Pa ja bas mislim da hoće. Barem za one koji su kupili do 6 kn
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
hoćeš reči da treba raspaliti po asku!!?? čemu, kad konstantno kaplje po bidu. osim ako se nekome jako žuri.
-
Novaca je koliko je, a trenutno ima i privlačnijih prilika. Zatvaraju se pozicije koje stagniraju, profit je trenutno negdje drugdje
Pa bi se reklo da se još dobro i držimo.
Sve će biti svima dobro.
-
Ma ne, nego ima tu pojedinaca koji su se “malo” zaletjeli pa kupovali po najvisim cijenama, a onda u padu rasprodavali... pa im malo stavljam soli na ranu.
-
Promotivna ponuda Optime i eKupi:
-
Kolege, nitko iz top10 nije prodao Niti jednu ni nakon strelovitog pada do 3.8kn.. dapace, Kreso Jos dokupio!
-
Mislim da ovo Jos nije bilo..
-
Danas full mrtvo i na burzi i ovdje...zasicenje na vrhu
-
Ako za Opte ubrzo ne izade kakva takva vijest, ovo mrcvarenje ce se nastaviti jos narednih mjesec dana. Ni na nebu ni na zemlji. Svima je puna kapa
-
jeste primjetili omjer KUPI - prodaj = 42 000 : 7000 kom sada na zatvaranju. nesto se valja iza brda..
-
-
Samo sto je nekako to brdo sve vise i nikako da se to izvalja...
-
meni se ne zuri.. sto kasnije. vise mogu dokupiti i placam manji porez
-
Pa polako. Ne prodaje se rajčica na placu. Sve ima svoj tempo, a s koronom je sigurno usporen.
Ako ne bude ništa do 31.7. tražiti ćemo neku informaciju od AZTNa.
-
Taj 31.07 nam zvoni u glavi , a lažna uzbuna
Ispravite me ako griješim.
Nakon 31.07. HT je u obvezi izvijestiti AZTN, u slučajevima da nije dobio punuda, ili da su nezadovoljavajuće
Ako je proces u tijeku, čitaj pregovori, nije u obvezi izvijestiti o tome
-
Nema veze. Mi pitamo AZTN pa da vidimo šta će reci.
-
U slučaju da u roku od šest mjeseci od utvrđenog početka prodaje dionica ne bude interesa za preuzimanje Optime odnosno ako podnesene ponude za kupnju dionica Optime ne budu objektivno prihvatljive, HT se obvezuje angažirati investicijsku banku s mandatom za vođenje prodaje Optime.
http://www.aztn.hr/aztn-produljio…-i-h1-telekoma/
Oglas je objavljen je 31. siječnja 2020. godine u tiskanom izdanju međunarodnog financijskog glasila, Financial Times.
https://www.optima.hr/system/documen…je_dionica_.pdf
Samo potvrdjujem da je 31.07.2020. krajnji rok za dovrsetak postupka prodaje prije nego se angazira investicijska banka.
-
Jos uvijek mislim da nije.
Da se pregovori i dogovori mogu oduljiti.
Jer dovoljno je da ima interesa i da ponude ne budu neprihvatljive, pa da otpada obveza prijenosa prodaje investicijskoj banci do 31.07.
Ima li netko tko to moze sa vecom sigurnoscu pojasniti ?
Treba otici na stranice Aztn i uvjete natjecaja
-
U slučaju da u roku od šest mjeseci od utvrđenog početka prodaje dionica ne bude interesa za preuzimanje Optime odnosno ako podnesene ponude za kupnju dionica Optime ne budu objektivno prihvatljive, HT se obvezuje angažirati investicijsku banku s mandatom za vođenje prodaje Optime.
http://www.aztn.hr/aztn-produljio…-i-h1-telekoma/
Samo potvrdjujem da je 31.07.2020. krajnji rok za dovrsetak postupka prodaje prije nego se angazira investicijska banka.
Netočno! Čitaj što piše, a ne ono što želiš da piše.
Ako ne bude interesa za preuzimanje ili ponude ne budu prihvatljive, HT mora prodaju prepustiti investicijskoj banci.
Ako je postupak prodaje u tijeku, HT nema nikakve obaveze angažirati investicijsku banku.
Drugim riječima, ako se HT ne oglasi do 31.07. odnosno 03.08., znači da imaju kupca s kojim vode pregovore.
-
Mislim da bi bilo stvarno glupo da su trenutno u pregovorima s nekim pa da se pregovori prekinu 31.7. i sve krene ispočetka jer ima treba još 5, 10 ili 30 dana da sve dogovore.
Međutim, što ako se pregovori oduže nakon 31.7. i ne bude sklopljen nikakav dogovor?
-
Ne kuzim, a sto je bitan 31. srpnja?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-