naslov je očita manipulacija sa dvije ključne riječi a to su realizirati i odabere gdje se naglašava prva riječ a zapravo je najvažnije odabir kupca jer onda će se znati i cijena a hoće li novac sijesti za 3 ili 7 mj. to je manje bitno
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Ma kad ja ne kužim ovu pravnu spiku u članku, pa ne znam što to točno znači...
Stvarno treba neki pravnik objasniti
Čiji ste vi satelit? Dajte još malo možda dođe na 5 da nastavimo sa kupnjom.
Ma nisam ja nikakav satelit, a ni repetitor, samo mi je zanimljivo pratiti.
Istina je što kolega Žorž kaže, kada imaš neku dionicu sve vijesti gledaš
kroz ružičaste naočale i sve je super i sve je za 5
P.S. Neću više pisati ovdje
-
Ajme novinarstva ????
A jadni mi.
Ništa nije utuživo i sve prolazi
Čiji je Poslovni ?
-
Styria, Austrija. Kao i večernji
-
Eto vratili se od kud smo poceli
U knjizi dionicara ce trebat pogledat koji je najveci kupac bio danas pa da mu pokuca civilna zastita radi placenog clanka
-
Bombastičan naslov, koji nema nikakve veze sa sadržajem! Vjerojatno ima dosta onih koji su samo pročitali naslov i prodali, a postoji i druga skupina koja je pročitala tekst i zaključila da se iza "stručnih" riječi krije neki bauk zbog kojeg optima neće biti prodana!
Svaka čast novinaru, nadam se da je barem dobro plaćen za ovakvu manipulaciju...
-
Veliki minus za Poslovni Dnevnik
Rekao bi prije da je to plus za financijsko stanje vlasnika i njihovih prijatelja.
-
Iz svega navedenog izgleda kako je objava prodaje pitanje dana kada se ovakvim instrumentima sluzi kupac koji se pojavio prošlu srijedu.
Znaci ne tjedna i mjeseca već dana.
-
Detaljno pročitao..jedino točno u naslovu je da kupaca ima !!!
-
Nekako mi se čini da ipak svojim manipulacijama ne polučuju uspjeh koji bi željeli. Sve im to prolazi klimavo.
Kao da su svijesni da polako gube tu bitku. Govorim o A1.
-
-
Ma kakav A1 ovo je isključivo manevar ekipe koja agresivno skuplja od srijede. Vjerujem da to skuplja par investitora a ne samo jedan..
A1 nema ništa od toga da cijena na burzi poraste ili padne jer ako kupuje zanima ga kontrolni paket i onda ostalima nudi istu cijenu po kojoj je kupio kontrolni paket.
Valjda kada se iščitaju knjige budemo pametniji a možda do tada već i bude službeno😉
-
može netko tko zna lijepo pravno sročiti mail napisati + netko adresu AZTN-a da ih malo izbombardiramo s prijavama protiv PD-a.
-
Ma kakav A1 ovo je isključivo manevar ekipe koja agresivno skuplja od srijede. Vjerujem da to skuplja par investitora a ne samo jedan..
A1 nema ništa od toga da cijena na burzi poraste ili padne jer ako kupuje zanima ga kontrolni paket i onda ostalima nudi istu cijenu po kojoj je kupio kontrolni paket.
Valjda kada se iščitaju knjige budemo pametniji a možda do tada već i bude službeno😉
Ne bih se kladio na to sto pises
-
Ne bih se kladio na to sto pises
U kojem smislu kolega?
Da A1 nije ozbiljan kupac ili?
Pa i po meni ja ne vidim tu A1 kao kupca, jer je firma puno bitnija UG i to strateški obzirom da nema fiksne operacije u HR.
-
članak je mišljenje autora, da neće doći do prodaje, ostalo je točno, HT sad ne mora prodati, očito su progurali u agenciji da imaju još uvijek kontrolu na OPTIMOM obzirom na izvanredne rezultate Sektora tijekom trajanja smanjenog kretanja ljudi.
Motiv objave članka s druge strane je jasan da se još malo se protrese stablo da popadadju zrele jabuke. Važno je reci da su predstecajnoj dionice dobili razni obrti i Gradjevinski firme, od catering firmi i par tisuca kn dionica do Gradjevinski firmi, a njima brokeri upravljaju računima koji rade sto žele, a vlasnici sretni da dobiju ono sto su izgubili, za njih su ove cijene dobitak na lotu.
-
AZTN nema veze s time. To je prijava za Hanfu. Zbog manipulacije. -
Dali novinaru sicu pa kupljeno 500 000 dionica, to ne kupuju mali. Bit ce toga jos. Znaci dionica vrijedi i vise nego sto mislimo. Podizem procjenu sa 12 kn na 15 kn. Samo smireno
-
Netko i prodaje...zašto, ako vrijedi duplo???
-
Koje sve konstrukcije može čovjek ovdje pročitati. Prodaju OPT regulira AZTN, da bi se prodaja odgodila ista mora donijeti novo rješenje o produženju koncentracije HT- OPT. Prodaja je u tijeku. Ko bi sada donio takvo rješenje? Kupci oprostite mi se šalimo prodaja se obustavlja. Većina što je na forumu ne razlikuje crnu i bijelu.
-
Netko i prodaje...zašto, ako vrijedi duplo???
Ne vrijedi mozda duplo, al vrijedi vise od ove cijene. Koliko, nadam se da ćemo brzo saznati.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
IPO Studenac 19
- Avx