Opa Admine, postavio si neke nove standarde....svaka čast
Nadam se da mi se moj stari frend LeoNT smirio jer sam skuzio da je inače najflegmaticnijeg ovo jako uzrujalo
Drz se LeoNT
Nadam se da mi se moj stari frend LeoNT smirio jer sam skuzio da je inače najflegmaticnijeg ovo jako uzrujalo
Drz se LeoNT
To je reći Admin sa stavom... Svaka čast majstore💪👍
pisac teksta kojemu se : čini ... najvažnija riječ .
Za ovo se u zapadnom svijetu ide u zatvor. U USA moguće i doživotni. U Hrvatskoj bi također trebalo tužiti izdavača tj. portal.
Ajde zloćko, svi čekamo što u tim knjigama vele!!!
Sve imate, sad samo malo teksta za nas !
A stvarno refrešam svakih 5min da vidim te brojke iz knjige 😷😷🥳🥳
Jel se u knjizi vide trgovanja za 3 jaka dana u prošlom tjednu?
Obzirom na današnju trgovinu lako moguće da imamo i novog investitora u top 10.
Jel se u knjizi vide trgovanja za 3 jaka dana u prošlom tjednu?
Obzirom na današnju trgovinu lako moguće da imamo i novog investitora u top 10.
Nema novoga... sada će nam valjda reći imatelj knjiga!
Eto zašto sam postala da ću kupiti knjigu, zbog obožavatelja
Kasnije sam se sjetila onog što je naim napisao, da je iznošenje detalja o imateljima ispod top 10 kažnjivo
U stvari sam vas željela ponukati da si kupite knjigu, nejasno je to meni, sjedite na stotinjak tisuća kuna, žao vam 125 kn za knjigu
U ovoj knjizi nema ničega posebnog za vidjeti, barem ja ne vidim. Uobičajeno trgovanje. Bussines As Usual. Bude to često tako. Ništa pametnog, niti revolucionarne odluke nakon uvida
Morati ćemo se dakle još strpiti.
A ono na Poslovnom, ono je stvarno kažnjivo djelo dovođenja javnosti u zabludu. Jutros sam radila, pa mi jeepromaklo, pa se nisma uspaničarila, pa si mislim... ovdje je stvarno najbolje ni ne gledati. Ugasiš monitori ,baviš se nečim drugim. Poznajme ljude koji su to i učinili
Ajde mir, sve će biti dobro. Valjda
čestitke administratore! Ako se svi trudimo, možemo malo ovu hr kaljužu učiniti transparentnijom
imam knjigu treba mi 1 dan za analizu sa prethodnom knjigom. sutra popodne cu dati konacne obavijesti. Ali evo da vas odma razveselim. Malo u siframa, znaci oni imaju vise racuna po bankama i kad se to zbroji netko ima i 1 500 000 dionica. Vrlo mudro od njih ali nismo ni mi blesavi. Sve pohvale adminu, a za novinara kojeg sam odma prozreo mogu reci da je jedno veliko nista. Sretno i samo hrabro
Točno kako sam i predvidio..
Znaci skuplja neko za ozbiljno i ide jako.
Čestitam svim imateljima jer izgleda da je to to😉
Točno kako sam i predvidio..
Znaci skuplja neko za ozbiljno i ide jako.
Čestitam svim imateljima jer izgleda da je to to😉
Pa evo, moram reagirati jer na žalost to nije istina.
Ne znam što to kolega stana vidi, a ja ne vidim.
Nikakvih spektakularnih promjena nema niti na jednom računu, koja tisuća dionica više simo, koja tisuća manje tamo.
Sve skupa veliko ništa.
Drz se LeoNT
Ma sta da ti kažem. Poslovni mi se zamjerio zbog ponašanja prema forumasima i ne očekujem nist posebno od tog smeca portala, ali ovo danas je bila namjerna manipulacija i svjesna laz. Naslov i tekst su u tolikom raskoraku da jednostavno ne moze biti slučajno.
Zao mi ljudi koji ne poznaju situaciju dovoljno dobro pa su nasjeli.
Uistinu odvratno ponasanje od prodanog portala.
Ma nema šanse da sa ovako jakim i intenzivnim trgovanje nemamo barem 3 igrača koji su porasli 200 000 papirića plus. Pa u 4 trgovinska dana se prevrnulo 1,6 milijuna dionica i da nitko nije akumulirao neku količinu?
Fascinantno druge rijeci nemam.
Upravo to i gledam .
Ispod fer vrijednosti : OPTE (6,14 kuna) trguje ispod naše procjene fer vrijednosti (27 kuna)
Znatno ispod fer vrijednosti : OPTE trguje ispod fer vrijednosti za više od 20%.
Koliko nabrzaka vidim ne prate da je proces prodaju u tjeku pa bi bez toga trebali vikati da bježimo van "dok se još vidi".....vidim puno buke oko knjige dioničara, nemam je a mislim da je 80% protrejdano ko od šale....nek me neko razuvjeri.....
i da.....nevezano samo za Optimu.....vidim kako ima puno novih pa bi im savjetovao da takve stranice uzmu sa rezervom i barem malo pročešljeju prije kupnje neke dionice jel će ih takve stranice u večini slučajeva odvesti na krivi trag bilo u jednom ili drugom smjeru....treba sve to i staviti u kontekst trenutne situacije......