Onda nema druge, nego se strpiti tih još manje od mjesec dana.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Članak je kao i onaj Poslovnog prije dva mjeseca. Izgleda da se približavamo finalu
-
prvo da zahvalim kolegi zglobu na investiranih 7.5kn koje je nesebicno podjelio .
Drugo, ovaj portal je već jednom pisao fake news da nema ponuđača i to naplatio 7.5 kn .
Treće, da je samo A1 u pitanju , sumnjam da bi ovoliko dugo trajali pregovori .
Sve u svemu, bitno je da se dimi a gdje ima dima ima i vatre
-
Isti lik je već pisao “provjerene informacije” prethodno. Moguće da UG nije ili neće predati ponudu, no to ne znaci da neće neki od njegovih satelita.
Oni su im moguće i korektno odgovorili. Al očito pisac ovih redaka ne razumije sto UG jest i kako opcenito takvi investitori funkcioniraju. Optima će se prodati, prije ili kasnije. Ispod ovih cijena gotovo je sigurno neće.
-
Ma daj ljudi ne budite ludi, pa ovi nemaju pojma ni o čemu, a ne o tome jel UG predao ponudu. Pisanje tipa, saznali smo ..... pa ako uplatiš 7,5 kn ćemo ti reći je totalna glupost i tko padne na to, stvarno bolje za njega da ni nema dionice.
Više mi to liči na zadnji pokušaj utovara prije objave....
Svi smo nestrpljivi, ali tko čeka taj dočeka...
-
Tko je autor teksta?
-
Tko je autor teksta?
Neki zoran kovacevic, isti lik koji je u 3 mjesecu tvrdio kako je optima mucak koji nitko ne želi
-
Nije Kovačević već Kovačić
-
da je ovaj "stručnjak" objavio besplatan članak mogao je i veću štetu napraviti. ovako polakomio se za 1€. po načinu trgovine vidi se da tu više nema puno naivnih. kad pukne vijest preskočit ćemo neke razine bez ikakve trgovine.
-
kad bi ovo nekim slučajem i kupio A1 država ništa ne bi postigla jer bi se stvorio jak duopol. koliko sam shvatio namjera je da se stvori konkurencija. opet UG kupuje po cijelom balkanu i nema mi logike da preskoče hr ili da grade neku novu mrežu naslonjenu na tele2 iz početka. šta god se je u zadnje vrijeme pojavilo na tržištu kao akvizicija bilo je i kupljeno.
-
-
Kolege, Taj clanak gospodina kovacevica, zasto mu jednostavno ne posaljete poruku da li jamci pod materijalnom I kaznenom odgovornoscu da se UG nije javio te jamci li svom svojom imovinom neka potpise kod javnog biljeznika pa da vidimo. 😎😉😁
Takodjer, znam ja vise HTovaca Koji su mi prosle godine prije objave da UG kupuje Tele2 , dakle kada je OPTE bila Jos oko 3 kn tvrdili da ce HT kupit OPTE a zapravo nisu imali pojma o biznisi no o onome sto uvjetuje AZTN.. ko da ekipa kaj radi po Tim firma za placu 5000 do max 15 000 kn neto I'ma takve informacije.. to valjda znaju Oni s placama 50 000 + kn NETO
-
Ovdje se mogu dogoditi samo dvije uvjetno rečeno " loše" stvari
Da kompanija ostane u obitelji. A1 da stekne Optimu po nevelikoj cijeni
Svejedno mislim da neće za manje od 6 kn
Imamo dakle gubitak propuštenih prilika drugdje
I da se proces otegne. Ili da dođe do odgode. Novac za dokup i to je to.
Sa druge strane imamo i vjerojatnost zarade koja nije zanemariva, na uloženo.
Pa sad, kako tko voli
-
Da je i istina kako je samo A1 u opciji, tromjesečni prosjek je oko 6 kn , dakle nema tu puno rizika na sadašnju cijenu ako prodaja i bude samo jednom ponuđaču . Vidim da je dosta kolega izgubilo vjeru prije cilja, pa pobogu izdrzite jos koji dan. Risk reward ratio je dobar
-
Po mom jos desetak dana do objave da su izabrali kupca ali mislim da necemo jos znati cijenu dok atzn ne odobri iako je atzn ukljucen u cijeli proces pa bi mogli odmah njima poslati na provjeru prije objave kupca
-
Ug se nije javio a uvjeti natječaja se mijenjali? Hm, indikativno..... Nisu se sigurno zbog a1 mjenjali?!
-
Po mom jos desetak dana do objave da su izabrali kupca ali mislim da necemo jos znati cijenu dok atzn ne odobri iako je atzn ukljucen u cijeli proces pa bi mogli odmah njima poslati na provjeru prije objave kupca
Ako nam objave kupca , da li ćemo saznati koliko ih se javilo , i zašto je baš taj odabran ?
-
Ako nam objave kupca , da li ćemo saznati koliko ih se javilo , i zašto je baš taj odabran ?
Iskreno mene ne zanima koliko se javilo i njihovi dogovori oko podjele kolaca u smislu trzista. Jedino me zanima koliko po dionici i kad je isplata malih dionicara.
-
Iskreno mene ne zanima koliko se javilo i njihovi dogovori oko podjele kolaca u smislu trzista. Jedino me zanima koliko po dionici i kad je isplata malih dionicara.
Važno je znati ime kupca , jer nema svaki kupac iste namjere i količinu novca .
Kada to saznamo , onda cijena neće biti više 6 kn , već puno viša
-
Ovo je afterparty.
Ne budimo smiješni.
Ništa se još ne zna.
Da se išta zna, vidjelo bi se po trgovanju. Lijevo ili desno.
Baš smo nestrpljivi. Ja pak nekako mislim da su stigle najmanje dvije ponude. A jedna iz tvrtke bez iskustva u telekomunikacijama.
I da proces prodaje ide svojim tijekom. I o tome nas nisu u obvezi izvještavati, i nemaju namjeru.
Mislim da ćemo dočekati i jesen u papiru i neznanju.
IMHO
-
Ako je došla samo ponuda od A1, onda cijeli ovaj cirkus sa održavanjem optime nema smisla. I dalje ćemo imati duopol, pa ne vidim nikakve razlike da li OPT ostaje pod Ht-om, ili prelazi pod A1. Ovo bi još imalo smisla da UG nije kupio Tele2. Spas su nam ZABA i AZZTN. U Apsurdistanu ništa ne ide glatko i iz prve. Bojim se da ovo ide u produžetke...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner