Ništa ti nemaš osim poriva da podjebavas ovdje ekipu misleći da će to utjecati na moju reakciju. Tvoja jedina namjera je isprovocirati (na Optimi konkretno mene) da bi me valjda moderator banirao.
Isključivo se baviš Optimom i tko god klikne na tvoj nick i pogleda unatrag sve će mu biti jasno.
Ja znam zašto sam, kada i kako reagirao. I nisam to slučajno ucinio. Tebi sigurno to neću pojasnjavati jer tvoj poremećeni mindset neće ništa drugo zakljuciti osim ono sto i inače zaključuje trujući svaku konstruktivnu raspravu.
Ja ti nemam problema s time da me moderator banira. Zaista nemam. Jer ovaj forum je ionako ugkavnom gubljenje vremena jer se 90% komunikacije odvija s besprizornim likovima kao koji su nerijetko obicni bezveznjaci bez svrhe i sadržaja.
Šteta je sto je tome tako. Ima nekolicina ljudi koji su zaista inteligentni, znaju i dodaju sadržaj ovome mjestu (poput mitkka i nekolicine drugih Jaska i sl.) Radi takvih sam još tu, radi sličnih tebi…. ne isplati se paliti računalo ili mob.) Nažalost….