Da li sam ja prespavala Smak Svijeta ?
Što je ovo danas na Burzi ?
Ne samo na Optimi.
A Optima.... ovo je strašno.
Ovo je ii za nadležne institucije, ili za hospitalizaciju bez uputnice
Da li sam ja prespavala Smak Svijeta ?
Što je ovo danas na Burzi ?
Ne samo na Optimi.
A Optima.... ovo je strašno.
Ovo je ii za nadležne institucije, ili za hospitalizaciju bez uputnice
Ništa. Kupuj ili prodaj.
Panika je na svim dionicama. Meni je zanimljivo da turizam pada manje od teleoperatera... ccc
Nisam očekivao da će se na Optimi moći zaraditi značajnije špekulativno. Sad vidim da ipak hoće.
S ovakvim tempom,do kraja dana ode ovo na 1 kn...eto POPUŠIH 20000Kn
što se događa, pao meteor?
Koja panika ne vjerujem!!
Možda su otkrili meteor da ide prema Zemlji?!
koronavirus panika? Dax -4%
Korona u Italiji. Pitanje je trenutka kad će se pojaviti i kod nas
E sad natrag na 6,5kn
što radi medijsko širenje panike(corona virus)...mediji puni corona virusa i izgleda uskoro opća panika...a to što u godini više ljudi pogine u prometu nego od corone...koga briga...LJUDOTINE su najgore beštije
Mislim da ponuda za OPTE nema!
Jedino tako nesto moze do ovakvog stampeda dovesti!
Grah i graf s ovim ama bas nikakve veze nema!
ajme da je bilo love pa uzeti danas ispod 6 kn.... al nebi bio u turističkim dionicama sada
Korona u Italiji. Pitanje je trenutka kad će se pojaviti i kod nas
Neka...Neka kad alternativci i raznorazni hebivjetri zidovi ljudima pune glave...nemojte se cijepiti a sad će ti isti biti prvi u redu za cijepljenje
Kupila.
Kako Verdi kaže... il' pukovnik, il ' pokojnik
Ja isto kupio, samo zbog kolege Orange55
Dočekao "lošu vijest"...
ide prema autu ali čekam stan kao pukovnik
Mislim da ponuda za OPTE nema!
Jedino tako nesto moze do ovakvog stampeda dovesti!
Grah i graf s ovim ama bas nikakve veze nema!
I ja mislim da ih sad nema. Niti će ih biti sve do 5 do 12, kada će ih predati. Svako pametan bi tako napravio.
pa upravo kad si u karanteni jedino što ti preostaje da smanjiš dosadu tih 15 dana je internet (teleoperateri)..."zahvaljujući" virusu ljudi će biti više po kućama...stanovima....u tom slučaju strada turizam ali ne i internet industrija
Ah, ekipa koja ima zaradu unovčuje. Ne razumiju oni sad vise riječ vrijendost ni zarada. Daj sto daš. Al to je tako.
Biti će to sve ok, al nažalost neće proći mirno o bezbrižno kako je većina dionicara ovekivala.
Sad je pitanje samo dali iskoristiti danas priliku i keš potrošiti ili sačekati da to još sve na ZSE stamburaju
Nadokupio.
Ovo je bila mozda zadnja prilika za kupiti povoljno...ova panika sa coronavirusom je upalila na trzistu....za dva dana druge vijesti.
Optima vrijedi sigurno vise od ovoga