Gledam već neko vrijeme promjene u top 10.. čudno je kako Addiko više ne prodaje.
Ili nije ?
Gledam već neko vrijeme promjene u top 10.. čudno je kako Addiko više ne prodaje.
Ili nije ?
Jutros prije pada burze dva naloga na bidu na vrhu sa preko 40000 kom ukupno... Živnilo malo?
Jutros prije pada burze dva naloga na bidu na vrhu sa preko 40000 kom ukupno... Živnilo malo?
Svaki dan su oni tu već tjedan dana...
I ja ne znam sto glume, kontam da navlace da se pojave neke kolicine na prodaji da mogu kupiti, jel ovako ne mozes skupiti 20k dionica da ne ispucas cijenu
I ja ne znam sto glume, kontam da navlace da se pojave neke kolicine na prodaji da mogu kupiti, jel ovako ne mozes skupiti 20k dionica da ne ispucas cijenu
izgleda baš obrnuto, izgleda je publika nezadovoljna predstavom, počeli su se bacati na njih
a vratit će se i vrijeme kada 40k dionica ide i po asku a ne samo po bidu, a onda se cijena neće mijenjati za 0,1 hrk
Eto ko iz topa 40 000tak po asku.....toliko o tome.....
mislite kolega po bidu valjda...
mislite kolega po bidu valjda...
Baš to......bio sam vani 10 min i zakuho😅
Sto jest, jest stvarno su ga navukli 😄
Neko ulozio zivotnu ustedjevinu u OPTE I zafalilo para uslijed korone 😎😉😁
Ovih 40K u šutu je baš lijepo za vidjet
Vjerojatno cete opet rec da nema veze sa nicim.. Ali TOP10 😉😎😁
Vjerojatno cete opet rec da nema veze sa nicim.. Ali TOP10 😉😎😁
naravno da nema, al gospođa je vjerojatno postala bogatija jer kupuje skuplje da bi prodala jeftinije.
mislim da je svima jasno da se drukčije upravlja sa firmama kad imate skin in the game nego kad raspolažete s tuđim novcima za koje Vas nije briga, jer dobijete proviziju orilo gorilo (fondovi).
ova dionica je najbolji primjeri kako su ljudi koji su izgubili upravljačka prava zatukli dionicu toliko da bi im mali dioničari trebali dignuti spomenik.
Ista vlada ostaje u sedlu, pa zaključujem kako će to biti pozitivno za daljnju prodaju.
Novi zakon o elektroničkim medijima je spreman i ide dalje te očekujemo izglasavanje.
Ovo je ona verzija ako je kupac UG pa se oteže sa objavom dok se ne posloži vlada.
Ista vlada ostaje u sedlu, pa zaključujem kako će to biti pozitivno za daljnju prodaju.
Novi zakon o elektroničkim medijima je spreman i ide dalje te očekujemo izglasavanje.
Ovo je ona verzija ako je kupac UG pa se oteže sa objavom dok se ne posloži vlada.
To što govoriš o kontinuitetu vlade ima donekle smisla na pozitivno raspoloženje u cijeloj prići... Uvijek je kontinuitet dobar, međutim otezanje objave i preslagivanje vlade nemaju nikakve veze jedno s drugim. To je slučajnost da su izbori i rok za selekciju ponuda u ovom mjesecu. Da su izbori u 12 mjesecu nekim slučajem,šta onda? Kako god okreneš, još ćemo čekati mjesecima
Sveukupno gledajuci globalnu sliku biznisa tj.prodaju optime u prednosti je potencijalni buduci kupac jer situacija sa covidom se pogorsava te mogu cekati a prodavaci ht i zaba riskiraju sa eventualnim prolongatom na iducu godinu nizu cijenu preuzimanja ili cak i moguce odustajanje kupaca.Meni ova situacija za prodavace izgleda kao pat pozicija.🤔
amerikanec : relativno je to kolega.. procjenjena vrijednost Deloitta je bila 7.4 pred Koji God bez H1 sa EBITDa daleko manje nego danas. EBITDA se samo povecava.. stavite na papir. Ponavljam ko papiga. Ne nagovaram na nista. HT se nece Tek tako odreci 210 000 korisnika. Kupac je nakon 7 - 10 godina uz nastavak stabilnog poslovanja u plusu. Pa Tele2 je Tek nakon 10 godina dosao u plus sa poslovanjem u HR..
EBITDA 2016: 104 mil kn
EBITDA 2017: 105 mil kn
EBITDA 2018: 125 mil kn
EBITDA 2019: 133 mil kn
Za 2020 smatram da moze biti samo veca posto su ljudi 3 mjeseca bili kod kuce I telefonirali te gledali TV a broj korisnika povecan za 5% .. moje osobno misljenje.
Od tih 210t sada nema ni 180 t korisnika treba i to uracunati ali ne ocekujem manje od 8 kn
Sveukupno gledajuci globalnu sliku biznisa tj.prodaju optime u prednosti je potencijalni buduci kupac jer situacija sa covidom se pogorsava te mogu cekati a prodavaci ht i zaba riskiraju sa eventualnim prolongatom na iducu godinu nizu cijenu preuzimanja ili cak i moguce odustajanje kupaca.Meni ova situacija za prodavace izgleda kao pat pozicija.🤔
50-50.
jedan kupac može čekati, a drugi ne može, jer bez sinergije gubi.
trenutna mobilna mreža Tele2 je živa katastrofa, kad je bilo vrijeme on line nastave, brzina je gadno bila opala, do te mjere da je postala skoro neupotrebljiva za išta osim pozive i poruke.
pravo je pitanje može li drugi kupac dočekati eventualni drugi val virusa i ponovnu online nastavu, gejmanje, netflixe i slično bez da mu mreža kolabira ili će se iskeširati i provesti sinergiju.