u ovoj fazi prodaje firme grafovi nista ne znace. Mali ulagaci su nestali jer su istrosili novac, a veliki skupljaju i skupljaju, sto potvrduje i top 10, kada je skrbnicki hpb izbacio kopsejaka, a potom uvaj uzvratio i izbacio ponovno gore navedenog. Skupljaju i na drugim racunima sto ce pokazati i popis dionicara skdd. Moje misljenje je da veliki mogu u ovoj fazi krenuti i malo dolje, ali i gore, jer su prakticki u ovoj fazi sami na kupovini. Sve sto mi moramo ciniti je zaustaviti prodaju dionica i cekati konacnu prodaju koja je sve blize. Nema nervoze, nema straha, samo strpljenje jer ce se u konacnici i isplatiti. Ovo se nece prodati ispod 11-12 kuna.sretno
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Ako je bilo kome Korona pomogla to je nama dioničarima optime koji smo još nadokupili na niskim razinama i čekamo rezultat prodaje..
-
mislim da ima vise satelita koji skupljaju, a nisu svi za istog igraca, ali ako nema dobrih (velikih) na prodaji nema ni dizanja cijene, zato kontam da danas idemo do 6,30 tu se moze skupiti cca 70-100k dionica i dosta za danas, samo je pitanje tko ce prvi od njih povuci prema gore
-
Ispod 6 očito nije prošlo, razina se lagano iscrpljuje..
Ako ne ide dolje, pomalo gore se nećemo buniti..
-
zato sto ima vise velikih na kupnji ne smije puno ni spustavati cijenu, jer bi ih drugi igrac progutao.
-
Masa tradera isto čeka ispod 6 tako da klasičan pritisak radi uzgon.
Nekako je nervoza kao da nas čeka neka objava, takav mi je dojam.
-
obzirom da je dionica naglo skocila sa 3,80 na 6,10, takoder sam misljenja da je nervoza sve veca i da se objava blizi
-
moglo je i trebalo biti puno bolje danas, setup je zaista povoljan nema razloga prodavati ovolike količine pa cak ni zbog kapitaliziranja spreada u cijeni...
-
Izgleda da nas očekuje raketa prema gore
-
125 kn i problem solved
Kupila sam knjigu dioničara.
Sve što ne znam o životu piše u knjigama
-
-
I? Što piše?
-
Nije mi samo jasno tko sad štopa cijenu na 6,10? Da nema opet igrica, cijena bi poletila u nebo...
-
125 kn i problem solved
Kupila sam knjigu dioničara.
Sve što ne znam o životu piše u knjigama
Udijeli komadiće mudrosti plz btw 125 kn odgovara i meni hahahaha
-
zlocesti: i sta pise u knjizi....daj podijeli s namaaaa..
-
da, sramežljiv rast na ovoliki promet?
-
zlocesti: i sta pise u knjizi....daj podijeli s namaaaa..
Očito ništ lijepoga kad ne smije napisati.
-
Još nije stigla. Prvo platiš... pa dok proknjiže uplatu....ej......
Al' stvarno, ako ne bude lijepo, da šutim.... a... što ću ?
-
Sada su cijena i ponderirani tromjesečni prosjek skoro pa poravnati.
-
sta psiha (otpor/podrška) pod krinkom crtanja grafova radi, i to zbog običnog postotka koji se mora ispoštovati u TA, sada čučimo na ovim razinama jer ovi automatski generirani nalozi "nesmiju preko tih razina" a ako za vikend nece biti nekih novih korona, u ponedjeljak će im i 6,5 biti jefino...mi mali i dalje možemo samo promatrati i biti strpljivi..
-
Još nije stigla. Prvo platiš... pa dok proknjiže uplatu....ej......
Al' stvarno, ako ne bude lijepo, da šutim.... a... što ću ?
Ne radi se to tako. Prvo kupio si knjigu od utorka iz koje ništa pametno saznati nećeš, plus ta knjiga radi krivog načina plaćanja će ti doći tek u ponedjeljak nakon što tamo obrade uplatu. Drugo, trebao si sa čekati do večeras navečer da bude dostupna knjiga od srijede, i kod plaćanja odaberes kreditna kartica tako da ti knjiga bude dostupna automatski u roku od par sekundi nakon što plaćanje bude provedeno.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner