Ajmo probiti tu šesticu više!!! Vamonos muchachos!!! (i senoritas)
sačekajmo da zločesta upali svjećice ili bolje prskalice
Meni nije cudno ni jedno i drugo, jer mogli bi i za jedno i za drugo naci hrpu razloga, svatko od svih njih odabire svoje i donese zakljucak sto mu je najbolje
Kljucna rijec je ovdje "ocekivanja"..hanzekovicka po meni igra na sigurno, i sa trenutnom cijenom ima poprilicno dobar prinos, obzirom na ulaz
A kako nikad nista nije 100% sigurno, zasto da se namace..cijena ispod trenutne na burzi, mislim da se svi slazemo, ne bi smjela nikako biti niza
Koliko ce iznad, sve su nagadjanja, nekad sa realnim cinjenicama nekad sa malo manje realnim jer tesko je sve parametre trenutnog stanja na trzistu ugraditi u konacnu cijenu..a i novih informacija javno objavljenih i potvrdjenih...nema
Imam opte, ne mislim prodavati do kraja, ali vjeroj si vise niti ne kvariti prosjek ulaska
Ajmo promatrat ,sada ce biti zanimljivo trgovanje😉
Cijena na burzi je samo trenutni konsenzus prodavača i kupaca.
Trenutni.
Ono što je u rastu jeftino, u padu je skupo...tra, la, la....to je priča za drugi dan i drugu temu.
Optima ni danas nije skupa, uzimajući u obzir procjene revizora, javno objavljene, u dva navrata
IMHO
E moj Molleru, nevjerni Tomo
Opa, probilo! Lani je objava da UG uzima TELE2 došla krajem svibnja. Ponovilo se.
Neko je konacno poklopio (na 6) onog svakodnevnog sa >10000 na zadrzavanju cijene
E moj Molleru, nevjerni Tomo
nisam ja nikada zakasnio na igranku, pa tako ni ovaj puta ne boj se
morao sam vam malo pomoći
Meni nije cudno ni jedno i drugo, jer mogli bi i za jedno i za drugo naci hrpu razloga, svatko od svih njih odabire svoje i donese zakljucak sto mu je najbolje
Kljucna rijec je ovdje "ocekivanja"..hanzekovicka po meni igra na sigurno, i sa trenutnom cijenom ima poprilicno dobar prinos, obzirom na ulaz
A kako nikad nista nije 100% sigurno, zasto da se namace..cijena ispod trenutne na burzi, mislim da se svi slazemo, ne bi smjela nikako biti niza
Koliko ce iznad, sve su nagadjanja, nekad sa realnim cinjenicama nekad sa malo manje realnim jer tesko je sve parametre trenutnog stanja na trzistu ugraditi u konacnu cijenu..a i novih informacija javno objavljenih i potvrdjenih...nema
Imam opte, ne mislim prodavati do kraja, ali vjeroj si vise niti ne kvariti prosjek ulaska
Mislim da griješite, njihov udio je iz predstečajne, znači prosjek ulaza 10 kn.
Nije.
Gospodin Hanžeković je veći dio kupio na tržištu
ja se ne sjećam da je hanžeković išta kupovao na tržištu. posebno ne ispod 10 kn. koliko se sjećam većina mu je iz predstečajne nagodbe.
Ja se sjećam, i nadam se da me pamćenje ne vara. Davno je to bilo.
Mislim da bi se upup sjetio te priče...
Nekako smo u neko doba cijenili da je ta vijest dobra za budućnost papira, al' su od onda prošle godine
Ovo bi bio zanimljiv podatak, da li je kupovao tržištu (po nižim cijenama) ili je iz predstečajne nagodbe.
Čini mi se da mi je negdje ostalo da je to iz predstečajne nagodne - no, nisam siguran
ja pratim optimu od kad je pala ispod 10 kn i čini mi se da je on već tad bio zastupljen. naravno da se nebi okladio da je baš tako.
Hm...Iskopao sam ovo..iz 2014...mozda je ipak iz predstecajne...
https://lider.media/aktualno/tvrtk…-za-burzu-55479
Primijetih u ovom clanku da je Marijan imao u tom trenutku 3,9%, a po trenutnoj knjizi dionicara Ana ima 3,17%
Nije.
Gospođo, mislio sam da ste malo bolje upućeni. Dug OPT prema g. MH u predstečajnoj nagodbi je bio oko 35 mil.kn, i oni sigurno nisu kupovali dionice OPT na zse.
Frankly, ne znam sa sigurnošću
Otići ću na stari Poslovni kada uhvatim vremena, oko toga se raspravljalo, to znam sa sigurnošću. I pitati ću ljude koji su dugo u papiru. Netko će se sjetiti
Iako je u stvari tema oko Hanžekovića potpuno nebitna, tu je dokument pa nek onaj koga je volja studira:
kako je nebitna.? sto bi bilo da je Hanzekovićka odlucila izaci prije finala? To sto nije isto nesto govori
Nije.
Gospođo, mislio sam da ste malo bolje upućeni. Dug OPT prema g. MH u predstečajnoj nagodbi je bio oko 35 mil.kn, i oni sigurno nisu kupovali dionice OPT na zse.
Mislim da je Kajnak u pravu