evo pratim trgovanje..uglavnom se tuce po asku..ocito se nekome zuri uc na ovim razinama
nije li u onom zadnjem većem padu izbačeno oko 4mil.kn u 2 dana, pa sve su to ljudi koji se žele vratiti, k'o gastarbajteri iz NJemačke s novim Audijem
evo pratim trgovanje..uglavnom se tuce po asku..ocito se nekome zuri uc na ovim razinama
nije li u onom zadnjem većem padu izbačeno oko 4mil.kn u 2 dana, pa sve su to ljudi koji se žele vratiti, k'o gastarbajteri iz NJemačke s novim Audijem
mačka je i te kako prisutna i koči. trgovina je pod kontrolom a kad pukne vijest više nećeš moći kupiti ni sitno ni krupno. formira se nova razina pa onda uđi ako smiješ.
E ovaj put se stvarno kolo okreće naprijed... Ili je povezano sa raspletom ZEMA ili je pješćani sat na zadnjim zrncima...
Sad sam se sjetio snimke izjave iz HTa prije više od godinu dana da ovakvi procesi traju od 6 mjeseci do godinu dana... 31.01 2021 će biti točno godinu dana od početka procesa.. Uzmimo u obzir Covid.... Jednadžba se uklapa u vremenske okvire.. Znači proces bi mogao ići kraju do početka proljeća.. S druge strane živimo u Hrvatskoj
nešto se valja iza brda
Izgleda da društvo hipnotizirano gleda u ekrane pa ne stignu komentirati
Ide prodaja kao akcija u Lidlu 🤣🤣🤣
Zaba raste, HT raste, još čekamo HPB da naraste, pa ću stvarno pomisliti da se nešto dešava sa Optimom.
rekao bi čika Gustav
Gledam jadan, što se zbiva:
sjekira u vodi pliva
Read more: http://www.pjesmicezadjecu.com/stihovi-za-10/…l#ixzz6kjo1gOPZ
Zaba raste, HT raste, još čekamo HPB da naraste, pa ću stvarno pomisliti da se nešto dešava sa Optimom.
Promet na Zabi je za litru i vodu
Bude i to valjda
Pokušaj rušenja i izazivanja panike...stave 15 000 na kupnju i odmah poklope...
Svugdje mogu dokučiti što se zbiva, osim na Opte.
Ljubav je slijepa, a prati je ludost.
Ipak, mislim da se sada istresaju nevjernici.
Pod ruku im ide i Pavlovljev refleks kojeg smo tijekom godinama razvili, dok raste drži, kad stane istresi.
a ne znam jel pokušaj rušenja ili dizanja ako smo preživjeli sa 8,9 na 3 i nešto ovo sve drugo je .... ajde možda i dođe neka lijepa vijest..
tko bi reko da netko nešto već zna
meni se čini kao pump & dump prica, al sto bi pokojni migra rekao možda griješim nebi bilo prvi put
zar nakon svega mislite da ovdje još ima paničara kako na Opte, tako i na ZSE također
to je vratio svoj svome. na višim razinama za transakciju bi trebalo više para da bi izgledalo legalno.
meni se čini kao pump & dump prica, al sto bi pokojni migra rekao možda griješim nebi bilo prvi put
ne znam samo ko bi to odradio ovdje, to po definiciji rade veliki a posto imam puno knjiga to ovdje ipak nije vidljivo, jednostavno traderi nasrću i povlače se kao plima i oseka, dok se value investitori voze na duže staze pa ih moraju odtrpit...na ove razine se i sidrilo puno ljudi obzirom na crtanje iTA pa će se kad se sve skupa izvrti opet ići naprijed, daleko smo jos od 8,9 a tamo se i vraćamo
Ako i je pump&dump onda sve teže prolazi jer su najveći plašljivci odavno ispumpani i vjerovatno pušu na hladno.svakim danom na optimi je sve manje računa i ostaju ozbiljniji računi nego prije...... Prošle godine je bilo smiješno gledati kako je to lagano prolazilo.
Pod ruku im ide i Pavlovljev refleks kojeg smo tijekom godinama razvili, dok raste drži, kad stane istresi.
da niste i sami krenuli malo u popunjavanje čarapice, onih 15 000 mi nekako miriše na vaše brze nogice, a 6,08 je ipak nešto više od 6,02
da niste i sami krenuli malo u popunjavanje čarapice, onih 15 000 mi nekako miriše na vaše brze nogice, a 6,08 je ipak nešto više od 6,02
Obogatila bi se