15min prije kraja danasnjeg trgovanja je 2.48M prometa. Bas me interesira dali ce biti veci zadji val.
Pardon, 20min prije kraja
300k kn u zadnjih 20 min pa ti budi pametan
15min prije kraja danasnjeg trgovanja je 2.48M prometa. Bas me interesira dali ce biti veci zadji val.
Pardon, 20min prije kraja
300k kn u zadnjih 20 min pa ti budi pametan
Ekipa dioničari OPTE, nije valjda da ste u bedu radi karantene...?
A da malo iskažemo zadovoljstvo radi današnje zaključne cijene!
Nije valjda da je opet došlo do pogreške stroja i brisanja naloga... Dva dana za redom! Yes!!
I jučer i danas, neovisno od tržišnog sentimenta, pazi se da dnevni rast bude cca 10%...
Znaci sutra bi trebao vrh biti 6,60 i vikend pauza.
Pitanje za prave tehničare.. jel bi ovo na 60 min grafu bila nekakva "šalica" s targetom cca 8kn?
Ili na početku drške cijena ne smije toliko probiti iako se vratila?
10. KK zaokružio na 575.000.
Znaci čekamo novog morskog psa u top 10, ako ovo u zadnja 2 dana nije kupovao niko od postojećih.
Ako se sutra nastavi isti stil trgovine to bi trebao biti znak da i optima ima svog Šaranovića
Neka se vidi u tablici...ljudi vole tablice
Na prvi pogled je.
Cup. Pravi.
Nekako sam prestala crtati...izgubila vjeru ??
🙃
i ja sam gledao graf, po mom ako sutra zavrsimo iznad 6,07 onda idemo na 7.5 kn, ako zatvorimo ispod 5,90 idemo do 5. To je moje misljenje i tako se meni cini a sad vidit ce mo
Boze me sačuvaj koje gluposti... neću ovdje procitati. Nije mi jasno kako ovakvo “gatanje” uopće dobije priliku biti na ovim stranicama. Većina lljudi zna promijeniti gumu na automobilu, al ne misle zato da bi bili dobri vukkanizeri.
Svatko neka ulaže svoje pare prema svojim pravilima... temeljem CF, gatanja, vradžbine, TA, prošlosti, budućnosti... nije bitno. Pa znate za pokus sa čimpanzama i investitorima - imaju (gotovo) jednaku šansu predvidjanja tj. izbora dobrih dionica.
I nitko nema na tržištu garanciju da je 100% u pravu.
Nego, svidja mi se današnji start trgovine na OPTE...
Čini mi se da je danas psihološki rat i moglo bi krenuti u jednu i u drugu stranu, jer previše je toga u igri. Zanima me mišljenje drugih, jer ovo što sam dosad vidio po meni je nekako neriješeno.
Moje mišljenje je kako veliki kupac ne želi sebi nabiti cijenu i povukao je ručnu te skuplja sve po 6,00 a onda krajem dana možda pokupi veće naloge do 6,3
Išla nacrtati, i molim objavu, ovo nije predviđanje, ovo je grafički prikaz činjeničnog stanja
Godišnji prikaz, dnevni raspon
U padu se formirao falling wedge, target je odrađen nakon breaka i porasta cijene
Oko 6 kn imamo znatan otpor , na razini cijene oko 6 kn bili su veliki volumeni, puno involviranih, puno boli.... otpor i podrška nastaju radi naših emocija
Cup o kojem su pričali se formirao na satnom intervalu na godišnjem ima V formu , a takvi su nepouzdani
Zaključak- ne znamo budući smjer kretanja cijene
Ne znam promijeniti gumu, nisam ni nekakav tehničar... pa molim prave tehničare da se pridruže
na 6 akumulacija dok ima prodavatelja....cim ne bude ide nova ljestvica...
"Šaran" kupi sve po 6 kn, zna da to ide minimalno x2.
"Šaranu" nude sve po 6 kn, zna da to ide minimalno x2.?
Vrijeme je najbolji sudac. A ovo koje će presuditi brzo dolazi. Mjesec možda dva. Laganini...
Ovo je tako smiješno i očito kao da se radi scenarij za novu epizodu ‘Mućke’.
No, drago mi je da sam statist u toj epizodi.