Poštovani kolega,
kada smo ono rekli da je krajnji rok za objavu što god ima ponuda nema ili ide investicijskoj banci 31.07.2020. ili ?
Poštovani kolega,
kada smo ono rekli da je krajnji rok za objavu što god ima ponuda nema ili ide investicijskoj banci 31.07.2020. ili ?
Poštovani kolega,
Ako nemaju ponude ili ponude nisu prihvatljive trebaju obavijestiti AZTN do 31.07. 2020. ili koji dan kasnije.
Ako imaju ponude i prodajni proces je u tijeku, onda ne moraju objaviti ništa.
dakle cekamo 31.7.2020 ili koji dan kasnije je to be or not to be
zanimljive stvari u Adrisu
https://zse.hr/userdocsimages…YpgQiv2GQ==.pdf
imali li ovo neke veze @Headhunter sa Vašim informacijama da je Adris zainteresiran za Optimu?
imali li ovo neke veze @Headhunter sa Vašim informacijama da je Adris zainteresiran za Optimu?
A izgleda da se gadno kuha. Ja samo znam da je Adris predao ponudu, a koji je motiv iza toga nebih znao. Kad vidimo pojačanje u NO očito da se žele širiti i u TK smjeru.
A izgleda da se gadno kuha. Ja samo znam da je Adris predao ponudu, a koji je motiv iza toga nebih znao. Kad vidimo pojačanje u NO očito da se žele širiti i u TK smjeru.
a ona Vaša procjena od 120 - 150 M Eura, jel se odnosi samo na dio ZABA-e i HT-a ili na cijelu firmu?
a ona Vaša procjena od 120 - 150 M Eura, jel se odnosi samo na dio ZABA-e i HT-a ili na cijelu firmu?
Cijela firma ali bez odbijanja duga..
Ovo nije moja procjena već jako interesantne osobe koja komunicira sa ljudima iz vrha zabe.
a kad se odbije dug ? koliko po dionici u jednom koliko u drugom slucaju? bez odbijanja duga 12 kn / dionici?
a kad se odbije dug ? koliko po dionici u jednom koliko u drugom slucaju? bez odbijanja duga 12 kn / dionici?
onda, ako sam Vas dobro shvatio, radi se o ponudi u rangu od 195 - 225 M Eura (Equity + 75 M Eura dug umanjen za kratkotrajnu imovinu)?
onda, ako sam Vas dobro shvatio, radi se o ponudi u rangu od 195 - 225 M Eura (Equity + 75 M Eura dug umanjen za kratkotrajnu imovinu)?
Da.
U tim gabaritima se cijeni firma, a to bi bilo 12-16 kn po dionici.
Ne isplati se razmišljati o tome i glavu razbijati, već sačekati još malo i podvući crtu.
Da.
U tim gabaritima se cijeni firma, a to bi bilo 12-16 kn po dionici.
Ne isplati se razmišljati o tome i glavu razbijati, već sačekati još malo i podvući crtu.
ok. glavno da je to sad razjašnjeno.
o tome je pisao i kolega naim na starom forumu
Stvarno idu u telekomunikomunikacijske vode, i koliko mi se cini doveli su pravog covjeka za to, biti ce ovo jako napeta utakmica sa odlicnom cijenom po nas male 😁
Ako neće nitko, ja ću morati dati punudu svima
Sa zadnjim trenutno raspoloživim novcem na računu skinula sam tisuću komada sa aska, netko će me od vas imati na duši
Stvarno, sjajne špekulacije, a nitko ne vadi novac iz džepa
No, zbog nekoga je promijenjen uvjet za javljanje na natječaj- iskustvu u području telekomunikacija- pa su sve mogućnosti otvorene
Stvarno idu u telekomunikomunikacijske vode, i koliko mi se cini doveli su pravog covjeka za to, biti ce ovo jako napeta utakmica sa odlicnom cijenom po nas male 😁
ništa vas ne kužim, zašto onda drugima prepuštate ovu jeftinoću do 6
kolega @Headhunter očito ima prave informacije.
a indikativno je i da se makla brana sa prve crte obrane oko 5.84.
ovdje smo se navikli i da se često prije nego se nešto relevantno objavi javi i growth protection team.
u svakom slučaju, indikativno je i zatišje kod trgovine zadnjih dana.
nigdje nije panika, neka se još malo probave informacije preko vikenda.
možda iziđe i još nešto.
Sa zadnjim trenutno raspoloživim novcem na računu skinula sam tisuću komada sa aska, netko će me od vas imati na duši
No, zbog nekoga je promijenjen uvjet za javljanje na natječaj- iskustvu u području telekomunikacija- pa su sve mogućnosti otvorene
zločesta, pa kako onda spominju Adris, gdje to on ima iskustva u TK području?
zločesta, pa kako onda spominju Adris, gdje to on ima iskustva u TK području?
taj uvjet je maknut iz natječaja.
kolega @Headhunter je imao informaciju da se na natječaj javio i Adris.
a onda je danas izišla ova informacija
HT je preinačio uvjet natječaja po odluci AZTN, i tom se promjenom izostavio uvjet da ponuđač mora imati iskustva u radu u telekomunikacijama
Boris Nemsic usao u NO Adrisa
Boris Nemsic usao u NO Adrisa
To bi kao trebalo nešto biti važno za Optimu?
Bilo je već prije (na forumu) špekulacija o tome da bi i Adris mogao biti zainteresiran za uložiti svoje novce u OPTE. Vjerujem da kolega povlači ovdje paralelu s činjenicom da Adris u NO prima čovjeka s telekom iskustvom. Boris je bio na čelu Telekom Austria Grupe.