrija.
"Financijski morski psi" , počeli su stavljati na prodaju sve kineske dionice, dok nisu postale totalno bagatelne.
XI JINPING , čekao je cijeli tjedan i samo se smješkao na konferencijama za novinare.
A kada je cijena pala, ispod dozvoljene granice, dao je naredbu ,da u jednom trenutku,
otkupe SVE dionice Evropljana i Amerikanaca !
Sve dok " financijski morski psi" , nisu shvatili , da su PREVARENI !
ALI, BILO JE PREKASNO !
Dionice su već bile i jesu u rukama KNR !
Kina ne samo da je zaradila 20 mil.dolara, nego je ovih dana vratila dionice svojih kompanija u Kinu !
Sada prihodi od njihovih kompanija ne odlaze van granice Kine, nego ostaju kući !
A kineske devizne i zlatne rezerve su sačuvane !
Tako su " F.M.P" ostali budale, a Kinezi su za nekoliko minuta pokupovali za lipe ,svoje dionice, koje im sada donose...milijarde dolara prihoda !
Ovakva sjajna operacija , nije se još dogodila u povijesti svjetske burze !!
A VI,
o KORONA VIRUSU !
Display MoreVidite cijena je sasvim ok 12kn..
Netko je rusenje virusom izgleda kao kinezi odradio:
JE LI MOGUCE??? Naravno da je moguce. Pa to je Kina 100g ispred nas!
KINA je zaobišla i nasamarila SVE !
ZARADILA JE VIŠE OD 20 MILIJARDI DOLARA U NEKOLIKO DANA !
Osim toga, vratila je oko 30 % udjela vlastitog monopola !
XI JIPING je prevario Evropu i Ameriku.
Kako dobro.
Pred očima cijelog svijeta,odigrali su prekrasnu igru.
Prije su dionice tehnoloških tvrtki ,pripadale Evropljanima i Amerikancima,stranim ulagačima.
To znači,gotovo polovica prihoda od teške i kemijske industrije,nije odlazilo u kinesku riznicu, već na račune " financijskih morskih pasa" u Evropi.
Zbog situacije u Wuhanu,Juan je počeo opadati,ali Centralna banka nije poduzela ništa, da podrži Juan.
Bilo je puno glasina da Kina nema niti dovoljno maski za borbu protiv korona virusa.
Te glasine i izjava XI JIPINGA, da je spreman zaštititi narod Wuhana, doveli su do velikog pada cijena dionica, kineskih tehnoloških i kemijskih industrija.
"Financijski morski psi" , počeli su stavljati na prodaju sve kineske dionice, dok nisu postale totalno bagatelne.
XI JINPING , čekao je cijeli tjedan i samo se smješkao na konferencijama za novinare.
A kada je cijena pala, ispod dozvoljene granice, dao je naredbu ,da u jednom trenutku,
otkupe SVE dionice Evropljana i Amerikanaca !
Sve dok " financijski morski psi" , nisu shvatili , da su PREVARENI !
ALI, BILO JE PREKASNO !
Dionice su već bile i jesu u rukama KNR !
Kina ne samo da je zaradila 20 mil.dolara, nego je ovih dana vratila dionice svojih kompanija u Kinu !
Sada prihodi od njihovih kompanija ne odlaze van granice Kine, nego ostaju kući !
A kineske devizne i zlatne rezerve su sačuvane !
Tako su " F.M.P" ostali budale, a Kinezi su za nekoliko minuta pokupovali za lipe ,svoje dionice, koje im sada donose...milijarde dolara prihoda !
Ovakva sjajna operacija , nije se još dogodila u povijesti svjetske burze !!
A VI,
o KORONA VIRUSU !
Ajd ne postaj razmisljanja vrlih Facebook gurua, nije im mjesto ovdje...
Kini je 20 milijardi dolara kikiriki koliko su izgubili zbog ove zaraze... Ne shvacas da je Kina tvornica svega sto svijetu treba... Dovoljno je reci da se 60% paracetamola (lijek za snizavanje temperature FYI) proizvodi u Kini... Zato su sve burze pale - jer su svi supply chains obustavljeni, plus sto je pola milijarde ljudi u Kini bilo raseljeno za vrijeme Kineske nove godine i nisu se mogli vratiti na svoja radna mjesta..
Utjecaj na Optimu je relativno mali, ali utjecaj na globalnu ekonomiju je enorman, puno veci i puno ozbiljniji od s*hebavanja 'financijskih morskih pasa'...
Baš me nasmija kolega arkturxx,mislim da kolega nema ništa od optime,kad skupi para i hrabrosti prodat ču mu nešto dionica svemira,,,,,
Naravno da nemam, ne zanimaju me ni tvrtke koje ne dijele dividendu, a stečajnuše kojima upravlja konkurent pogotovo. Ovdje se oformila sekta koja je na osnovu rekla kazala sazidala kule u nebesima. A poznato je i kako to uvijek završi. Naravno ne odnosi se to na sektu. U njoj su svi kupili na 1.60 a prodali na 6.75. Pa opet kupili na 4.98 pa prodali na 8.65. Pa su opet kupili prekjučer na 6.40 a prodat će .. tko zna... samo je nebo granica cijene za ovakvu uspješnicu ..
Baš me nasmija kolega arkturxx,mislim da kolega nema ništa od optime,kad skupi para i hrabrosti prodat ču mu nešto dionica svemira,,,,,
Naravno da nemam, ne zanimaju me ni tvrtke koje ne dijele dividendu, a stečajnuše kojima upravlja konkurent pogotovo. Ovdje se oformila sekta koja je na osnovu rekla kazala sazidala kule u nebesima. A poznato je i kako to uvijek završi. Naravno ne odnosi se to na sektu. U njoj su svi kupili na 1.60 a prodali na 6.75. Pa opet kupili na 4.98 pa prodali na 8.65. Pa su opet kupili prekjučer na 6.40 a prodat će .. tko zna... samo je nebo granica cijene za ovakvu uspješnicu ..
Pa nije bas rekla kazala, imas rjesenja od AZTN sto se mora desiti... Pitanje je samo kada, jednom su odgodili pred par godina, no sada je postupak u tijeku...
Sto se tice dividendi, i moj model ulaganja je takav, no osim takvih firmi trazim i firme koje ce biti preuzete... A kod Optime je iz aviona vidljivo da ce doci do toga... Plus, sjeti se Krasa pred par mjeseci - prica o preuzimanju i odma cijena leti u nebesa... Imas tu jos i Plivu i jos nekoliko firmi koje su bile preuzete cije dionice su uzletile... Cak ne bih rekao niti da je to neko kockanje, jer se ishod zna...
lude li dijonice.
Tuče dušmanin po bidu kao da nema sutra. Vjerojatno s tuđom lovom.
lp,